Magyarország kilép az ENSZ globális migrációs csomag elfogadási folyamatából – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szerdai kormányülés utáni sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Számunkra Magyarország és a magyar emberek biztonsága az első számú kérdés, és ez a dokumentum teljes mértékben ellentétes az ország biztonsági érdekeivel

- mondta Szijjártó Péter.Magyarország kilép az ENSZ globális migrációs csomagjának tárgyalásából

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kormányülést követően sajtótájékoztatót tart a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2018. július 18-án. Magyarország kilép az ENSZ globális migrációs csomag elfogadási folyamatából – jelentette be a miniszter. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Közölte továbbá:

a kormány álláspontja szerint az ENSZ globális migrációs csomagja ellentétes a józan ésszel és az európai biztonság helyreállításának szándékával is.

A dokumentumot szélsőségesnek, elfogultnak, a migrációt ösztönzőnek nevezte a miniszter, szerinte a csomagnak az az alapállása, hogy a migráció jó és kivédhetetlen jelenség.

Forrás: MTI

Fotó: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha mindenhonnan kiléptetitek az országot, ahol lebuktatok a bunkóságotokkal nem sok tagsági díjat kell fizetnetek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ibn Said
@Nessy: ma 15:50
Ha megnézed a FIDESZ prominens tagjait, ma is csak az MSZMP tagokat látod, és néhány KISZ-est!
cikicakk55
@Nessy: Ma 15: 50
Biztos sok igazság van abban amit írsz. Én még is,mint a fél életét a Kádár diktatúrában leélő gyerek,majd anya,közben szakképzett ápolónő,azt tudom írni,hogy boldog lennék,ha annyira lennénk Sz... ban,mint 1989-ig voltunk. nem tudom miért,de nekem nem volt bajom a párttal,pedig KISZ tag voltam,de csak a társaság kedvéért. Semmi politika nem volt benne,csak jó bulik a munkatársakkal,miközben hasznot is hoztunk,elvégre játszó tereket festettünk,árkokat tisztítottunk, erdőt takarítottunk a szeméttől,a KISZ üdülőt festettük le, rajzversenyeket hírdettünk gyerekeknek és óvtuk vigyáztuk őket,miközben dolgoztunk és meg is éltünk belőle. Nem luxusban,de több mindenre futotta,mint a mostani ápoló nőknek. A gyerekem velünk együtt minden évben nyáron 2x nyaralt. Még az Adrián is voltunk és az akkori Csehszlovák Tátrában is. Ma egy 25 km-es jegyre nem futja,nem,hogy az akkor annyira vágyott nyugatra. Akkor nem volt,ma pénz nincs banánra meg narancsra. Igaz,nem is voltak Mészáros Lőrincek,Habony Árpádok, Kuszaszem bankos vezetők. Persze,voltak akik már akkor próbálták megfúrni a rendszert,mert irigyelték a kapitalista rendszert, a millióikért. Tudom,az elmúlt ez meg most van,de akkor jobb volt.
SystemError
@durbincs: te bírod a takony csirkét mi bértroll?
Nessy
@cikicakk55: Akkor, mint kollega, te is tudod, hogy a 80-s években milyen komoly kórház fejlesztések voltak. Sok intézményben az akkor beszerzett gépek, műszerek vannak még ma is!
Minket is minden nyáron üdvözöltek a tátrai Eurocampben a mókusok.
Trabanttal bejártuk Erdélyt, és a Fekete tenger partján sátoroztunk,
És eljutottunk Ausztriába, az Adriára. Talán, mert fiatalabbak voltunk? Nem tudom, de valahogy nem gyűlöltük egymást. Voltak néger, arab, ázsiai orvostan hallgatók gyakorlaton a kórházba, de senkinek nem jutott eszébe "fekete majomnak", ingyenélőnek, stb. nevezni őket.
Eladott Ország
@ibn Said: tegnap, 19:42; A fidesz soraiban a piros párttagkönyvet, Marx tőkéje helyett pénztőkére cserélték.
SystemError
@durbincs: jól mondod, egy bérkula vagy, de a bértroll közérthetőbb. Napi szart levakartad a főni autójáról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.