Ugrálóvár, Romantikus Erőszak, sörsátor Ásotthalmon. Augusztus 20-án párttá alakul a szombaton elindult Mi hazánk mozgalom. Toroczkai László lesz a pártelnök, szerinte a Fidesz lényegében a kerítéssel nyert választást, ami eredetileg az ő ötlete volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nocsak, azt mondták nincs már Gárda, a tények szerint gárdisták mégis csak vannak!
Jozefina
Ezek már most nem normálisak!!!
" Szerinte ki kell mondaniuk, hogy az Európai Unió gyarmatként tekint Magyarországra, hogy a magyarok és cigányok között feszültség van, demográfia katasztrófa fenyegeti az országot, és fel kell venniük a harcot a kommunizmussal szemben."
Peller Anikó
@colibri: Pont ez nem kellett leginkább a jobbikban ami most eltakarodott.
namihami
Remélem, hogy a Dunapart Ásotthalom felé történő terelése nem szerepel az újonnan alakuló párt tervei között. Az már lefutott projektnek tűnik. Bár az emberi mentalitásuk és ideológiai eszményeik nem állnak messze az akkori elképzelésektől. Talán csak a kikísérendő személyek faji besorolása más, de látva ezeket , bővülhet az is.
Pálinkás Pál
No ...várom mikor kezdtek libsik nácizni! Pedig nem ördögtől való amit mond...Ha megvalósítaná,gondolom senkit nem rángatna erőszakkal a "fehér sziget"-re...választhatnátok ..hol akartok élni...a "fehér szigeten"...vagy a szivárványos vegyes világotokban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.