A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Magyarország előbb látta a migráció árnyoldalait, mint a nyugati országok.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a napokban két olyan menekültet is elfogtak a határon, aki kifelé akart menekülni, mert bűncselekmények elkövetése miatt körözték. Hozzátette: az iraki és afgán férfit is kiadják a velük szemben eljáró francia, illetve görög hatóságoknak.

Nincs migrációs betelepülés Magyarországon, de előbb láttuk ennek árnyoldalait, mint a nyugatiak

Fotó, címlapi kép: kormany.hu/Botár Gergely

A főtanácsadó azt mondta, Magyarország nem fogadta el azt az érvelést, hogy a migráció jó, előre viszi a társadalmat, és ezen bűnözők esete is azt mutatja, Magyarország előbb látta a folyamatok árnyoldalait. Ezek közé sorolta a terrorcselekményeket, a biztonsági és közegészségügyi helyzet romlását is, hozzátéve, hogy ezeknek a folyamatoknak már politikai hatásai is vannak.

(MTI)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Nem is kell ide migráncs.Van nekünk hazai,asszonyt(agyon)verő,nőt megerőszakoló,saját
lányát megrontó bajnokunk elég.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Nincs migrációs betelepülés Magyarországon, de előbb láttuk ennek árnyoldalait, mint a nyugatiak"...

a "de" szócska helyett a "mert" jobb lenne...
Nessy
Olvasva, hallva a napi bűncselekményeket, felmerül a kérdés: ennyi latens migráns van kis hazánkban?
kulabombaafityiszre
Nem is kell ide migráncs.Van nekünk hazai,asszonyt(agyon)verő,nőt megerőszakoló,saját
lányát megrontó bajnokunk elég.
nevemnick
Vakondi előbújt a lukból.
Sokáig tartott, míg kiásta magát abból a sz@r helyzetből... de kár volt.
Zeta
Előbb láttuk az árnyoldalait!
Miért is?
Mert nyugateurópa már évek óta fogadja a betelepülöket korábbi gyarmataikról.
A terror cselekmenyekről meg anmyit, hogy volt Európának Vörös brigádok, IRA, ETA meg még néhány szervezet , amelyik gyilkolt rendesen, felszámolták.
Ha az Afrikában "segítő"államok nem pénzelnék, támogatnák az ottani szervezeteket lehet, hogy egyszerübb lenne felszámolni!
F_Viktor
Ez a Vakondi beköltözött az m1 stúdiójába, ott is lakik?
egyvandor
"Nincs migrációs betelepülés Magyarországon, de előbb láttuk" ... AZ EBBEN REJLŐ POLITIKAI LEHETŐSÉGEKET, ... 'mint a nyugatiak"
cikicakk55
" Ezek közé sorolta a terrorcselekményeket, a biztonsági és közegészségügyi helyzet romlását is, "
Úgy őszintén Bakondi Elvtárs! Mi a búbánatos köze van a migránsoknak a közegészségügy romlásához Magyarországon? A migránsok miatt hal meg annyi ember kórházi fertőzésben? Miattuk mennek nyugatra dolgozni az orvosok,ápolók,nővérek? A migránsok miatt hullik szét a kórházak fele? Ők okozzák,hogy nincs elég eszköz,párna,paplan, fertőtlenítő ? Én sem szeretem a migránsokat,mert sajnos élesben láttam pár csoport átvonulását és rombolását egy déli határ menti kis faluban,de nem voltak azok annyian és főleg azóta nem is akarnak már erre jönni sem,hogy a költség kihasson a közegészségügyre.Én úgy látom,hogy a sok stadion, a botlábú focisták havi fizetése, a teljesen felesleges kisvasút építése,és a holdudvar egyre esztelenebb költekezése emészti fel az egészségügy helyzetét és azért nincs pénz már a Magyar emberek egészségének megőrzésére. Az oktatás földbedöngölése is a migránsok miatt van?
egyvandor
Hammer a háttérben.

Van egy érzésem. Az egész "elit" ami most a hatalmat képviseli, támogatja, viselkedése, politikához demokráciához, gazdasághoz való hozzáállása alapján, (szabadrablás, privilégiumok, ...) arra enged következtetni, hogy a szocik (akik a fidesz első ámokfutó kormányzása után jutottak vissza a hatalomba) akármilyen kormányzást vittek volna, (GyF, Bajnai, csak mumusnak kellettek hogy legyen kire mutogatni) Az előbbi réteggel való érdek különbségek miatt bukásra voltak ítélve. A választások a propaganda törvényei szerint dőltek el. A manipulált közember szavazata nem a társadalom tényleges érdekeit tükrözi.
Pálinkás Pál
@kulabombaafityiszre: Pontosan...csak azok általában szintén migránsok,csak kicsivel előbb érkeztek,és Indiából!!!
kulabombaafityiszre
@durbincs: Gondolom ezek a sok kérdőjeles hozzászólásaid azt jelenthetik,hogy
elnézést és bocsánatot kérsz mindenkitől amiért nem rohadtál meg a mamádban.
Jól értelmeztem gyagyás?
csak úgy....
@kulabombaafityiszre: nagyon jó ember lehetsz ;) és mi van ha a durbincs az üvegtigrisböl a sanyi ? az adottsága meg van hozzá! szabad így beszélni a müvész úrral?
csak úgy....
@Pálinkás Pál: fizetem a genetikai teszted ,pali...,te hunnan keveredhetté a kárpát medencébe,hogy így fosol a migráncsoktu,biztos egy szigetrü !? török öseid lehetnek,te itt maradtál nekünk egy mini erdogánnak...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Elárulok neked egy titkot...aki nem vak nagy valószínűséggel meg tudja állapítani,ki honnan származik!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: ezt fejtsd ki kérlek bövebben! állítólag az eredeti magyar fekete hajú és kreol börü volt, mikor megérkeztek európába,az elsö dolguk mi volt? ;) ...na mi? hát mentek csóreszolni meg gyilkolni.
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Valóban..és képzeld a dinoszauruszok is gyilkolták egymást!!! Mit kell ezen neked kifejteni,van a kaukázusi népcsoport,ehhez tartozunk mi,meg a többi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.