Kásler inkább hinne a lapos Föld elméletében. Békésen, együgyűen. Elefántokat rajzolgatva alá. Kisebb kárt okozva, mint olyan miniszterként, aki a gyermekek korai szocializációjáért felelős tárca vezetőjeként a törvény és a vallás mindenhatóságát hirdeti meg. Betűkkel az odamaszatolt szabadosság elleni harc jegyében, de valójában az engedelmes szolgák „előállítása” érdekében. Mintegy az orbániai oktatáspolitika mottójaként.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ezért esik rá a választás! Sokkal olcsóbb a Tízparancsolatot bemagoltatni a beteggel, mint foglalkozni vele!
Aztán ha mégis meghal, rá lehet fogni, hogy nem volt elég erős a hite! Nincs műhiba!
Desischado
Királyság, akor betartom a Tízparancsolatot, és meggyógyulok! Istenem segíts, ez még hülyébb int harrach! Jól nézünk ki! És ez egyetemi tanár?!?!?!
GeoCravker
@Desischado: sőt! A rákosokat kezelő intézet igazgatója.
Jozefina
Ennek egyedől az Onkológiai Intézet örül, hogy megszabadulnak tőle. De ha a pedagógusok, a diákok, a szülők hagyják, hogy egy ilyen ... legyen felelős az oktatásért, akkor megérdemlik!!!
GeoCravker
@Jozefina: Az a baj, hogy a tüntikért felelősök két év alatt nem álltak elő olyasmivel, ami megszólíthatta volna a szülők tömegét. A választások után a Tanítanék pedig nyilvánosan kapitulállt Orbánnak.
Desischado
@GeoCravker: Ez komoly?! Te jószagú úristen!
GeoCravker
@Desischado: ld. Jozefina beírását. Már bontják a pezsgőt a Kékgolyóban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.