Semmilyen nyomásgyakorlás nem fog eltéríteni minket attól, hogy a magyar emberek akaratát érvényesítsük – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Brüsszelben továbbra is erőltetik a Magyarországot elítélő "Soros-jelentést", újabb és újabb "hazugságokat terjesztenek rólunk", rá akarják kényszeríteni a kormányt, hogy ellenállás nélkül fogadja el a tömeges migrációt

- közölte.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kormány ellen fog állni ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek is, és minden körülmények között megvédi az országot.

Hidvéghi Balázs jelezte:

a Magyarországról szóló, Judith Sargentini holland liberális-zöldpárti képviselő által bemutatott jelentéshez keddig lehet módosító javaslatot beadni, Soros György brüsszeli szövetségesei módosító indítványaikban pedig további durva hazugságokkal támadják Magyarországot, és szankciókra tesznek javaslatot.

A magyar választók akaratával szembemenve azt akarják elérni, hogy bevándorlóországgá tegyék Magyarországot – fogalmazott a kommunikációs igazgató.

Gyorsított ütemben akarják elfogadtatni a brüsszeli migrációs politikát és a kötelező kvótát – folytatta –, még a 2019-es európai parlamenti (EP) választás előtt, idén nyáron elfogadtatnák ezt a tervet és elkezdenék a migránsok szétosztását Európában.

Ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek az eszköze a most készülő "Soros-jelentés" is, amelyről a jövő hónapban szavazhat az EP LIBE-bizottsága, ősszel pedig az Európai Parlament plenáris ülése

- fejtette ki Hidvéghi Balázs.

Kiemelte ugyanakkor:

a magyar emberek világosan kifejezték a parlamenti választáson, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni, azt várják el a magyar kormánytól, védje meg az országot, és "mi erre készülünk, ezt fogjuk tenni".

A kommunikációs igazgató kérdésre azt is mondta, hogy a bevándorlás ellen tervezett alkotmánymódosítás és a "Stop Soros" törvénycsomag a védekezést szolgálja, és nemzetbiztonsági érdekekből van rájuk szükség.

A Soros-alapítvány budapesti irodájának költözéséről szintén kérdésre úgy fogalmazott:

"az alapítvány menekül az átláthatóság elől", nem akarja, hogy a magyarok értesüljenek róla, milyen pénzek érkeznek hozzá. De szerinte ez csak egy "látszatkivonulás", a működésük ezzel nem szűnik meg, a bevándorlás érdekében Magyarországon kifejtett nyomásgyakorlásuk tovább fog folytatódni.

Egy másik felvetésre a fideszes politikus arról is beszélt, hogy a jövő évi EP-választás lesz az első olyan alkalom, amikor az európai emberek véleményt mondhatnak a bevándorlás kérdéséről.

Az első negyedéves GDP-növekedésre Hidvéghi Balázs úgy reagált: rendkívül jó hír, a magyar gazdaság teljesítménye minden előzetes várakozást felülmúlóan pozitív, ez visszaigazolja a Fidesz-kormány gazdaságpolitikáját. A magyar az EU-ban az egyik legdinamikusabban növekvő gazdaság – tette hozzá.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Fidesz/YouTube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Már megint csak arról van szó,hogy hülyének nézik az embereket.Brüsszelben amikor olvassák ezeket az elmebeteg nyilatkozatokat,vagy nagyon röhögnek,vagy bosszankodnak.Az eddig megszabott kvóta,az évi 1294 fő migráns,akiket orbán be is fogadott tavaly.Egy szó sem hangzott el tömegesen befogadandó menekültekről.Valószínűleg orbán fóbiáját vetítik ránk.A falu végén Julis-Maris-Bözsi néni biztos benyalják...Sokkal nagyobb baj az,hogy nem bevándorló,hanem kivándorló ország vagyunk.Erről beszéljenek a nagyfejűek...
Sziszifusz
"Semmilyen nyomásgyakorlás nem fog téríteni minket attól, hogy a magyar emberek akaratát érvényesítsük."

Rendben, ha az emberek akaratát teljesítik akkor vegyék figyelembe, hogy a magyar emberek azt akarják, hogy kiváló egészségügy, remek oktatás, igazságos szociális rendszer, független közszolgálati média stb. legyen.
El lehet kezdeni a megvalósítást.
Ja..., hogy ezek nem szerepelnek a kormányzati célok közt ??? Az lehet .
egyvandor
Igen Gorbán sz***s gatyájának a védelmét. Melyik hitvány gazember érezné magát biztosan a bitorolt pozíciójában. A suttyók a tekintélyuralmi rendszerekben keresik a biztonságukat.
tudode
Ezek a szócsövek vajon.. t u d a t á b a n .. vannak azzal, hogy MILYEN ÓCSKA JÁTSZTMÁBAN vesznek részt!
.
A világháló mesél ennek a POLITIKAI KALANDORNAK az életútjáról, hogy KINEK IS KÖSZÖNHETNÉ, ha lett volna gyermekszobája azt, hogy SZÉLHÁMOSKODHAT még ezzel a 87 éves, tiszteletreméltó magyarral, akinek a LÁBA NYOMÁT KELLENE csókolgatnia, mert kimosta őt abból, ahonnan ELINDÚLT!
.
Lássuk csak:
.
------- Ezzel a levéllel kért pénzt Orbán Viktor Soros Györgytől
24.hu/belfold/2018/03/31/orban-viktor-levele-soros-gyorgyhoz-osztondij/
.
www.scribd.com/document/375163941/La-note-envoyee-par-Viktor-Orban-a-la-fondation-George-Soros#from_embed
.
Az angolul tudók... e l ő n y b e n!
.
Tehát azok a szervezetek, amelyeket .. Ü L D Ö Z, nem személy szerint ÉLVEZIK SOROS GYÖRGY jóindulatát, "csak" az aki már úgy elszemtelenkedett, hogy KÖZJOGILAG annyit ér, mint egy csatornában csúszkáló mászkáló CSATORNALAKÓ, de semmiféle hívószóra nem ki a F É N Y R E !

.
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/7aa359360246f097740ab429dd650629a863a5195bfae38a035f331c382e57ba.png?w=600&h=281
youtu.be/7mLtNI13J5U
Azt hiszem, ha valaminek feltételek nélkül lehet örülni, az minden egyes olyan alkalom, amikor a Fidesz tájékoztatja a választópolgárokat. Arra már annyi közpénzmilliárd elment, hogy abból például évtizedekig naponta többször is jóllakhattak volna azok a gyerekek, akik pillanatnyilag azért nem táplálkoznak, mert nem éhesek.
Kornai János: Ezt az autokrata kormányt nem lehet békésen leváltani.
Zeta
@Sziszifusz: akik azzal fejezik ki véleményüket, ha tebetik elhagyják az országot.min.650000 aktív dolgozó!
nevemnick
,,Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kormány ellen fog állni ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek is, és minden körülmények között megvédi az országot."

Ekkora barmokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.