A Fidesz szerint a magyar ellenzéki európai parlamenti (EP) képviselők már választottak és a bevándorláspárti oldalra álltak a bevándorlást pártoló és ellenző politikai erők küzdelmében.

Fidesz: a magyar ellenzéki EP-képviselők már választottak és a bevándorláspárti oldalra álltak

Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója csütörtökön Budapesten újságíróknak azt mondta, az EP-választás közeledtével egyre élesedik a vita a bevándorlást pártoló és ellenző politikai erők között és a magyar ellenzéki EP-képviselők a bevándorláspárti oldalra álltak.

Mint mondta, nemcsak a Sargentini-jelentés megszavazásakor volt ez világos, hanem az elmúlt évben is megszavaztak minden, a migráció elősegítését támogató brüsszeli javaslatot.

Ujhelyi István, Szanyi Tibor, Niedermüller Péter, Molnár Csaba, Jávor Benedek és Meszerics Tamás EP-képviselők legkevesebb 16 alkalommal szavaztak meg olyan bevándorláspárti javaslatot az EP-ben, amelyek mind arra irányultak, hogy még több migránst hozzanak be Európába

- jelentette ki. Hozzátette: a magyar emberek akaratával szembemenve a képviselők támogatták a kötelező kvótát, az áttelepítési programokat, a migránsok családegyesítését.

Megjegyezte: nemcsak megszavazták a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést, de Ujhelyi István és Niedermüller Péter is elbüszkélkedett vele, hogy egész dokumentumkötetet adott át Sargentininek, hogy elősegítse Magyarország lejáratását.

Hidvéghi Balázs szólt arról is: a Jobbik és az LMP képviselői sem álltak ki Magyarország mellett, "sunnyogtak és lapítottak", és ugyan nem szavazták meg a jelentést, de tartózkodó szavazatukkal elősegítették, hogy a javaslat "átmenjen".

A jövőben is számítani lehet arra, hogy az ellenzéki EP-képviselők minden bevándorláspárti javaslatot támogatni fognak, így azt, hogy a határvédelmet elvegyék a tagállamoktól, hogy a menekültügyi eljárásokat Brüsszelben folytassák le, hogy állandó betelepítési program induljon, s hogy legalizálják a migrációt

- jelentette ki.

Hozzátette: az ellenzéki EP-képviselők azt is támogatják, hogy ne legyenek büntethetők az embercsempészekkel együttműködő civil szervezetek, és, hogy több uniós forrást kapjanak az embercsempészekkel együttműködő Soros-szervezetek.

Az ellenzéki EP-képviselők a bevándorláspárti oldalra álltak, és ha rajtuk és a bevándorláspárti brüsszeli eliten múlik, nemcsak folytatódik, hanem fel is gyorsul Európa migránsokkal való elárasztása – jelentette ki.

A kommunikációs igazgatót kérdezték azzal kapcsolatban, hogy Gréczy Zsolt (DK) csütörtöki sajtótájékoztatóján az országos rendőrfőkapitány szavait idézve azt mondta, nincs tömeges migrációs nyomás Magyarországon, és a kormány "fantomveszedelemmel riogat". Hidvéghi Balázs közölte: Gyurcsány Ferencékről és a pártjukról tudható, hogy bevándorláspártiak és az a céljuk, hogy minél több migránst hozzanak be az országba, ezért támadják a határkerítést és azt, hogy védekezünk. Magyarország azért biztonságos ország, mert védekezik, és elutasítja a brüsszeli terveket. A DK ezeket megvalósítaná – jegyezte meg.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A Habony művek szajkóztatja a kormánnyal a migráns hablatyot. Egyébként én sem értek egyet Sargentini asszonnyal, igaz hogy én azért, mert helyzet sokkal súlyosabb, mint ahogy ő felvázolta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Az ellenzéki pártok egyike sem bevándorlás párti. !!!

Ezek a Fideszes potentátok vagy ennyire hülyék, amit kétlek, vagy pedig ilyen hülyének nézik a magyar embereket. Van aki beveszi ezt a süket propagandát, őket jogosan.
Hellcat
Ujhelyi István tegnapi beszéde elég kemény volt...ajánlom mindenkinek, hogy a ZOOM.HU-n valahogy kotorja elő...a végefelé beszélt. Zseniális volt...amiért most a fidesz hazaárulózik azt már ő mind megcsinálták ellenzékből.
csak úgy....
@Hellcat: Ezt hiányoltam,hogy Ujhelyit senki sem említi ! Köszönöm! Kerestem a beszédjét a yutubeon,de úgy látszik ,hogy sokaknak nem fontos,...sött, ciki
mellesleg a pártjától ugyan annyira távol állok,mint a fidesztöl ,de jó látni és hallani,hogy nem csak németh sziszik vannak...
Gauntlet
mindig az ijesztegetés egy 5 százalékos párt szövegeivel.
A Dk igaz hogy kollaboráns, de legalább nem dilettánsok meg nem s**nyalók ülnek benne.
Kb tízszer normálisabbak is.
De sose fogom nekik megbocsátani, hogy kollaboránsok voltak !
csak úgy....
@Shikari: ösmerve a te zavaros tekinteted,tibim ...
Hellcat
@csak úgy...: http://propeller.hu/itthon/3377440-orban-vikt...
A cikkben benne van a felvétel, 3:25:00 környékéig tekerj bele...tompika után szólal fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. June 26., 07:17
Nagyszerű hírt jelentett be Laár András
Nagyvilág - 2019. June 26., 05:54
Betiltják az e-cigarettákat