Semjén Iványival szemben kifogásként említette, hogy a lelkész „sátáninak” nevezte a kormány politikáját, „folyamatosan gyűlölet szítására alkalmas politikai megnyilatkozásokat tesz”, ugyanakkor Béke Nobel-díjra (értsd: Nobel-békedíjra) jelölte a „hazánk biztonságát és jövőjét veszélyeztető” Soros Györgyöt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Milyen igaza van! Ezek a narancsos seggek az utálatból élnek!!! Ők utálnak, magukon kívül MINDENKIT, ŐKET meg, MINDENKI MÁS UTÁLJA!!! Pechjükre, az utóbbiak JÓVAL TÖBBEN vannak!!! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Egy szót se szóljon Iványi tiszteletes, mivel a csuti eltért vele kapcsolatban a gyakorlattól, még az sem mentesíti őt, hogy a református APUKA, és rk. ANYUKA gyermekét megkeresztelhette., mert az a SZOKÁSJOG uralkodik, hogy AKIRE MEGORROL a mindenható ELŐZETES, aztán lakhelyelhagyás, stb. a jut-alma.
.
Nézzük csak:
.
Iványi Gábor: Ma is megkeresztelném Orbán gyermekét
www.borsonline.hu/aktualis/ivanyi-gabor-ma-is-megkeresztelnem-orban-gyermeket/118793
.
Aztán ne feledkezzünk a SZOKÁSJOGRÓL, Szabadi Bél büntijéről sem, és a többi CSONTVÁZ esetéről a PATÁS ÖRDÖGKE jóvoltából hozzájuk képeSSt piti üggyel vádolva:
.
------ Felfüggesztettet kapott Szabadi Béla
index.hu/belfold/szabadi9636/
.
Patás ördögke GYŰJTEMÉNYÉBE tartoznak azok,, akik FÜGGESZTETNEK, mint denevérek a felcsúti kínzókamrájában gyűjtögetve. mo-KÁS szokása, hogy a nála okosabbakat, ételmíségiebbeket FELFÜGGESZTET!
.
Van aki BÉLYEGET GYŰJT, van aki FELFÜGGESZTETI az ismerőseit, JÓTEVŐIT, elvégeztetve a piszkos munkát a SZÁJKARATÉSAIVAL!
CsipkeRózsa
Előbb lesz elismert egyház a Felház, mint ahogy Iványi közössége visszakapja az egyházi elismerést.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Hasít a Felház, már adószázalékot is gyűjtenek. Az Orbán Gáspár-féle Felház megkezdte terjeszkedését országszerte. A már több városban is fellelhető Házi Felháznak nevezett csoportok a HVG információ szerint a Felház szellemiségét, látásmódját követik, azonban autonóm, független keresztény mozgalomként definiálják magukat. Így hát Orbán Viktor fiának újonnan létrehozott szektája, akarom mondani egyháza még a korábbinál is több fiatalhoz viheti el isten igéjét. Reméljük hamarosan Kásler Miklós is csatlakozik a csoportosuláshoz, hogy ott egy előadás keretében kifejthesse mélyebben is a tízparancsolat gyógyító erejét. Esetleg magát Orbán Viktort is meghívják majd, hogy a nézőközönségnek is bemutassa a kereszténydemokrácia nemzeti válfaját. Ez a cél. Egy elbutult ország, ahol a tanulatlan nép éhbérért dolgozik, és még csókolgatja is a jó helyre született miniszter urak, doktor urak, és atyák kezét, miközben üres lózungokat, félelmetes, rettegést idéző dogmákat harsog a kormánymédia.
Jozefina
@tulipan: Köszi!!! Ezt tényleg érdemes mindenkinek elolvasni még az S és D betűvel kezdődő fidesz nyalóknak is!!!
tulipan
@Jozefina: Pontosan! Bár mi meg magasról teszünk rá, hogy ezek narancsos seggnyalók mit is tátognak, hablatyolnak :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.