Olyan javaslatról tárgyal az Országgyűlés kedden, ami látszólag teljesen ártalmatlan, a valóságban azonban keményen korlátozná a magyarokat általános szabadságjogaikban. Ekkor kerül terítékre az Igazságügyi Minisztérium gyülekezési jogról valamint a magánélet védelméről szóló törvényjavaslata. Mit is jelent ez a gyakorlatban?Egészen pontosan csak sejteni tudjuk a javaslat lényegét, ugyanis a megfogalmazás annyira nyitott, hogy sok minden beletartozhat. Egy másik nézőpont viszont pedig, amit magam is osztok, a vélemény kifejezésének bármiféle korlátozása törvényileg nem az alapvető problémát kezeli. Ha ugyanis azért kell védelmet nyújtani a magánházak előtt, mert “a király nem alhatik”, akkor ott a király nem csinál valamit jól. Egy tisztességes képviselő otthona előtt soha nem fognak tüntetni…A másik érdekesség Orbán várba költözése. Ha ugyanis a miniszterelnök “otthona” kiterjed azokra a területekre is, ahol a gyülekezési jogot mindeddig szabadon és emblematikusan gyakorolhatták a...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Mint minden komoly orult, orban egy rendszer menten torvenykezik: fentrol lefele szukiti a kort, egyre erosebben, ugyhogy az emberek szep lassan kizarolag a sajat lakasukban tartozkodhatnak egyedul (arra persze nagyon kivancsi lennek, hogy minek szamit majd az az esemeny, amikor Nagy ur hazaerkezik, es elkezd a napi politikarol beszelni Nagyne asszonnyal, es mondjuk esetleg valamelyikuk szulei is naluk laknak, igy akar 4 ember is szidhatja a kormany intezkedeseit. (Bar erre talalta ki a kilakoltatasi moratorium felfuggeszteset es azt a torvenyt, amit szinten nemsokara bevezetnek, es aminek alapjan BARKIT mindenfele ok nelkul is lehallgathatnak, megfigyelhetnek, akar a sajat otthonaban is...Szoval a manias pszichopata cselekedeteiben van rendszer, eppen csak ez a rendszer 7 es felmillio embernek egyaltalan nem jo.)
Kivancsi vagyok, mi kell meg ahhoz, hogy az emberek kiegyenesitsek a kapat-kaszat.?
Apropos: az uj gyulekezesi torveny bevezetesevel + Varba valo koltozessel : MI LESZ MAGYARORSZAG LEGNEPSZERUBB TURISTAHELYEVEL???
(Igaz, mar korlatoztak a Varba egyszerre behajto turistabuszok szamat - egyszerre nem lehet X szamu busz felett turistabusz a Varban)
Yoda69
Siman meg fogjak hozni, ki akadalyozna meg? Talan a jobbik meg is szavazza a biztonsag kedveert.
Ezeket a tetves verszivo geciket mar csak forradalommal lehet elzavarni.
Eladott Ország
Csütörtökön megjelent a Magyar Közlönyben az alaptákolmány legfrissebb buherálása. Áder János nemzeti horgász és környezetvédő, valamint világhírű idézőművész minden zokszó nélkül írta alá amit elé toltak. Tehát mostantól tilos idegen népességet erővel betelepíteni Magyarországra (eddig lehetett? hogy éltük túl az elmúlt ezer évet?), minden állami szervnek kötelessége a keresztény kultúra és az önazonosság védelme – itt rohadjak meg, ha bármelyiket is képes vagyok értelmezni -, kinyírták a bíróságokat, korlátozták a gyülekezési jogot és megtiltották a hajléktalanságot. És már körbe is értünk, megint ott vagyunk Orbán Viktor ügyvédjénél és az izében gyökerező izénél. Bajkai István a keresztény kultúrában gyökerezik. Ő mondta a szájával. Mindenki más is a keresztény kultúrában gyökerezik, már aki magyar és fideszes. Aki nem fideszes, az is ott gyökerezik, csak nem tudja. Ő az a szép dundi ember, aki keresztényi kultúrában gyökerezve kitiltja a hajléktalanokat a közterületekről, mert az nem azért van, hogy ott mindenféle emberek mindenfélét csináljanak. A kormány mindenkiről gondoskodik, mindenkinek segít, senki sem kényszerül a szabadban lakni. Mondja ezt az Orbán família – pontosabban Orbán Viktor, Orbán Ráhel és Tiborcz István – ügyvédje, akin tényleg segített a kormány, hiszen milliárdos megbízásokat kapott az ügyvédi irodája az uniós pályázatok minőségbiztosításának ellenőrzéséhez kapcsolódva. Természetesen a kormánytól. Az a nagyon szuper ebben, hogy a kormánynak nevezett érdekcsoport azt csinál, amit akar. Lopnak, csalnak, hazudnak és mindezt büntetlenül tehetik, mert van annyi elvetemült hülye, hogy hatalomba segítsék őket. Természetesen hathatós ellenzéki támogatással.
Nessy
Amennyiben a Kúria beköltözik a régi helyére, szembe a parlamenttel, a Kossuth téren tilos lesz tüntetni, mert "zavarja a bíróság munkáját"! Este nyolckor??
Természetesen a CÖF kivétel lesz, a "szeretünk Viktor" tábláival!
Most már csak azt a fránya "keresztény kultúra és önazonosság" védelmet nem értem! Mit vagy kit kell majd védeni a rendőrségnek?
Esetleg igazoltatás mellett el kell mondani a Miatyánkot? Magyarul, vagy latinul? Melyik változatot, a 100 évvel ezelőttit, vagy a mostanit?
Na, hívek, jöhet a Hozsanna !
bencemacska
És mikor mondja azt az LMP szél asszonya, hogy: "bocsánat, hogy ezt hoztam rátok, nem akartam" ???
OV minden szemét tetténél ez jut eszembe, mert ő a kétharmad oka! Annak hiányában nem tehetné ilyen könnyen meg.
És még egy bocsánatkérés sem jön ki a po..ján!!!
kereső
Nekem az nem tiszta, honnan fogja tudni a szerv,hogy miről beszélgetek a barátommal/barátosnémmal az utcán állva,vagy sétálva?Oda jönnek és megkérdik?
bencemacska
@kereső: ma, 15:10
Ne adj fel ilyen kérdést, mert nagyon érzékeny mikrofonokat is szerelnek az utcai kamerákba!!!-:))))
Commenter
@bencemacska: látom még nem tetted túl magad a lmp-n. pedig vár rájuk a süllyesztő vagy a kdnp-s minta...egyébként döbbenet, hogy a mostani mérések alapján már egyik ellenzéki párt se jutna be a parlamentbe...
bencemacska
@Commenter: ma, 15:28
Külön fáj, vagy sért - nem is tudom a helyes eltalálni a helyes érzelmet - amikor egy nőben nincs egy szemernyi empátia!
Ott voltam a tüntetésükön - 2011. 12. 23-án - amikor ezt a luvnyát bemutatták, mint valamilyen szóvivőt!!! (Ő a parlamenti parkoló lezárásánál nem vett részt, csak este a tüntetésen!)
Előttem nevetségessé ette magát, amikor azzal kampányolt, hogy őt OV börtönbe fogja csukatni, ha nem lesz ME.
Commenter
@bencemacska: én úgy gondolom hogy az empátia is inkább személyiségfüggő nem nemtől függő. Ettől a nőtől ennyire tellett, és kétlem, hogy nem volt tisztában azzal hogy mit is tesz.Egyébként a "segítségéért" köszönetképpen most már akár valóban börtönbe is zárathatja majd OV attól függetlenül is hogy nem lett ME, gondolj a gyülekezési jogra. Ez másnak ásott vermet, de most maga is beleeshet...
kereső
@Commenter: a jobbiknak is milyen "hálásak"-szóval még előfordulhat.Bár szél mögött azért még most is ott van schiffer.
Jozefina
Hozhatnak bármilyen törvényt a király mindig nyugtalanul fog aludni!!! A diktátoroknak nincs nyugodt álmuk!!!??
Commenter
@kereső: és schiffer mögött orbán. Nem szabad elfelejteni hogy schiffer már többször visszavonult a politikától, aztán mégse... akár lenin a háttérben "ott volt, van és lesz..."
kereső
@bencemacska:" Előttem nevetségessé ette magát, amikor azzal kampányolt, hogy őt OV börtönbe fogja csukatni, ha nem lesz ME."- jó kis ripacskodás volt.

Rendben ment minden? Jól vagy?
Commenter
@Jozefina: ennek van. saját bevallása szerint napi 4 órát azért alszik...
Commenter
@karma1: "Kivancsi vagyok, mi kell meg ahhoz, hogy az emberek kiegyenesitsek a kapat-kaszat.?" Semmi. Az a hajó elment...
SystemError
Szorítsák csak "underground"-ba a népet. Orbán lehet ismeri a generációja lélektanát, de nem ismeri a többiét. A mai 40 év alattiakat, akik csak egy internet adóra tutdtak kimenni igazából a függetlenségük megvonása hergeli Az ő generációja ebben érezte jól magát, miközben persze lehetett puffogni. Tisztelet a kivételnek!
bencemacska
@kereső: ma, 16:15
Köszönöm, ma már elfogadhatóan vagyok.
Úgy látszik most más kontraszt anyagot használtak, mert hányingert okozott. és az egy kissé megviselt. A hidegfront is pont akkor éreztette hatását, ezért a péntek és szombat nehéz volt. Ma már könnyebb.
Új gyógyszert írtak, nem kell szurkálni magam. (Olyan lila foltjaim vannak, mintha kékfestő edénybe esetem volna!-:))))
Commenter
@SystemError: nem véletlenül kapta mostanság a "gulyásdemokrata" vagy vmi hasonló (gúny)nevet...
bencemacska
@Commenter: ma, 16:23
Azt hiszem Heller Ágnes magyarázta tegnap, hogy azért nincs forradalmi helyzet, mert nyitottak a határok (még!) és akinek nem tetszik a rendszer, nyugodtan elmehet. Azok maradnak itthon akik jól érzik magukat, vagy tehetetlenek. Azok meg forradalmat sem akarnak, vagy tudnak csinálni!
Nem hallottam az egészet, mert nem tudtam rendesen figyelni, de majd visszahallgatom! Viszont szerintem sok benne az igazság!!! A java ment és megy el!!!
Ha be lennénk zárva már robbant volna az OV-al szembeni elégedetlenség.
SystemError
@durbincs: Szerintem anyádat keresték a nemi gondozóból.
karma1
@Commenter: 15,28-ra. Igaz. Viszont a futyisz eleve nem lehetett volna 2/3-os, mar a valasztaskor sem, mert egyszeruen nem volt meg ez a merteku tobbsege.
\
Tehat mindketten megerik a penzuket: a kormanyon levo futyisz meg a dicso ellenzeke is.
szelkisasszony meg szerintem valami fuggony mogott retteg, mert o lesz a kovetkezo, aki ellen a nep haragja - jogosan - fordulhat.
SystemError
@durbincs: Pedofil macska? kockás fülű ebolás szatír? Maga egy ön? Migránsügyi fogazóbizottsági tagság? Depressziós őzikék a ködben?
SystemError
@durbincs: Magát keresték a Pedó TV-től? valami rettenet írástudatlant kerestek?
division
Amióta nyert a Fidesz megy a riogatás ezerrel, kezd már kissé szánalmas lenni. Jó lenne már egy konkrét példát is olvasni ahol bármi olyan történt ami mindezeket igazolná is. Na persze, az ellenzéknek más fegyvere nem maradt mára mint a hisztériakeltés.
Aki Én
@division: Szandikám, ennyit a hisztériakeltésről, riogatásról. Nem hiszem el, hogy te ezt nem látod. A többség látja.
hvg.hu/itthon/20180704_Harc_haboru_baj__nagyot_valtozott_Orban_szohasznalata_1999_ota
division
@Aki Én: A többség szereti a Kis Grofót is, mégis egy hányadék. Ennyit erről:-)
Aki Én
@division: Nem, a többség nem szereti a kis grófót sem.
Eriksson
Milyen szabadságot hiányolnak? Azt amelyik mások szabadságát veszélyezteti?
Az igazi szabadság az, amikor senkinek sem kell félnie attól, hogy a mellette elmenő kiteszi elé a lábát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.