Az LMP frakciója egy olyan szövetség, amely a magyar politika megújításáért jött létre – mondta keddi, az Országgyűlés alakuló ülését követően tartott sajtótájékoztatóján Szél Bernadett frakcióvezető.

"Sok helyről jöttünk, viszont egy helyre tartunk" – Szél Bernadett szerint az LMP frakciója a politika megújításáért jött létre

Szél Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője átveszi megbízólevelét Patyi Andrástól, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnökétől és Pálffy Ilonától, a Nemzeti Választási Iroda elnökétől az országgyűlési választáson listás mandátumot nyert képviselők megbízólevelének ünnepélyes átadásán az Országházban 2018. május 4-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

"Sok helyről jöttünk, viszont egy helyre tartunk" – fogalmazott. Mint mondta, azért dolgoznak majd, hogy a következő időszak ne arról szóljon, hogy "a NER 3 hogyan tiporja el Magyarországot", hanem arról, hogy egy új ellenzéki mozgalom sikerre vigye alapértékeit.

Frakcióját úgy mutatta be: van közöttük három korábbi önkormányzati képviselő, egy volt polgármester és két egyéni mandátumot nyert képviselő.

Az Országgyűlés munkája nem a magyar emberekről szól – értékelt, pártjuk ugyanakkor a helyi ügyeket kívánja behozni a parlamentbe.

Az LMP életében is fokozódni fog a vidéki jelenlét a jövőben – ígérte, és mint fogalmazott, nem riadnak majd vissza az utcai politizálástól sem.

A sajtótájékoztatón a politikus mögött Hadházy Ákos kivételével az egész képviselőcsoport felsorakozott, Gémesi György, az Új Kezdet vezetője helyett már az őt váltó Hohn Krisztina, a Baranya megyei Mánfa község polgármestere volt jelen.

Hadházy Ákos távolléte az alakuló ülésről lelkiismereti kérdés volt számára – hangsúlyozta Szél Bernadett –, a frakció többi tagjának ugyanakkor fontos volt, hogy felesküdjön és elkezdje a munkát. Csupán annyit tett hozzá:

Hadházy Ákos várhatóan később teszi le az esküt.

Csárdi Antal egy uniós, míg Keresztes László Lóránt egy magyar zászlóval vonult be a sajtóterembe. Szél Bernadett erről azt mondta: frakciójuk egyszerre nemzeti és tartja Magyarországot az Európai Unió szerves részének. Úgy látják: a két lobogó közül nem kell választani.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Így van. Sok helyről jött össze az LMP de most egyenesen a Fideszbe tart, ahogy anno a KDNP is, ugye Szél(vész) képviselő asszony?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Commenter: Én is csak remélni tudom,hogy már ezt a 4 évet sem tudják végigcsinálni. Lázár eltávolításával nagyot vétett maga ellen Orbán. Ismerem Lázárt 30 éve legalább,de nem az a tűrős fajta. Most még gyengélkedik a Polgármester választási bukás miatt,na meg Orbán szemét hátbatámadása is váratlan volt neki. Lázár már ősszel is mondta,hogy 2018- tól Ő már inkább vissza jönne a szülővárosába. Orbán viszont nem az a fajta,akit csak úgy ott lehet hagyni,ezért úgy állította be a dolgokat,mint ha Ő tette volna ki Lázárt.Ez egy kisváros,rengeteg nyugdíjassal és mindent tudnak. Állítólag már Lázár gyomra sem nagyon bírta elviselni az egyre nyiltabb korrupciót. Ráadásul a Tiborcz gyerek mohósága miatt előkerült Lázár lámpa és dohány mutyija. Egyszer már felszínre került a dohány biznisze,de szerencséje volt,mert akkoriban kezdődött a migráns balhé és az feledtetett minden aktuális lopást. 2015-17 végéig annyit loptak,amennyit csak tudtak. Elnyomta a migráns hiszti. Már a 2020-as uniós pénzeket is lehívták és már mind szét van osztva. Tudják ezek,hogy vagy az EU,vagy a nép véget vet a jóvilágnak. Én csak attól tartok,hogy a főkolomposok a sok sok 100.000 milliáfddal
cikicakk55
@Commenter: Én is csak remélni tudom,hogy már ezt a 4 évet sem tudják végigcsinálni. Lázár eltávolításával nagyot vétett maga ellen Orbán. Ismerem Lázárt 30 éve legalább,de nem az a tűrős fajta. Most még gyengélkedik a Polgármester választási bukás miatt,na meg Orbán szemét hátbatámadása is váratlan volt neki. Lázár már ősszel is mondta,hogy 2018- tól Ő már inkább vissza jönne a szülővárosába. Orbán viszont nem az a fajta,akit csak úgy ott lehet hagyni,ezért úgy állította be a dolgokat,mint ha Ő tette volna ki Lázárt.Ez egy kisváros,rengeteg nyugdíjassal és mindent tudnak. Állítólag már Lázár gyomra sem nagyon bírta elviselni az egyre nyiltabb korrupciót. Ráadásul a Tiborcz gyerek mohósága miatt előkerült Lázár lámpa és dohány mutyija. Egyszer már felszínre került a dohány biznisze,de szerencséje volt,mert akkoriban kezdődött a migráns balhé és az feledtetett minden aktuális lopást. 2015-17 végéig annyit loptak,amennyit csak tudtak. Elnyomta a migráns hiszti. Már a 2020-as uniós pénzeket is lehívták és már mind szét van osztva. Tudják ezek,hogy vagy az EU,vagy a nép véget vet a jóvilágnak. Én csak attól tartok,hogy a főkolomposok a sok sok 100.000 milliárddal meglépnek és megússzák. Itt marad a nép üres államkayszával és egy épp olyan pénzéhes ellenzékkel.
png
És megmagyarázza a paraszt, férfiarcú nő.
Mert mindig mindent meg lehet magyarázni.

Írnám, hogy "Szégyelld magad!", de ez a fajta ezt az érzést nem ismeri.
Azért szokták mondani az ilyenekre, hogy "szégyentelenek".

Megint lesz sok hathatós, beolvasós, látványos, és/vagy vicces beszéd, vita, beszólás, meg bizottság összehívás hegyekben (nem a hegyekben, hanem sok), meg molinó, meg büntetés befizetés (ettől érzik magukat, és éreztetik a nagyérdemű ellenzékkel, hogy ők aztán qurvára rebelle), aztán 2022-ben megint a Fidesz nyer kétharmaddal.

Ezt a dzsuvát, baszd meg, tesó!
Ha most megkérném szépen az ÖSSZES mostanra már bebizonyosodottan leszerepelt magyar, hogy menjetek a picsába végre, és hagyjatok minket normálisan élni, elmennétek?
png
Úgy áll Szél Bernadett a csaló népszavazásért felelős egyik fidesznyikes gonoszul idióta (tipikus magyar) előtt, mint tehénen a gatya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.