A Demokratikus Koalíció azt állítja, hogy Kövér László házelnök az Országgyűlési Őrséggel akarta kivezettetni az ellenzéki képviselőket a parlament hétfői üléséről.

A DK szerint Kövér László hétfőn ki akarta vezettetni az ellenzéket az Országgyűlési Őrséggel

Vadai Ágnes, a DK képviselője. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A DK alelnöke szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett, a hétfői plenáris ülés alatt több ellenzéki képviselő is hangos sípszóval és bekiabálásokkal zavarta az Országgyűlés plenáris ülését, miután a parlament csomagban szavazott a hétfői napirendhez benyújtott 2925 ellenzéki módosító javaslatról.

Vadai Ágnes azt mondta, hogy ekkor a parlament folyosóján és az ülésterem bejáratának közvetlen közelében is felsorakozott az Országgyűlési Őrség.

Állítása szerint azért, mert Kövér László előkészítette, hogy az ellenzéki képviselőket törvénytelenül kivezessék a parlamentből.

Hangsúlyozta, hogy a házelnök csak akkor veheti igénybe az Országgyűlési Őrséget, ha egy képviselő fizikai erőszakot alkalmaz, erőszakkal fenyegetőzik, vagy nem hagyja el az üléstermet, miután kitiltották onnan.

Hangsúlyozta, hogy hétfőn ezek közül egyik sem következett be.

Nem félünk és nem ijedünk meg a házelnök katonáitól

- szögezte le Vadai Ágnes, aki hozzátette:

azt javasolják, hogy Kövér László "inkább kezeltesse nyilvánvaló indulatkezelési problémáit", de ne használja törvénytelenül az Országgyűlési Őrséget.

A politikus bejelentette, hogy az ügyet napirendre szeretnék tűzetni a házbizottság illetve a honvédelmi és rendészeti bizottság ülésén is.

Kérdésre válaszolva azt mondta, amióta létezik Országgyűlési Őrség, azóta soha nem tartózkodtak ilyen számban az ülésterem közelében.

Egy másik kérdésre azt felelte, hogy meg nem erősített információi szerint szerdán több őr van a Házban az átlagosnál, a Parlament környékén pedig láthatóan sok rendőr sorakozott fel.

Forrás: MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez a kövér parazita még talán többet gondol magáról,mint a gazdája...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
DR Eric CARTMEN
... Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket, és mi ezt szó nélkül hagyjuk. Piros pötty van a fenekükön, pávatoll áll ki belőle, nem tudják, ha Kósa mond valamit Debrecenben, attól a tőzsde megmozdul Londonban. Ezek akarják a 21. században a maguk képre formálni a világot.
Európa közepén minden ellenállás nélkül tudnak tönkretenni és felszámolni egy országot. A butaságot unortodoxiának nevezik, a diktatúrát demokráciának, a lopást megvédésnek, a veszteséget nyereségnek. Semmi máshoz nem értenek, csak a hazugsághoz: mondd az ellenkezőjét annak, ami van. Ha az ellenzék kormányoz, akkor üvölts, hogy lejáratják Magyarországot, ha már az ENSZ-ben is az Orbán-kormány fasizmusáról beszélnek, mondd azt, hogy a szabadsághoz bátorság kell. A szabad világból való kirugdosást nevezd az igazi szabadságnak.."
Eladott Ország
Kövér Laca (a kommunista gennygóc, aki egyben konzervatív keresztény is) Tisza István (geszti bolond) szinten vezette a parlamenti ülést, aki annak idején rendőrökkel vezettette el az ellenszegülő politikusokat és hihetetlen jelenetek játszódtak a Házban.
csipetke
Ez a kövér parazita még talán többet gondol magáról,mint a gazdája...
Werlissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
kissé felnőttem
hát még lesz az is, hogy kövért is kivezetik, nem kell soká várni ha igy viselkednek a népüknek nevezett emberekkel. fogy az idejük, meg a 2030- is hamarabb itt lesz mint hinnék
Csizmás Kond
Ennyi csak fütyürésznitudó semmirekellő között még jó, hogy valamilyen rendet tud tartani.
Minden olyan képviselőt aki nem parlamenti munkát végez ott, ki kéne tiltani.
Eriksson
Ordítozhat bármennyit Vadai, Gy. akkor sem fogja feleségül venni.
Jozefina
Orbánnak ez a nyilatkozata (fenyegetőzése) valószínűleg kiveri a biztosítékot minden józanul gondolkodó magyar emberben. A fidesz érdeke lenne, ha mellékvágányra tennék!!!
"Orbán Viktor határozott és elszánt nyilatkozatot adott ki a demonstrációkra reagálva.
"Tisztelt magyar állampolgárok!

Először szomorúan néztünk szembe háborgásukkal, akkor amikor mi az egyik legfontosabb és az önök számára lekedvezőbb törvényt hoztuk.
Joguk van nemtetszést nyilvánítani, de attól amit most művelnek gyönyörű fővárosunkban, kezd a kormánynak elege lenni.
Szeretnénk, ha újra átgondolnák miért is háborognak.
Soha nem volt nemzetünk olyan stabil, mint most és mindent megteszünk azért, hogy ez tovább tudjon erősödni.
Közelednek az európai parlamenti választások, kérem önöket ne járassák le Magyarországot!
Embert megszégyenítő mondatokat skandálnak, akkor amikor az Advent időszakában vagyunk.
Nem fogom ezt tovább eltűrni, ha kell fegyveres,de rendet teszek a Hazámban!
Utoljára szólítom fel Önöket, ne járassák le Magyarországot, mert már egész Európa rajtunk nevet és ezt én nem tűrhetem tovább!"
www.tudasfaja.club/2018/12/orban-vikto...
mackoka46
@Eriksson: Te náci dög, miért jársz már megint a hálószobában ? Kinek képzeled magad ?
Eriksson
@mackoka46: Nem kell a hálószobákban járkálni, elég látni, ahogy a parlamentben pettingelnek. :)))
Eladott Ország
@Pegero: Ki koszorúzott Kínában a Tienanmen téren? Ezt is megéltük: Orbán Viktor a Tienanmen téren koszorúzta meg a kommunisták hősi emlékművét. Mutass még egy Európai politikust aki koszorúzott a csúti zsírdisznó, despotán kívül!
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--IslD-wYo--/w_1160/70c4ATkK8ctxiATRs.jpeg
Tienanmen téri vérengzés áldozatai a hullakamrában gúlában dobálva.
kuruc.info/galeriaN/2012/orbankoszoruzas17051302.jpg
A kommunista panelezéssel, meg elmehetsz a jókurva édesanyádba te fideszes szarházti, genyóláda, baromállat! A kommunistából a fideszhez, csak a legalja jutott!
Eladott Ország
@tulipan: Ez a legkevesebb. Most valamit megértettek a magyarok. Megértették, hogy ez a gazember, a "disznófejű nagyúr" kiárusítja őket, rabszolgává teszi őket saját hazájukban. A harácsolásához, a családja gazdagodásához nem tud máshonnan újabb pénzeket szerezni, csak ha Ázsia elől Magyarországra csábítja a kizsákmányoló multikat, akiknek olcsó, védelem nélküli rabszolgákat ígér, akikkel azt tesznek, amit akarnak. Ezzel párhuzamosan ő magát a törvények fölé emelte, kivonta magát az igazságszolgáltatás és a jog kontrollja alól. Bármit megtehet. Nem lehet más célja a mostani utcai demonstrációknak, mint ennek a disznófejű bűnözőnek a hatalomból való eltávolítsa, a gyűlöletes hazug fasiszta rendszerének a felszámolása, Orbán törvény elé állítása.
tulipan
@Pegero: Kösz az önarcképet! Most legalább tudom, hopgy is néz ki akivel társalgok! :)
karma1
@Eladott Ország: @tulipan: @mackoka46: Arrol persze mara mar mindenki elfeledkezett, hogy az egesz Parlamenti Orseget eleve nem szabad lett volna felalallitani, mert senki mas ellen nem vethetoek be, csak a kepviselok ellen, - es mivel orban hozta letre, nagy valoszinuseggel az ELLENZEKI kepviselok ellen, ha azok veletlenul jogosan kovetelnenek valamit a Hazban, hat legyen, aki "kivezeti" oket - bar nekem a "kivezetes"-hez nem nagyon kapcsolodik a fejemben a rengeteg elesloveszeti kezifegyver, teaser, meg peldaul a dobohalo sem, amivel felszereltek oket.
Vajon kitol fel a nemzethy elmebeteg, na meg kover, meg a tobbi seggnyalo ott a Parlamentben? Csak nem a 40 kilos Szabo Timeatol, Kunhalmitol, Vadaitol, Varga-Dammtol? Mert gondolom, a hos rezsisziszi talan meg tudja magat vedeni, ki tud osztani egypar maflast elso kezbol is, nemdebar?
Mert ez a Parlamenti Orseg az utcara nem vonulhat a tuntetokkel szemben, mint ahogy a TEK sem hatolhat be a Parlament epuletebe.
Na, mindegy, ha tehat az ellenzek emeli fel a hangjat egy csalo szavazas miatt, vagy eppen hianyoljak a parlamenti vitat egy sarkalatos 2/3-os torvenyrol, akkor EZ orbanek valasza: elrettenteni az ellenzekieket a fegyveresek bevetesenek a lehetosegevel, vagy egyszeruen en bloc kizarni a komplett ellenzeket a Parlamentbol.
Mert orban mar a kulsosegekre sem ad - es ezt eleg rosszul teszi.
Csalassal megszavazni egy ilyen torvenyt - hat ennek legyen is kovetkezmenye...
Eladott Ország
@Pegero: www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
A fideszeseket birkának nevezni sértő... a birkákra nézve!
Eladott Ország
@Pegero: Nagyon örülnék, ha egyszer véletlenül az adott témához szólnál hozzá, te fideszes degenerált barom. Mert csak a fidesz, agyhugykővel! Csak az a kár, hogy az anyád nem a WC-re ült amikor születtél! hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 16:12; Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén… Ez a boldog karácsonyod is olyan unortodox Matolcsysra, szellemi vakondtúrásra sikeredett. www.youtube.com/watch?v=yubxRHwCGYg&feature=youtu.be
Yoda69
Ezer szazalek hogy ez volt ennek a pszichopata allatnak a terve. Csak gondolom raszolt orban, aki szinten nem 100-as, de azert tobb onuralma van, mint a koteles ekvtarsnak.
Rockxy
Fingani nem akart a kövér?
Mert az szebb lett vóna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.