Egy ítélkezési napon két figyelemkeltő döntést hozott az Európai Unió Bírósága a lengyel és magyar igazságszolgáltatás kapcsán. Kádár Andrással, a Helsinki Bizottság társelnökével elemeztük, hogy a luxemburgi székhelyű bírák hatékonyabban védhetik-e a hazai jogállamiságot, mint a könnyen megállítható "Brüsszel"?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: :)))) :))DDDDD :):))))))) Jól van Szarosnyelvű...csillapodj kicsit... Már megint elcsavargott a kedves nővér a Xanaxoddal..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: látom, már szobrászkodsz is gyurma agyú barátom...
ha nem vagy ficergös, modellt állhatnál (ülhetnél;) ) a XXI.sz. tipikus , nem gondolkodóhoz!
...valami hasonló remekmü származhatna belöled,mint amit Rodin csinált...
kereső
Akkor egy kis adalék a MET-hez,eu-hoz,paks-höz és csak úgy általában orbán-fidesz hez.
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/az-oroszok-megvezettek-orban-viktort.667804.html
cikicakk55
Az a legfélelmetesebb,hogy Orbán képes lenne Európát ketté szakítani. Már pedig annak semmi értelme nem lenne,főleg az adott országok népeinek számára. A milliárdosoknak,fegyvergyárosoknak biztos jó üzlet lenne és félő,hogy Putyin pont ezért tűri meg Orbán Orbanovics Orbanovot,a Magyarok Mini Putyinját Maxi mocskossággal megáldva.
csak úgy....
@cikicakk55: orbán ,max. arra képes,hogy kiléptesse az országot az unióból ,de cserében jön majd a migráns mentes,katolikus szép világ...
cikicakk55
@csak úgy...: Mert ha csak a katolikus Szép világ jönne,akkor nem is lenne baj.nekem nincs bajom a vallással,bár én magam nem vagyok vallásos.A papokkal annál több bajom van,mert nem azt csinálják ami a dolguk lenne,hanem politizálnak,bele ugatnak mindenbe.Volt már a történelem során pont elég baj a papok miatt és a vallások miatt nem vagyok egy történész alkat,de azt tudom,hogy nem egy király életét és ország népét tették tönkre az áskálódásaikkal.Ez főleg a katolikusokra volt jellemző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.