A Jobbik szerint 2010-ben elindult a Kádár-rendszer restaurációja és továbbra is volt kommunisták irányítják az országot.

A Jobbik szerint a Kádár-rendszer restaurációja zajlik

Fotó: Szilágyi György / Facebook

A Jobbik az '56-os hősök szellemében ellenállást hirdet a diktatúra felé tartó "nemzeti együttműködés rendszere" ellen – jelentette ki a párt szóvivője vasárnap Budapesten.

Szilágyi György a Fidesz székháza előtt megtartott sajtótájékoztatón úgy vélekedett, a Kádár-rendszerhez hasonlóan ma is csak azok juthatnak előre, akik rendszerhűek, a többieket pedig ellehetetlenítik és eltapossák. Szerinte 1989-1990-ben nem rendszerváltás, csak "módszerváltás" történt, mára pedig a teljes diktatúra felé megyünk. A volt tanácselnökökhöz hasonlóan, most a "ner" kiskirályai uralkodnak vidéken és a fideszes média segítségével karaktergyilkosság áldozatává válik mindenki, aki szót mer emelni a hatalom ellen – értékelt a szóvivő.

Közölte: a Jobbik addig folytatja az ellenállást, amíg be nem teljesül az 56-os hősök álma, és újra szabad nem lesz Magyarország. Ha lehetőségük lesz rá, nyilvánosságra hozzák az ügynökaktákat – tette hozzá Szilágyi György.

A sajtótájékoztató keretében a Fidesz-székház kerítésére egy olyan installációt helyeztek ki, amely Magyar Kommunista Párt feliratú "tagkönyvek" sorát mutatta, többek között Orbán Viktor kormányfő, Pintér Sándor belügyminiszter és Kövér László házelnök nevével és fényképével. Kifeszítettek egy molinót is, amin olyan feliratok szerepeltek, mint Tárjuk fel az ügynökaktákat!; Vonjuk meg a luxusnyugdíjakat!; Rúgjuk ki a diktatúra kiszolgálóit!.

(MTI)

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
" a Kádár-rendszerhez hasonlóan ma is csak azok juthatnak előre, akik rendszerhűek, a többieket pedig ellehetetlenítik és eltapossák. "
Nos ez így ebben a formában nem igaz. 34 éves koromig a Kádár rendszerben éltem,nem voltam a párt tagja,de még csak érdeklője sem és semmilyen hátrányom nem származott belőle. Ugyan annyit kerestem,mint az az ápolónő,aki heti rendszerességgel párttag gyűlésekre járt. Mi nem haragudtunk rá,Ő nem haragudott ránk. Amennyiben most is az lenne,mint a Kádár rendszerben,akkor nem lennének kilakoltatások,nem lennének eladósodva a fiatal házasok egy életre,csak azért,mert lakást mertek venni. Lenne elég orvos,nővér,ápoló,tanár. Nem lenne hónapokig tartó várólista,mert a Kádár rendszernek a nép épp olyan fontos volt,mint a párt.Azok voltak a besúgók,a rendszer ellenesek,akik ma a Fideszben ülnek és milliárdokat raknak zsebre. Nem tetszett nekik,hogy csak 3x keresnek többet,mint egy takarítónő. Nem tetszett nekik,hogy a nép boldog,nem érdekli a politika és az oroszok sem.Engem nem zavart,hogy tele volt az ország orosz katonákkal.( bocsánat,Szovjet katonákkal). Most mennyivel jobb? Most is csicskák vagyunk,úgy mint akkor is az volt a párt,de csak a párt és nem a nép. A nép élte az életét és marhára nem érdekelte,hogy Brezsnyev,vagy melyik orosz csókolgatja éppen Kádárt. An én nagyszüleim és a szüleim nem nyomorogtak úgy nyugdíjasként,mint ahogy én nyomorgok most.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.