A Kalocsai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát, négy személyt gyanúsítanak garázdasággal, emellett egyiküket súlyos testi sértés miatt is kihallgatták.

Tömegverekedés tört ki a kalocsai kórházban, miután egy 53 éves nő megátkozta a másik család tagjait egy közösségi oldalon

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. február 5-én bejelentés érkezett a kalocsai kórházból arról, hogy ott több személy verekszik.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy négy helyi lakos – három nő és egy férfi – veszett össze egy korábbi vita miatt. A társaság egyik tagja – egy 53 éves nő – az egyik közösségi portálon a nézeteltérésük hatására „megátkozta” a másik család tagjait, akik ezt zokon vették. Amikor egy véletlen folytán a kórházban találkoztak, először összevesztek, kiabáltak egymással, ám ez tettlegességig fajult. A férfi dulakodás közben szétharapta az egyik nő ujjpercét, aki pedig megkarmolta az arcát. A veszekedés az utcán is folytatódott, ahol az egyik – 48 éves – nő felé egy reklámtáblát dobtak, ami azonban nem találta el, mert időben elhajolt.

Az egyenruhások mind a négy elkövetőt a helyszínen elfogták és előállították. Őket csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A társaság férfi tagja a nyomozók álláspontja szerint súlyos testi sértés bűntettét is elkövette, mivel a kirendelt igazságügyi orvosszakértő azt állapította meg, hogy a 33 éves, megharapott nő sérülése súlyos.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kalocsai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta a helyi ügyészségnek.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az emberek rettegnek és lassan agyonverik egymást, nem csak az idegeneket. Mert annak, hogy milyen egyen propaganda tódul mindenhonnan a pofánkba, ahhoz a kormánynak semmi köze. Ez az ország saját maga finanszírozza azt, hogy lelketlen, ostoba, sötét büdös tahóvá váljon, aki a saját anyjára is rendőrt hív, ha nem ismeri fel a sötétben. És ez nagyon nincs rendben. A kormány százmilliárdokkal hülyíti, butítja és döntik nyomorba ezt az országot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Az emberek rettegnek és lassan agyonverik egymást, nem csak az idegeneket. Mert annak, hogy milyen egyen propaganda tódul mindenhonnan a pofánkba, ahhoz a kormánynak semmi köze. Ez az ország saját maga finanszírozza azt, hogy lelketlen, ostoba, sötét büdös tahóvá váljon, aki a saját anyjára is rendőrt hív, ha nem ismeri fel a sötétben. És ez nagyon nincs rendben. A kormány százmilliárdokkal hülyíti, butítja és döntik nyomorba ezt az országot.
mackóalsó
Putrinka utcai lakók közötti szolid viszály csendes rendezése...
mackóalsó
@Eladott Ország: Csak idézlek:
"Mert annak, hogy milyen egyen propaganda tódul mindenhonnan a pofánkba, ahhoz a kormánynak semmi köze.
A kormány százmilliárdokkal hülyíti, butítja és döntik nyomorba ezt az országot."
Akkor, hogy is van ez???
Clavigo
@mackóalsó: "" Putrinka utcai lakók ""..:) :)))DDDXDDDD)))))))))...Sosem hallottam.. :) :) DDDDD :)))))))))
Lepényleső
Ezek a kezek benne nem lehettek,a színük nem felel meg?
ittott
kést, baltát kellett volna a kezükbe adni. harcolhattak volna az igazságukért.
cikicakk55
Nos én mind a négyet bezárnám egyetlen cellába. Döntsék el,mennyire fog az átok. Nem kéne bele avatkozni a vitájukba,csak kivonni őket a normálisan élő emberek közül. A sitten már intézhetik a problémájukat egymással.
papa.49
A ,,rejtett erőforrás,, éppen kitört !!!
terlasz
A Devla gyógyítsa ki őket a rossz szokásaikból!
ila51
a rák egye ki a mellyedet
hogy szomorodjá meg
stb ?...jó is az... annak aki hisz az átokban
maci0427
Sokszor járok kórházban, sztk ban , más eü. intézményekben , na és hivatalokban, közértekben, de szórakozóhelyekre is ! Ahová ezek a cigányok mivel tömegesen jönnek, beteszik a lábukat, egyből kitör valamilyen balhé, verekedés, de legalábbis hangos üvöltés ajvékólás !!! Véleményem az, hogy egyszerűen nem csak eü. intézményekben, de sehová sem lenne szabad tömegesen beengedni őket, láttam már azt, hogy sztk. ba egy cigány beteggel hárman is bementek ! Ez szerintem elfogadhatatlan és megengedhetetlen, hiszen semmi szükség nincs arra, hogy felnőtt esetében csoportosan menjenek be, de még gyereknél sem ! Ebből a hírben megemlített incidensből is kiderül, hogy mi magyar magyarok sem vagyunk biztonságban tőlük, hiszen bármikor belénk is belénk köthetnek !!!
maci0427
@papa.49: A többség primitív tanulatlan erőszakos bunkó. Viselkedés tisztelet a többségi társadalom és annak lakósaival szemben és ahol megjelennek = 000 !
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: Te itt emberekről hablatyolsz,..pedig ezek is kőkeményen cigányok voltak...Már párszor mondtam,azok ugyanúgy migránsok,csak kicsivel előbb jöttek...és az elmúlt 600 év fényesen igazolta hogy az ilyen népségnek semmi keresnivalója Emberek között!!!
Edmond Dantes
Nem tudom kik lehettek.Talán kelet amerikaiak.
maci0427
@Eladott Ország: Cigányok ezek és azok akik mindenhol csak a balhét keresik és megtalálják , benne van a vérükben ! Magyar magyaroknál is van ilyen, de számtanilag kevesebb és kezelhetőbbek nyilván, de ez más téma hiszen az arányok másak !
maci0427
@Pálinkás Pál: Több száz éve idejött migránsok és kár volt idejönniük ! Sokat jártunk külföldre és ott ahol voltak szintén rossz véleményük volt róluk az "őshonos" embereknek a lakósságnak ! Ez nem rasszizmus ezek kőkemény tények és visszaélnek a befogadott országgal ! A rasszista szót meg el kell felejteni ! A Viselkedéssel és a hozzáállással kilehet érdemelni a Megbecsülést és a Tiszteletet ! Amúgy a legtöbb cigány is gyűlöli és utálja a magyarokat ez is tény és simán parasztoznak és gádzsóznak meg szidnak mint a bokrot ! Miközben a legtöbbjük qúrva jó módban él, csak a látszatot meg kell adni arra, hogy segélyeket kapjanak és tudjanak ajvékolni, hogy a "szemét magyarok" hogy bánnak velük ! Jobban élnek Magyarországon a cigányok, mint bárhol a világon !
papa.49
@maci0427: Sajnos teljesen igaz amit írtál, nekem még az se tetszik, hogy a média nem meri megnevezni a népcsoportot ahonnan az ilyen elkövetők származnak!!!
Az, hogy szemérmesen lesütött szemmel eltűrjük a hőbörgésüket csak felbátorítja őket, a sok hülye törvény között már megjelenhetne az is aki bűncselekményt követ el teljes névvel, arcképpel szerepeljen a híradásokban, ugyanis NEM KÖTELEZŐ BŰNÖZNI !!!
Így is pozitív diszkrimináció van irányukba, és erre még rátesz ez a ,,szőnyeg alásöprős magatartás,, !!!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Értelek én, ezért kell megszabadulnunk, a csúti cigánytól is, mert semmi keresnivalója sincs az emberek között. Az állampártunk egyébként is szítja a gyűlöletet, mely lételeme, hogy minél többet tudjon lopni a közösből.
ila51
@maci0427: 10:33 ...ja ja , benne van a vérükben a vonó
...egy eset , mentem a körzetimhöz , ott ül már 3 idős beteg , meg egy egész roma család . A doktornőm elég alapos , és ezáltal lassú . Nem volt türelmük a romáknak kivárni , mivel nyílt a szomszéd rendelő ajtaja , hát bementek oda . Mi meg kivártuk az egy órás sorunkat .
maci0427
@papa.49: -- Igazad van ! Pontosan úgy van ahogyan írod ! Ez lesz még rosszabb is, hiszen nem akarnak és nem is fognak megváltozni ! A végeredményt már mi nem fogjuk megérni, hiszen kb. 30 - 40 év múlva itt nagy baj lesz ! A Cigány az cigány marad, az meg, hogy ki , hogy hívja őket saját maga döntése ! De ha egy cigány megsértődik azon, hogy cigánynak hívják, akkor szembeköpi magár és a gyökereit ! A roma megnevezés meg értelmetlen , nem is indokolom meg...! Amíg az alkotmányba nincs rögzítve addig így hívjuk ! A megbecsülésre és a tisztelet kivívására van még akkor ezek szerint megint 600 évük !
papa.49
@maci0427: Semmi mást nem kell tenni végig nézni a fogvatartottak fényképét, onnan kiderül melyik nációhoz tartozik !!!
maci0427
@ila51: -- Erőteljesen fel kell lépni ellenük ! Én egyszer a reuma osztályon láttam, hogy az asszisztens kiosztotta őket amikor a várakozás miatt hőbörögtek és a marha piszkos nagy fájdalmukra hivatkozva, hiszen a reumán mindig sokan vannak és mindenkinek fáj mindene ! tehát fellehet lépni ellenük és ha továbbra is szokásukhoz híven szemétül viselkednek, akkor jöhet a biztonsági szolgálat vagy a rendőrség ! Látod , ilyen népség ez ! Undorítóak !
ila51
@maci0427: OK , OK , de én a nyóckerben lakom ...:D
maci0427
@ila51: Jújjjjj bakker ! Én még arra menni sem szeretek ! Egyszerűen utálom azt a kerületet ! van a Korvin negyed az jó, egy elzárt terület, de a Teleki tér meg a Pápa nevezetű is gáz ami a Köztársaság tér volt ! Én nem laknék ott semmi pénzért !
maci0427
@papa.49: Na igen ! Én már a cselekményből is tudom !
Eladott Ország
@mackóalsó: A kérdés költői volt, melyre a választ a következő sor adja meg. A kormány százmilliárdokkal hülyíti, butítja és döntik nyomorba ezt az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.