Egy 11 éves kislányt zaklathatott egy férfi a most véget ért Sziget Fesztiválon – számolt be at RTL Klub.

11 éves kislányt molesztáltak a Szigeten – videó
Fotó: Pixabay

A csatorna úgy tudja, 

a férfi a gyanú szerint bemászott a kislány sátrába, simogatni, tapogatni kezdte. A lány felébredt, és kiabálni kezdett, mire a férfi elmenekült. A gyermek szólt a szülőknek, azok pedig a biztonsági szolgálatnak, akik mintegy 20 percen belül lekapcsolták a vélt tettest.

A rendőrök őrizetbe vették a francia férfit. Ha elítélik, 15 évet is kaphat.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@human: Ezt én értem de egy ilyen ,,fesztiválra,, nem kéne egy gyermeket kivinni, mert ugye a ,,VALÓVILÁG,, ott látható, a részegek, a hányással küzdők, esetleg a bujálkodók, nem gyermeknek való látvány ...
Hellcat
Lehet valaki takony részegen rossz sátorba ment be...bumm 15 év mert valaki kivitte a 11 éves kislányát a kibaszott szigetre...gratulálok mindegyiknek...szánalmas.
human
@papa.49: Hát ez tényleg elgondolkodtató. Azért gondolom a sziget nem egy adta patak hányás. Itt egy cikk szerint még csecsemős családokra is gondoltak a szervezők.
est.hu/cikk/123582/gyerekkel_a_sziget_fesztivalon
1magyar
A szülőket kellene megbüntetni,hogy kivitték a gyereket számára veszélyes helyre!
A szüleinek annyi esze sincs mint a tyúknak...
papa.49
@human: Lehet hogy ilyen ,,frankó,, a sziget de tudod én még a focimeccsekre se vittem magammal a fiaimat mikor kicsik voltak ...
Még egy megint más a nappal, és megint más az este, meg az éjszaka, ha sátor volt akkor akár kint is lehettek éjjel, nappal ...
lampa laz
"a férfi a gyanú szerint bemászott a kislány sátrába," ...egyértelmű, h az eszetlen szülő a felelős, ha már kivitte magával bulizni az agyatlan akkor aludt volna valamelyik a gyerekkel. Még nappal sem hagynám felügyelet nélkül magára egy percre sem ilyen helyen. Rugnám szét a p**csáját az ilyen szülőnek.
human
@papa.49: Van ennél durvább is. Az amcsiknál meg katonai fegyvert adnak a tizenéves gyerek kezébe. És lőnek vele.
youtu.be/ttMuvmspa8o
papa.49
@human: Nem kell minden baromságot átvenni csupán csak mert a nagy vízen túl úgy csinálják ))))))))))))
human
@papa.49: Speciel én azt tartom felháborítónak.
cikicakk55
@human: Mind a két dolog felháborító. Az is,hogy Amerikában egy gyerek hozzáférhet bár milyen fegyverhez,de az is,hogy egy 11 éves gyereket kivisznek egy olyan helyre mint a Sziget fesztivál. Azt még valahogy megértem,hogy egy koncertre elviszik a gyereket is,hisz az pár óra csak. na de ez a Fesztivál pont arról híres,hogy a pia és a drog folyik a csapból is. Gondolom a szülők maguk is aránylag fiatalok,így érdekelhette őket ez a fajta szórakozás,de ha a belépőre futotta nekik,akkor bébiszitterre is futhatta volna,arra az időre még a szigeten vannak. Én biztos nem vinném el az ilyen korú gyerekemet,még egy sima koncertre sem,mert a hallását félteném. el tudom képzelni milyen zaj lehet ott. Hellcat-nak meg igaza van,mert a fényképet nézve elég egyforma sátrak vannak.Tényleg nem csodálkoznék,ha egy részeg,vagy drogos Francia elnézte a sátrat és csak simán ráesett a gyerekre,aki persze,hogy megijedt. ki tudja,lehet,hogy nem is akart semmit tenni a kislánnyal,csak a szülők hitték ezt.
jancsipapa
@papa.49: Teljesen egyet értek ,de ha anyuci ,meg apuci ( vagy akit aktuálisan így kell hívnia) sem érti ,akkor előbb-utóbb ő kell ,hogy igazodjon a píszíhez ...
maci0427
@papa.49: -- Pontosan ez a kérdés, igazad van Papa ! Igen , mit keres egy 11 -éves ilyen helyen ? Más ! -- Amúgy meg a mai tizenévesek, igen csak élik az életüket és nem csak a cigányoknál ! Náluk előfordul, hogy már tizenakárhányéves korban szülnek folyamatosan ! És érdekes, hogy ilyenekről nem írnak, hogy büntetnék őket ezért ! Sokszor azt sem tudják kiétől van a gyerek !
maci0427
@papa.49: -- Ebben is igazad van, nem kellene minden szarságot átvenni külföldről, csak azért mert olyan menő és ez van a televíziózásban is, ezért nem lehet csodálkozni azon, hogy már a tizenévesek sem gyerekek sokszor ! -- Amúgy egy ilyen szigetre minek viszik a szülők e gyerekeiket, nem mese műsor ez ! A mai világban még focimeccsre sem viszem, nem hogy egy hanggránátot vagy petárdát adjak a kezébe, hogy hadd szokja a hangulatot meg a dobálódzást ! Mint legutóbb a Fradi meccsen, ahol a gyerek nem dobta el és a kezében robbant fel ! Ezek szülők ? Nem normális ez az ország, de éljen a Való világ meg az Éjjel nappal Budapest !
karma1
11 eves kislanynak mi a f@sz keresnivaloja van ezen a "fesztivalon?"
karma1
@human: Bocs, semmit nem jelent. Egy 11 eves gyereknek nincs ott helye, ahol alkohol es drog van, de legalabbis gyorsito pirulak. Egyszeruen nem valo oda - ilyen ecceru. Meg 14 evesen sem nagyon, inkabb 16+ evet hataroznek meg. Epp az ilyen esetek megelozese erdekeben. Nem vagyok vaskalapos, nehogy azt hidd, csak egy 11 evesnek nem azt kell latnia, amit ott lathat. A szulok valoszinu szinten nem bambizni mentek ki, hanem szorakozas celjabol.
justhpeter
Egyetértek a büntivel, ha a szülők ugyanazt kapják.
karma1
@Hellcat: Felreertetted valoszinu: SENKI ne buntessen meg senkit sem: egyszeruen NE lehessen bevinni, vagy sajat labon bemenni egyetlen 14 ev alattinak sem egy ilyen rendezvenyre. Ha a masfel eves totgyogosodat kint kell hagynod egy nemzeti dohanybolt elott, ahol ezredreszet sem lathatja a gyerek annak, amit a Szigeten, akkor ez miert annyira helyeslendo, szerinted?
A 14 evet azert jeloltem meg, mert bar meg mindig tul korai elkezdeni a bulizast pont egy ilyen helyen, de egy 14 eves mar kinez legalabb 18-nak, ha egy kifejlett lannyal van dolga az embernek. Ez valoban sok extra munkat adna a rendezoknek, biztonsagiaknak, tehat ezert nem is mondtam: egyszeruen nem kene megadni a lehetoseget arra, hogy egy bebaszott reszeg barkit molesztalhasson, aki nem tud kellokeppen vedekezni. (Azert en meg emlekszem arra a 22 evvel ezelotti esetre, amikor ket 14 eves lany agyonvert egy taxist a kozeli kiserdoben, aztan azert kaptak el, mert osszevissza mentek az autoval, nem tudva vezetni.)
Hellcat
@karma1: Lehet te is félreérted. Én ugyan így hibáztatom a szülőt aki bevitte a 11 éves gyerekét a szigetre mint a barmot aki a sátorba mászott...ugyan arról beszélünk :)
Katalina62
@human: nem viszek oda 11 éves gyereket!!!
karma1
@Hellcat: Bocsi, figyelmetlenul olvastam, igy mar teljesen mas! ...:o)))
papa.49
@jancsipapa: Igen nekem az jutott az eszembe, hogy majd a ,,toszós,, klubba is magukkal viszik egyszer a leányt ???
papa.49
Mindenkinek, köszönöm, hogy egyetértettek velem és elnézést kérek nem tudok mindenkinek külön válaszolni, mert berobbant a szemem, alig látom a klavit ...
karma1
@papa.49: Jaj, Papuskam, gyogyulj meg mielobb! Neked luteint kell szedned, a Te kondiciodra az a legjobb, (Pycnogenol-lal,de azt nem hiszem, hogy otthon lehetne kapni. Itt is csak receptre, A lutein szerintem elerheto. Tudod, mire gondolok).
papa.49
@karma1: Tudom és szedem is de most ez mint a derült égből a villámcsapás tegnap reggelre bevérzett a bal szemem ..Látom a vércsíkokat, és miután feloszlik olyan lesz mintha függönyön keresztül látnák mindent, a látás megmaradt, a színeket is látom csak sokkal tompábban ...
Ma vettünk gyógyszert a kapilláris vérzés csillapítására, elkezdtem szedni de orvoshoz legkorábban a jövő szerdán tudok kerülni (maszek) az sztk. 3 hónapra adott volna időpontot !!!
Kösz mindent.
karma1
@papa.49: Megprobalok Pycnogenolt kuldeni. A ketto egyutt kivaloan mukodik. A ferjemnek ugyanigy, ugyanezek a tunetei voltak, raadasul az egyik retinaja 3/4 reszt levalt, ugyhogy egy 20 perces lezermutettel oldottak meg a dolgot. Megnezem, mit tehetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.