Beszámolók szerint többször is megütött egy nővért az egyik orvos az ajkai kórházban. Az RTL Klub információi szerint mindez még szombaton történt.

Valami eltört az ajkai orvosban: megverte a nővért a kórházban

A kórházban az egyik cég dolgozói számára rendeztek véradást, amikor az orvos rátámadt a nővérre. Később azt nyilatkozta az RTL-nek, hogy sajnálja a történteket, de nem tudott uralkodni magán, mert régóta van feszültség kettejük között.

A kórházban vizsgálat indult az ügyben. A kórházban nem ez az egyetlen probléma. Néhány hete minden orvos felmondott az egyik osztályon, nem sokkal korábban pedig a nővérek távoztak az intézményből.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kásler nem volt kéznél ? Onna jobban hiányzik a verés. Bár már attól sem jönne helyre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Jó, jó pofon vágta. De nem ölte meg.
Eriksson
...és semmit sem tudunk az okokról, az előzményekről. Talán ha valaki elmondaná...

Lehet, hogy csak egy füles volt? Mert azt bizony néha kiérdemelne egy-egy okos nővér, aki orvosabb az orvosnál, saját fontosságának tudatában.
Eriksson
@Dr plágium: Köszi a linket. Ebből a posztból viszont még mindig nem derül ki, hogy mik voltak az előzmények. Ok nélkül még a kutya sem harap.
Commenter
@justhpeter: a tegnapi nap rejtett kamerás RTL-s riportot elnézve a tovább rohadó eü-ről és a kórházakban uralkodó embertelen állapotokról onnan leginkább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.