A képviselőnő nem látta a garanciáit a liberális értékek képviseletének. Lépése komoly következményekkel jár: kevesebb megszólalási lehetőséget kapnak, újra kell osztani a bizottsági helyeket, újra kell számolni 5 képviselő fizetését, és elveszik az évi 135 millió forintos támogatás nagy része.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Semmivel nem különb az általa majmolt fodor gábornál! Még azokat a szavakat is használja.
Ugyanúgy becserkészte magát a parlamentbe a Párbeszéd hátán, mint fodor 2014-ben a DK hátán, aztán kib... velük!!!
No, ők a szabadelvűség megcsúfolása!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Semmivel nem különb az általa majmolt fodor gábornál! Még azokat a szavakat is használja.
Ugyanúgy becserkészte magát a parlamentbe a Párbeszéd hátán, mint fodor 2014-ben a DK hátán, aztán kib... velük!!!
No, ők a szabadelvűség megcsúfolása!
Commenter
Ez ám a valódi konstruktív együttműködés...még el sem kezdődött az érdemi parlamenti munka (már amennyiben az a jelen esetben érdemi lehet) és BA máris kilép? Nem túl nagy az érdemi párbeszéd itt...az LMP-be fog átülni vagy marad "független", nevetséges, hogy egyetlen ember kilépése is hogy szétzilálhat egy frakciót, és mennyi többlet munkát okoz...nem és nem, itt megint csak nem lehet más a politika...még mindig nem!
bencemacska
@Commenter: ma, 12:20
6 hónapig nem ülhet át sehova, csak független lehet. Azok mellett kell ülnie, akiket most átvágott!
Eriksson
Meg se várja, hogy érdemben foglalkozzanak a javaslatával, hogy a nők méltóságának megőrzése érdekében az anyukákat ne anyukának, hanem a keresztnevükön szólítsák?
Commenter
@bencemacska: akkor még inkább gáz. A Párbeszéd frakció többi tagjának itt is akkor ahogy a miniszterelnök-jelöltség esetében történt, együtt kell működnie "tandemben" a MSZP frakcióval ha nem akar megszűnni egy villámgyors, indokolatlan és fura kilépés miatt. Hogyhogy mindaz amire hivatkozik csak most, a választások után tűnt fel Bősz Anettnek? Ez több mint furcsa...vszeg ő volt a "tégla" a Párbeszédben...
Nessy
Most aztán sokat tett a liberalistákért! Gondolkozott, mielőtt döntött?
Jól gondolja meg bármelyik párt, amelyik szóba állna vele, mert ha egy agymacskáját nem fogadják kitörő örömmel, akkor onnan is tovább áll!
Most aztán se pénz, se posztó. Ügyes volt! Csak éppen másik négy ember pozicióját is tönkretette! És majd csodálkozik Fodor Gábor, ha nem éppen áldó imával emlegetnek a jövőben mindent ami "liberális"!
Pálinkás Pál
Nos liberális szutykok,semmivel nem vagytok különbek a fidesznél,csak elenkező előjellel...Annak idején az SZDSZ is csak kolonc volt az ország testén..ahogy most a magukat liberálisnak hazudó képződmények.A foggal körömmel védett eszméiteknek köze nincs a valósághoz,mégis mindent felrúgtok miatta!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Azért, mert a pártocska neve "Liberális", annyi közük van a liberalizmushoz, mint Hajdúnak a harangöntéshez!
Commenter
@Nessy: miért is nem csodálkozom azon hogy Fodor Gábor embere pont úgy viselkedik mint anno Fodor Gábor? Sajnos Fodor Gábort még a politikai süllyesztő is kiveti magából...
kisrigó
@Commenter: Tényleg, kit képvisel Fodor Gábor? Úgy tűnik, hogy , hol ide, hol oda csapódik, ahol a megélhetését biztosítva látja! Jobban tenné, ha másból próbálna megélni, nem a politikából! Szerintem hiteltelen ember.
Commenter
@kisrigó: valamelyik általa alapított 0,1 %-os pártot a nevüket nem is tudom. Fodor valóban tipikus megélhetési politikus. Csak most már nem egykori évfolyamtársával Orbánnal azonos oldalon áll, hanem a másik oldalon. Van ellenpélda is (legalábbis eddig számomra) Karácsony Gergely aki az LMP-ből kilépve alapította meg a Párbeszédet, sajnos hogy egy elcsalt választáson az "csak" azt tudták elérni amit, és meglopták őket a valódi kormányváltástól. Fodor mostani megfelelője Szél Bernadett.
Ha van igazság, a jövő a politikában a Párbeszédé és a Momentumé...
Eriksson
@Pálinkás Pál: @Nessy: @Ludmilla: és a többi érdeklődőnek: Most olvastam egy cikket Bősz Anett döntésének következményeiről. Mi ez az egyezmény, ha nem kőkemény korrupció, amely sose derült volna ki, ha Bősz nem távozik a frakcióból. Ez az igazi választási csalás. Pénzen vett tisztségek, nagy arcok, óriási bukta.
168ora.hu/itthon/bosz-anett-megpuccsolta-a-parbszed-frakciot-alakul-az-ujabb-vihar-a-baloldali-ellenzeknel-150054
kereső
@Eriksson: mennyivel "tisztességesebb" a kdnp külön frakciója.Ott aztán fel se merül se korrupció,se választási csalás.Nincsenek pénzen!!!vett tisztségek-csak az egész katolikus egyház megvásárlása-és semlyén féle nagy arcok. Saját ház előtt kéne néha sepregetni,mert már szátokig ér a trutyi.
kereső
@Eriksson: nem forgok, csak kéretik egyenlő mércével mérni.
bencemacska
@Eriksson: ma, 17:58
Emlékezz vissza a 2014-es eseményekre! Akkor Gyurcsány szívta meg fodor "áldásos tevékenységét"! Nincs új a nap alatt!
Én sokat dolgoztam az SZDSZ-nek (nem voltam tag sohasem!), ismerem a fodor tevékenységét! Amikor felküzdötte magát elnökké -akkor már lehetett tudni, hogy itt a vég -, megszakítottam velük a kapcsolatot!
Eriksson
@bencemacska: Elég fura alak ez a Fodor. Most is a finisben került elő, munka nélkül szerzendő milliókért.
Eriksson
@kereső: Értve olvass. Azt nézd, hogy micsoda sumák alkuk vannak a háttérben, és hogy röpködnek a sokmilliók. Ilyenkor is jusson az eszedbe az egészségügy és az oktatás pénzhiánya. El tudom képzelni, hogy más pártocskáknál is így mennek a dolgok. Azt viszont jó lenne tudni, hogy honnan van az MSZP-nek annyi pénze, hogy megvesztegetésre is fussa.
bencemacska
@kereső: ma, 18:10
Tiszta sor. Önként jelentkezőkkel feltöltik a köpnömkő frakciót!
De ott villognak a kisgizdák és az madöf kollaboránsai is!!! Csak a fodor hiányzik közülük!!!
bencemacska
@Eriksson: ma, 18:23
Ott volt ő tevékeny részesként a gyöngyösi polgármester lemondásánál és MSZP-ből való kilépésénél is!!!
kereső
@Eriksson: "értve" olvasom,olvastam.De amig,Te semmiféle kifogast nem találsz a fideszes oldalon létező ugyanazon manőverrel szemben,addig ne várd,hogy elfogadjam a másik oldalt érintő becsmérlő megjegyzésedet.Honnan volt pénze a fidesznek ellenzékben?Nem állami támogatásból,mint parlamentbe jutott párt?Hát onnan van pénze az mszp-nek is.Aztán a pártfinanszirozási tv-t betartva költheti.
Eriksson
@bencemacska: Az is egy szép kis ügylet volt. Hallottam róla.
Eriksson
@kereső: Figyelj! Hülye dolog bármilyen témával kapcsolatban ellenkező irányba mutogatni. Vagy hozzászólsz érdemben a témához, vagy hagyjál békén. Most éppen erről a Bősz-Fodor puccsról van szó, arról, hogy megszívatták a MSZP-P -t. Erről mi a véleményed?
Eriksson
@kereső: A Fidesznek csinálta a pénzt Simicska. Ellenzékben.
bencemacska
@kereső: ma, 18:40
Meg a rengeteg adósságból!
A fidesznek is rengeteg adóssága volt ellenzékben, aminek egy részét pl. orosz bankok vásárolták meg!
kereső
@Eriksson: tudom,de az nem "publikus",és nem lehetne vele elszámoltatni a fideszt az ÁSZ általMeg is fizettük az árát 2010 óta.
kereső
@Eriksson: 18:53, azt hiszem fentebb már irtam, hogy a ismét a "farok csóválja a kutyát" esete forog fenn. Nem tetszik,mert én az adott szó hive vagyok- azt még inkább be kell tartani,mint egy irásos megállapodást.Az adott szóra az ember a kezét is adja!,ami kötelez.
Eriksson
@kereső: Biztos úgy van, de mint látható nem mindenki aszerint gondolkodik.
Eriksson
@durbincs: Mostanában ismét elővették a maffiaügyeket, melyek egy időben biztosították a pártkiadások fedezetét. De az nem most volt. Bár ki tudja...
wagabund
ez egy sima fodori bosszú..másnak se legyen jobb.
bencemacska
@wagabund: tegnap, 19:15
Itt az igazadra a bizonyíték:
"Nem a pénz érdekli a Liberálisokat, illetve persze az is, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy átverte őket az MSZP és a Párbeszéd is, amikor gyakorlatilag minden ponton felrúgta a februári, háromoldalú megállapodásukat – állítja a Zoom.hu-nak Fodor Gábor. A Liberálisok elnöke szerint ezek után nem tehettek mást, minthogy kilép a Párbeszéd-frakcióból Bősz Anett, és bár ezzel ők is veszítenek, de az MSZP és a Párbeszéd még többet."
Mi a bosszú, ha nem ez?!
Macskaszem
Molnár Gyula és Fodor Gábor együtt sumákol, az biztos, mert anno Molnár mindenáron Gyöngyösre akarta tukmálni Fodort képviselőnek, de a gyöngyösi szocik annyira tiltakoztak, hogy inkább letett róla. Fodor a szülővárosának sem kell, annyira lejáratta már magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.