Az európai ügyekért felelős francia miniszter állításával ellentétben Magyarország az egyetlen állam Európában, ahol a kormány kikérte az emberek véleményét az illegális bevándorlásról – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI-vel.

A tárcavezető Nathalie Loiseau Twitter-bejegyzésére reagálva hangsúlyozta: Magyarország a határvédelem jogát sem fogja átadni, hiába akarják azt a párizsi, brüsszeli és strasbourgi politikusok elvenni tőlünk, azért, hogy beengedhessék a migránsokat. A kormány a magyar és az európai emberek akaratának megfelelően nemet mond az illegális bevándorlásra, miközben a gyáva bevándorláspárti politikusok nem merték megkérdezni az embereket – tette hozzá.

Szijjártó szerint Magyarország az egyetlen állam, ahol a migrációról kikérték az emberek véleményét

Fotó: Külgazdasági és Külügyminisztérium

A francia kormány európai ügyekért felelős minisztere szombaton Twitter-üzenetben azt állította, hogy Franciaországgal ellentétben Magyarország és Olaszország nem szervezett vitákat Európáról. A populisták talán félnek szót adni a népnek – vetette fel Nathalie Loiseau.

(MTI)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
szijártó pofa be, az én pénzemből kértétek ki. Amit nem is akartam volna.
"A partiumi Nagykárolyban vasárnap átadták a magyar kormány által finanszírozott Kárpát-medencei óvodafejlesztési program keretében épült első erdélyi óvodát"-
és ezt sem.
Fejlessz itthon baszd meg az én pénzemből, nagykárolyban meg a saját és oligarcháid zsebéből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Irattárba raktátok?
Mert megnéznénk.

Ja, hogy már megsemmisítettétek?
Gondoltam.
Apoca
Népszavazással döntöttünk arról, hogy elfogadva az értékeit, csatlakozunk az EU-hoz. Mivel a kormány nem kért és nem kapott felhatalmazást másra, kötelessége ennek megfelelően tevékenykedni.
Clavigo
Jó kis biznyák a nyomdász havernak,,,te lófejű kretén..
solidedge
Várom, hogy levélben a kormány kikérje az emberek véleményét a korrupcióról is.
vadsanca
@Nessy: Ebben igazad van. Csak az nem tetszik ennek a jóképűnek, hogy így nem tud a pénz felett uralkodni amit az EU-tól kap erre a célra. Gondold végig, Min. 20€-os órabérrel van számolva a határőrizet és mit látnak ebből a szolgálatot teljesítők!? Minél többen vannak a határon, annál többet lehet kaszálni, de csak a magyarokkal. Az unió átveszi ezt a szerepet -ami nekünk nem baj-, de ennek súlyos ára van. Ezért húzza Viki a száját.
advocat
És? Még a népszavazás is eredménytelen volt! (Sok volt a nem érdekel azaz tartózkodom/letojom és nem számított sehova.) Dumálni meg bármiről lehet. Erről is. De minek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.