"A visegrádi négyek (V4 - Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) és Ausztria egyetértenek abban, hogy Európának képesnek kell lennie megvédeni a saját határait és biztonságot adni a polgárainak - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a V4-kormányfők és az osztrák kancellár csütörtöki budapesti csúcstalálkozója után. " "...a V4-ek szerint az Európai Bizottságnak nem dolga miniszterelnöki csúcstalálkozó szervezése, ez a tanács elnökének a dolga, aki ennek eleget is tett, hiszen jövő csütörtökön - például menekültügyben is - lesz csúcstalálkozó. A V4-ek ezért nem lesznek ott a vasárnapi minicsúcson. A jövő csütörtökön esedékes brüsszeli találkozón fogják kifejteni az álláspontjukat - közölte Orbán Viktor. "

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
@Commenter: amíg meg nem koronáztatja magát Shikarival meg Pálinkás Pállal, mert attól kezdve ő fő g^cisége lesz a címe, ha hagyjuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Hát nagy sallert osztott ki a "dicső (keresztes) lovag...senkinek nem fog hiányozni.Levegőnek nézik így is úgy is, részvétele nem oszt nem szoroz.
Madácsi Pali
Viktor Viktorovics Gecikov a héten kifejezésrejuttatta, hogy semmibe veszi legfőbb szövetségeseinket. Az államfők között mindenki érti mit tett, csak ez a cingi g^ci nem fogta fel.
Commenter
@Madácsi Pali: talán azért nem fogja fel mert csak annak a közegnek a nyelvén ért amelyben szocializálódott és ez a közeg valahol a disznóól és a putrisor között van, nyomor, kosz, agresszió és primitívség jellemzi őket. Soros György kivakarhatta sajnos a putriból, de a putrit nem tudta kiszedni belőle. Ország világ szégyene ez az ún. "miniszterelnök." Nem államférfi, még csak nem is politikus hanem egy ócska bűnöző politikai hatalommal.
Pálinkás Pál
Elképesztőek vagytok...migránsügyben annyi tanácskozás kéne,hányadik felszólítás után engedélyezett a sortűz!!!
Madácsi Pali
@Commenter: egyet értek veled, de Viktor Viktorovics Gecikov státusza szerintem miniszterálnok.
Commenter
@Madácsi Pali: a miniszter ugye a nép szolgálója elvben, ez a szó jelentése is! Ez csak önmagát szolgálja, tehát legyen csak egyszerűen "álnok!"
Nessy
@Pálinkás Pál: Hogyne, semmi akadálya! Ma a menekülők, holnap a romák, holnapután akinek ellenvéleménye van, aztán ki lesz a következő? A gyűlöletet táplálni kell, különben még szétnéznek maguk körül a megmaradtak, és gondolkozni kezdenek!
Pálinkás Pál
@Nessy: Jön tőled a sablonszöveg??? Aki bizony engedély ,papírok nélkül,erőszakosan be akar törni egy országba,annak jár a golyó!!!Sorold már fel a velünk határos háborús zónákat...ahonnan valóban menekültek érkezhetnének!! ja hogy olyan nincs...hát pont ezért menekült sem itt a határon,csak koszos segélyleső here migráns!!!
bencemacska
@staro2: ma, 16:02
Olvasd végig a címet!!!-:))))
Madácsi Pali
@Commenter: amíg meg nem koronáztatja magát Shikarival meg Pálinkás Pállal, mert attól kezdve ő fő g^cisége lesz a címe, ha hagyjuk.
Nessy
@Pálinkás Pál: Na szegény macik! Se engedély, se papírok! Csak úgy átmasíroznak a határon! És ráadásul nem is fehérek. A vallásukat nem ismerem.
Nessy
@Madácsi Pali: Majdnem felröhögtem! Épp tegnap voltunk a barátnőmmel a Nemzeti Múzeumban Plakát kiállítást nézni, és mást is megnéztünk, Ott volt Horthy dísz egyenruhája, főúri diszmagyarok, csodás kardok.
Na. elképzeltem egyik - másikat Orbánon! Jaj!
bencemacska
@Commenter: ma, 16:35
Jó, ezt elolvastam! Nem tudtam meg belőle semmit!
D E : a kép mellett jobbra van a naptár, ezzel a szöveggel:"2018. június 22. A mai napon kiemelt esemény nincs".
Ha rákkattintassz a naptárra ezt olvashatod: "Ezen a napon nincs esemény"

Most akkor Donald Tusk látogatása nem is esemény??? Ő egy senki?
Commenter
@bencemacska: nekem meg a naptár fel sem jött, csak a link a böngészősávban. Nem Tusk egy senki,sőt orbánhoz képest ő valaki, az a valószínűbb, hogy nem akarták, hogy az emberek tudjanak a látogatásról. De ez csak tipp.
kereső
@bencemacska: ééééééééééééééés, gondolom ezért nincs esemény június 28-29-én sem, amikor az EU csúcs lesz, amiről a senkivel tárgyalt ma délután.
Commenter
@Nessy: orbán és a díszmagyar vizuális környezetszennyezés!
Madácsi Pali
A jövőheti miniszterelnöki értekezlet előtt vasárnapra, Junker mini csúcsot hívott össze a menekültekkel kapcsolatosan, ahol álláspontot ismerretnek, egyeztetnek.
A hivatalos tájékoztatás szerint az egyeztetés célja, hogy „európai megoldásokat” keressenek a migráció kérdésére az uniós állam- és kormányfők jövő csütörtökön kezdődő rendes csúcstalálkozója előtt.

"A sajtóban arról számoltak be, hogy a hétvégi minicsúcsra Ausztria, Bulgária, Görögország, Málta, Németország, Olaszország, illetve Spanyolország vezetői kaptak meghívást, később azonban a belga és a holland miniszterelnök is közölte, hogy jelen lesznek az ülésen." Idézet a mandnerből.

Na ebből hagyják ki Viktor Viktorovics Gecikov miniszterálnokot, mert ott megoldást keresnek a menekült válaság kezelésére, és mélyiteni kívánják azt.
Commenter
@Madácsi Pali: csak nem arra számított a zálnok hogy a stop Soros menekültek világnapján történő elfogadásának örömére őt is meghívják?
Pálinkás Pál
@Nessy: humorosnak érzed magad??? inkább szánalmas...belekevered a mackót,amelyik sokkal hasznosabb bármelyik migránsnál??
Nessy
Hát, ha az embert valahova nem hívják, akkor bejelenti, hogy amúgy sem ment volna el, így kisebb égés! A hívek most örömtáncot lejtenek, hogy milyen bátor, hős és bölcs miniszterelnökük van!
Nessy
@Pálinkás Pál: Nem! Csak az siralmas, és ijesztő, ami most van, és ami még jön.
Jelzem, ha most szétesne az Unió, és nem lenne lenyúlható dohány, akkor Orbán és hívei gondban lennének! Néha előre is kellene gondolkozni, de az nem mén!
Nessy
@Commenter: Hurrá! Köszönöm a felvilágosítást! :-))
Commenter
@Nessy: szerintem így ez a dafkézés még nagyobb égés. Ha hallgatott volna, kevésbé feltűnő a dolog talán, és kevésbé ciki! Diplomáciai érzék szintén nulla! Vérgáz miniszterelnökünk van! Jobb is ha csak a magafajta bonsai ducek állnak vele szóba!
Commenter
@Nessy: nagyon szívesen :) remélem az első macinak a Sándorfalván "befogottnak" nincs baja és békésen hazatért Szlovákiába...
Nessy
@Commenter: Én is! De az azért aranyos volt, amikor a Kálvin téren egy pórázon vezetett kis bocs miatt rendőrt hívott valaki a múlt nap.
Pálinkás Pál
@Nessy: Azt hiszem én már elég régóta mondtam itt is,hogy egészegyszerűen el kéne zárni a csapot, és szétesne az orbánbirodalom...csak pénzzel tudja maga körültartani a csicskásait!!/most nem a shikari féle félkegyelműekre gondolok/
back up
A magyar bátor nem megy el oda, ahová meg sem hívták, és még büszke is rá.
A magyar vándor bátor.
Nessy
@Pálinkás Pál: Ebben teljesen egyetértek veled!
Madácsi Pali
@Pálinkás Pál: hogy ne sablon szöveg legyen, remélem te leszel az első a lincselés elől kotródó fasiszták közül akire először adják majd ki az általad óhajtott tűzparancsot. Tudod oda te sem kellesz menekültnek ahová a genyát nem hívták meg, tanácskozni sem, a fasiszta nézetetekért.
Pálinkás Pál
@Madácsi Pali: Neked ki osztot lapot köcsögduda??? hajts fel még egy italt a Kék Osztrigába ,aztán dugulj el!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.