És fogjon össze az LMP, a Jobbik, valamint a Momentum mögötte, mint főpolgármester-jelölt mögött. Szombaton dönt az LMP kongresszusa arról, hogy támogatja-e Puzsér Róbert publicista, műsorvezető főpolgármester-jelöltségét a 2019-es önkormányzati választásokon. Ennek alkalmából a megmondóember egy tőle szokatlanul higgadt hangvételű, nyílt levélben vázolta fel ajánlatát az ökopárt tagjainak.- Ha olyan jelöltet akartok, akivel nem vállaltok kockázatot, aki rutinosan felmondja a szakpolitikai zsargont, akkor arra kérlek titeket, hogy ne engem válasszatok! Nem vagyok közlekedésmérnök, nem végeztem el a Politikusképző Egyetemet polgármester szakirányon - kezdi Puzsér, aki önmagát nem politikusnak, hanem civilnek nevezi, aki „az itt élőket képviseli, egy közülük, akinek víziója van, és aki irányokat szab”. A publicista úgy fogalmazott, politikai centrumot akar építeni. Politikai otthont annak a harminc százaléknyi budapesti szavazónak, aki nem kér sem a Fideszből, sem a KDNP-ből, sem az...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Puzsér, ugye tudod mit mondott az angol misszionárius a kóbor apácáknak???
No azt neked!
Az okos saját kárán tanul , a hülye másén sem!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Puzsér ne akarjon úgy boldogulni, hogy másokat hátra léptet, próbáljon meg előre kerülni, bár nem örülnék neki, ha sikerülne is.
bencemacska
Puzsér, ugye tudod mit mondott az angol misszionárius a kóbor apácáknak???
No azt neked!
Az okos saját kárán tanul , a hülye másén sem!!!
RonaGyuri
az a baj, hogy ez a majom is komolyan gondolja! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs véletlenül küldetem el, s egyértelmű, hogy Tarlós malmára hajtja a vizet!
Janos88
-------Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
kisrigó
Szerintem, csak a megosztás, a fidesz elleni erők szétforgácsolása történik.Erre épít a hatalom, hogy nincs összefogás, tehát maradhat a mostani vezetés.
bencemacska
Puzsér melyik tegnapi tüntetésen vett részt?
Nem láttam egy videón sem, pedig nagyon sokat végig néztem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.