Megfordult Szijjártó feje a törzsén, ezért rosszul látja a világot? Megszakítani a diplomáciai kapcsolatot Hollandiával, Európa egyik legszabadabb, leggazdagabb és az élet minőségét tekintve egyik legjobb országával komplett baromság, teljes őrültség.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Bokrosnak minden mondata szentigaz.Az a gond szíjjártóval,hogy ő is egy kis izééé,aki diktálni akar mindenkinek,de majd egyszercsak rájön,hogy ezt legfeljebb a titkárnőjének lehet.Számtalanszor bebizonyította a hozzánemértését.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,A nyugati világ jobbára már most sem érti, hogyan lehet az, hogy egy végletekig bornírt, minden szempontból műveletlen, tompaságát tombolva kiordító, bunkóságát bömbölve képviselő korrupt bűnszövetkezet hogyan kaparinthatta meg a magyar állam vezetését."
RonaGyuri
Tudod Lajos ez a retardált barom úgy forgatja a fejét, ahogy akarja, akkor sem jön ki belőle más! =))
anima
Szijjártó feje megfordult a törzsén.
Ezt most elképzeltem a valóságban.

Most egy darabok nem leszek, mert lesokkolt a képzeletem tárgya.
Most leültem lebénultan, és lehet, hogy leülve lebénulva maradok kb öt évig.
Bocsánat !!!
desiro57
@Csizmás Kond: biztos tudod mert ott születtél a fertőben.
csipetke
Bokrosnak minden mondata szentigaz.Az a gond szíjjártóval,hogy ő is egy kis izééé,aki diktálni akar mindenkinek,de majd egyszercsak rájön,hogy ezt legfeljebb a titkárnőjének lehet.Számtalanszor bebizonyította a hozzánemértését.
papa.49
@kereső: Nagyon jó írás ezt kéne népszerűsíteni !!!
papa.49
A szargyártó nem egyéb mint a csutigeci magyar hangja !!!
Grafix69
@Shikari: Te komám olyan frankó papagáj lennél , hogy hozzád képest még a Halász is csak kiscserkész .
kulabombaafityiszre
Hollandis kioktatásból nem kérünk,a hazudozásuk sem kell,ezaz ország maga a fertő,migráncsimogató alkoholista,kábszeres banda.Meg kell velük szakítani a diplomáciai kapcsolatot.de azán a nekünk járó lóvét küldeni ám pontosan-mondá vitéz megsértődős szarrágó petike a világ egyetlen külügyminisztere aki olyan csóró volt,hogy csak szülői segítséggel tudott házat venni magának.
kripton
@papa.49: 18:27
A ti körötökben nem kell, a miénben pedig képtelenség. Mi gondolkozunk.
surdilloFUJT
@kripton: Vettetek az ecserin gondolkodó almamagot???De jó nektek bujhatjátok a csutit tovább!!!
papa.49
@kripton: Szar lehet neked az 1 bittel )))))))))))
desiro57
@Shikari: húz ki a fejed gorbán seggéből és mást is látsz,
kereső
@division: 02:02, igen PONT Bokros mondja.Az a Bokros,aki nélkül Te ,lehetséges,hogy nem lennél vegyesvállalati tulajdonos és igazgató.Ennyire azért illene tudni/ismerni gazdasági összefüggéseket.Hogy lettél Te igazgató?
division
@kereső: A saját tudásommal barátom, amihez Bokrosnak semmi köze nem volt. Lehet hogy téged támogatott némi oldalszél meg a kormányok, nálam egészen más volt a helyzet:-)
kereső
@division: Őszintén szólva,kétkedő vagyok-mert még azt se !értetted meg,amit irtam.
division
@kereső: Nézd, eleve két cégünk kint működik Amerikában már a rendszerváltás óta, így aztán Bokrosnak nem sok köze van ahhoz hogy én hogyan élek.
kereső
@division: cseszhetted volna az amcsi partnerséget, ha az első demokratikusan megválasztott magyar kormány kormányzásának eredményeképpen a magyar gazdaság becsődöl.Igazán közel álltunk akkor ehhez.Kellett egy Békesi,egy Bokros és Horn- akik ezt megakadályozták.Erre utaltam.Te ebből semmit észre se vettél? Amit shikari kollegád ir, az meg csak arról árulkodik,hogy teljesen dilettáns-és szlogen szinten ért a gazdasághoz.Ja még úgy se!,csak a kis kockást olvassa.
Aki Én
@Shikari a hazaáruló vérkomcsi: Te ehhez is buta vagy, ne szólj bele.
Ha lesz egy szabad hetem, összeszedem neked, hogy a nemzeti vajdád miket vett el és hány új adót talált ki. Buta vagy mint a föld, csak benned szar sem terem.
division
@kereső: Értsd meg, nem a Fideszt akarom újabban mindenáron védeni, elég sok olyan dolog történt mostanában ami már nekem is sok, de mivel a piacok nem Magyarországon vannak elsősorban, ezért a magyar gazdaság, a fizetőképes kereslet nem hatott úgy ránk mint aki itthon akarta volna értékesíteni a termékeiket. Nem látsz bele mélyebben ezekbe a dolgokba, így nem is lehet róla fogalmad, de ez nem baj, a beszélgetés kulturált formában zajlik, és ez a lényeg. Az hogy ma ennyire ráérek meg a suli kezdés miatt van, ilyenkor több a teendőm mint egy héten a munkával:-))
kereső
@division: Mindezt megértem, de akkor ne mantrázd a hülye szöveget- mert pont Bokros, csak azért mert annyira "divatos".Mi sajnos megéltük a dilettáns kormányzás,és az ész nélküli privatizáció következményeit.Mégis azt mondom,hogy Békesi,Bokros,Horn 1995-96-ban,a csődből hozták vissza az országot. És annál neoliberálisabb gazdaságpolitika nem is kell,mint amit a jelenlegi kormány folytat, és gyakran szakértelem nélkül.Bokros hozzájuk képest egy konzervativ liberális,szakértelemmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.