Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint senki nem akar genderológust foglalkoztatni, ezért felesleges a képzés. A hvg.hu szúrta ki, hogy a CEU rektorhelyettese nyáron is oktat, ha kell. Fodor Éva Facebook-oldalán adatokkal cáfolta, hogy ne lenne igény a képzésre és gazdaságilag sem éri meg a szak fenntartása. Az egyetem tavalyi felmérése szerint (398 diák adata alapján) a tanszék volt hallgatóinak 42 százaléka oktatási-kutatási területen dolgozik, több mint 22 százalék pedig olyan nagyvállalatoknál, mint az Air France, KLM, Citibank, IBM, KPMG, Media Plot, The Coca-Cola Company, Genesis Healthcare, Argyll Business Centers, stb. Korábban Semjénhez hasonlóan, bár megengedőbben érvelt az Emmi, amikor úgy fogalmazott: joggal lehet feltételezni, hogy a szakot nem a munkaerőpiac igényeire reagálva hozták létre, és nem azért, hogy gyorsan és közvetlenül hasznosítható tudást kapjanak a hallgatók. Ehhez képest kiderült, hogy még az az érv sem állja meg a helyét, amit Hollik István

(Forrás: 24.hu, karma1 által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Semjén-Hollik amibe belevaúúú, abból jó soha nem lesz !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Mivel társadalmi nem nem létezik, nem is kell képezni a semmire embereket!
Jozefina
Nem nehéz bárgyú, hamis érveket a józan ész diktálta indokokkal lesöpörni!!
Shikari
"A genderizmus ma a liberalizmus legerősebb és legveszélyesebb fegyvere az egészséges és normális társadalommal szemben!"
nezelodo
Becsípődtek a társadalmi nemek a fiúknak! Attól még, hogy tagadják, léteznek nők, és férfiak, (az előbbiek rendesen alul fizetve), homoszexuálisok, leszbikusok, biszexuálisok stb a társadalom minden szegletében, és a kormányzásban is. Ha úgy tesznek, mint a strucc, attól még a probléma valós. Egyszer majd megtanulják, végül is az SMS küldést is sikeresen megtanulta a főideológus, még ha bonyolult is volt a tanfolyam. Egyszer, ha az érdeke úgy kívánja ezt a békát is lenyeli, vagy letolják a nyeldeklőjén.
justhpeter
Ez a "genderizmus" az orbán-csürhe számára csak egy újabb gumicsont. Mint szokásos, ez a gumicsont is csak a műveletlenségükről árulkodik. Talán más főideológust kellene magukhoz csalogatni, mert erősen fenyeget a szellemi kiüresedés a jobboldalon.
Nessy
@justhpeter: Miután lelkesen keverik a szezont a fazonnal, és szajkózzák, amit fentről hallanak, ne is reménykedj, hogy értelmes vitát lehet folytatni a témában a hívekkel. Ha a liberalizmus fogalmát sem ismerik, ne várj csodát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.