David Frum most az Atlantic magazin szerkesztője, és kiállt vitázni Steve Bannonnal, a populizmus jelenkori vezéralakjával. Frum azt mondta, „Orbán posztszovjet szinten fosztja ki Magyarországot”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a kifosztás korrekt, e a szélhámos nem, durva sértés egy "szakmával" szemben. A szélhámosok ügyesek, okosak és kedvesek. Őfenesége meg egy durva, buta, gátlástalan és arrogáns tróger!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Kezd összeállni külföldön is róla a kép.
Eladott Ország
A kerítésébe belezavarodott nagy ember a Felcsúti Ramszesz számára a nemzeti ügy az, hogy szétverje Európát, mert akkor biztosan bekerül a történelemkönyvekbe. Szerintem valaki szólhatna neki, hogy már bekerült, el kéne engedni ezt a projektet. Nyilván nem fogja, de azért legalább annyival előrébb vagyunk, hogy az állítólagos szövetségeseinek is világos már: Orbán kompromisszumra való alkalmatlansága a szélsőségesség és a populizmus pontosan ugyanolyan ellenfele Európának, mint Putyin vagy Trump kívülről jövő fenyegetése. Valahogy így értelmezhető az, amit Manfred Weber az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójának vezetője a spanyol ABC című konzervatív napilapban megjelent interjúban mondott annak kapcsán, hogy a felcsúti üstökös nem mutatott semmiféle kompromisszumkészséget a Sargentini-jelentésről szóló európai parlamenti vitában. Lehet, hogy éppen ezért le kéne számolni azokkal az illúziókkal, miszerint értelmes vitában, érdemi párbeszéddel, szép szavakkal bármilyen eredményre lehet jutni ezzel az emberrel. Nem lehet.
Eriksson
Minden izmus előbb-utóbb megbukik, hogy aztán jöjjön egy újabb izmus. Ez már csak ilyen. Mint ahogy birodalmak is megbuknak egymás után, hogy helyet adjanak egy újabb kialakulásának.
A liberalizmus kimúlása törvényszerűen magával rántja az Európa Uniót. A migránsinvázió csak sietteti mindkettő bukását.
dr. prédikátor
A viktor szopkin egy szemét geci mocsok becstelen patkány!!!
Csizmás Kond
...na és Bushék miből gazdagodtak meg ?
Rockxy
"„Orbán posztszovjet szinten fosztja ki Magyarországot”."
És ehhöz a kifosztáshoz nyugati cionbankokat vesz igénybe.
A pénzszivattyú mér nyugati irányba szívja a pézt, ha putyinnal smárol a zorbán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.