A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

24 éves Lakatos Béla 2018. október 9-én 22 óra körül Budapest XX. kerületében elkérte egy férfi mobiltelefonját, majd egy késsel megfenyegette a sértettet, hogy leszúrja, ha a telefonját vissza akarja szerezni.

Rablás miatt keresik Lakatos Bélát

A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét és ellene elfogatóparancsot adtak ki.

(Police.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egy újabb tolvaj cigány. Csak ez még kicsiben...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Egy újabb tolvaj cigány. Csak ez még kicsiben...
vacsi
Már megint egy a "jövő erőforrásai" közül?!
Dr plágium
Nem azért, mondom de mi a f@szért adta oda a telefont ? Pláne egy cigánynak...
Tőlem ha kérik azt mondom nincs nálam telefon :)
Eriksson
Kijeza Lakatos Béla? Hát nem aszittem hirtelen, hogy a kiérdemesült ácsi polgi?
Pálinkás Pál
Cigányvédők.../jogvédők/... valahogy az ilyen híreknél mindig barnabőrű van,elmagyaráznátok miért???
maci0427
Lakatus lakatos lopott - rabolt és Késsel fenyegetőzött !!! Megint egy cigány késsel...,sose javulnak meg ?
maci0427
@Aki Én: retkesék nem javulnak ! Kicsi pulya koruktól ezt látják és ezt tanulják basszus ! Beilleszkedés nuku !
Eriksson
@maci0427: Öreg cigány megkérdi a fiától:
- Te gyerek, hova lett az a jó kis bicska, amit a múltkor adtam neked?
- Hát fater, én azt elcseréltem egy jó kis karórára!
- Hogy a fene vigyen el... és ha szidják az anyád a kocsmában mit mondassz? Hogy fél nyolc van?
Dr plágium
@maci0427: Kölcsönkérte és nem adta vissza. Sokan nem adják vissza a kölcsönkért dolgokat, a cigány meg főleg nem.
maci0427
@Dr plágium: Cigánytól csak akkor veszek valamit, ha biztosan tudom, hogy nem vág át, de mostanában már nem is veszek semmit sem! Adni sem adok semmit sem kölcsön ! Tapasztalat, hogy linkek!
maci0427
@Eriksson: A cigány az cigány marad mindig ! Ezt bizonyítják már nagyon régóta .
Eriksson
@maci0427: Volt egy ránézésre sültcigány főmérnök osztályvezető egy nagyvállalatnál. Kifejezetten kellemes jó modorú ember.
Egy alkalommal hasonlóan magasabb beosztású emberek találkozoja volt egy helyi szállodában, ahol aztán jól érezték magukat. Emberünkből pedig a társaság és a pia hatására kibújt a cigányvér. Repültek a székek, törtek a poharak, a végén a nagytudású civilizált ember helyén ott állt egy autentikus cigányember.
Ez az eset ugyan nem ment a karrierje kárára, sőt nem is ment át a köztudatba, csak az a figyelmeztető benne, hogy milyen hamar lemálik még a legkonszolidáltabb cigányról is a felvett manír.
Persze, ha ilyen eset egy nem cigánnyal fordul elő, akkor semmi gond, legfeljebb azt mondjuk, cigány módra viselkedik.
maci0427
Igen sajnos van közöttünk magyarok között is sok szemét ember ! De a különbség a kezelhetőségben van és abban, hogy általában nem hordunk magunknál kést azzal a szándékkal, hogy azzal rendezzük le a problémánkat, illetve a magyar embert mi magunk is megszégyenítjük és kizárjuk, ha nem úgy él vagy viselkedik ! De a cigányok ezt nem teszik meg saját fajtatársukkal szemben. az meg, hogy felöltözik, attól még cigány marad és mint a gödöllői cigányzenész esete is bizonyítja, aki elakart lopni szegény nő kocsiját és mivel védte a kocsit, meghalt , vagy a mostani cigány énekes lövöldözése a nyóckerben , tehát nem jelent semmit sem ! Én is ismerek olyan példát, hogy egy normális cigány ember a munkahelyén tartó vacsorás ünnepségre elhozta a rokonát, de az mivel megcsinálta a balhét, haza is zavarta ! Az a gond , hogy a cigányok képtelen megnevelni és főleg kiközösíteni maguk közül a bűnöző barbár primitív embereket. Nincs erre semmi olyan szervezet, akik megvédenék a magyarokat az ilyen emberkék által okozott esetektől a rendőrség meg akkor jön, ha "vér" folyik ! Amíg ezen nem lesz változtatva addig marad a több száz éve tartó történet ! vajion miért nincs baja a kínaiakkal-törökök-görögök- németek-szlovákok-tóth nemzetiségűekkel vajon, miért mindig a cigányokkal van a baj ! Ők azt mondják mindenre ,hogy rasszista, miközben fingjuk nincs róla, hogy mit jelent és , hogy milyen jó dolguk van Magyarországon ! Meglehet nézni , lehet látni vidéken és budapesten is és ezek is letojják a saját fajtájukat, ahelyett, hogy segítenének a sajátjukon.
maci0427
@Eriksson: Sajnos mi itt nem tudunk változtatni ezen, örülünk ha megtudjuk védeni magunkat, mi többségi társadalmi lakósok !!!
Eriksson
Jó dolguk van Magyarországon, az már biztos. Ugyanúgy, mint más náció szülötteinek. Senkinek sem kell rettegnie a származása miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.