A DK elnöke nem értett egyet az egyik szimpatizánsukkal a Parlament előtt. „Ki kellett volna dobálni őket” – kiáltotta egy hölgy, vélhetően a fideszes politikusokra utalva, mire a DK elnöke annyit felelt: „ne dobáljuk, ne dobáljuk őket!”. A politikus azt mondta, ez az ügy nem befejeződött, hanem éppen ellenkezőleg: elkezdődött. Hozzátette ugyanakkor, hogy nem tudnak erősebbek lenni, mint azok, akiket képviselnek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Igaza van, ne csináljuk azt amit az ő fizetett bandájuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Igaza van, ne csináljuk azt amit az ő fizetett bandájuk.
verőce21
Már az április 8-i választást követő napokban gyászba borult veszteseket, felkereste Gyurcsány Ferenc demokratikus gondolkodó, Balaton-felvidéki habzóborász. Álljanak össze, aztán hajrá. (A megszólítottak közül eddig senki sem jelentkezett. Talán még el vannak ájulva az ötlettől.)
Pszichiáterek szerint azonban nincs ebben semmi meglepő, a páciensnél jelentkező nemzetgyűléses labdaházi tünet, pontosan illeszkedik a sérült elme rohamos hanyatlásába.
Ne lepődjünk meg, ha Nagy Imre, Batthyány gróf és a francia forradalom után Bonaparte Napóleon is megjelenik majd a gyurcsányi beszédekben. Egyes szám első személyben.
Yoda69
orban a taho, mikor mer igy a tomegbe menni? Meg a parlamentben is TEK-esek veszik ot korbe, ugy fosik mindenkitol. Gyava geci szar alak.
bencemacska
@durbincs: 1989 - Egyetlen ember van a KISZ-esek közül, akit én ismerek, akit komolyan kell venni, ha az ember tárgyal vele, mert az próbára teszi az ember képességeit, ...az a Gyurcsány nevű ember.[1]

www.youtube.com/watch?v=wCLnr8XfbnQ
bencemacska
@durbincs: 1989! Amikor még mindketten KISZ tagok voltak! Osztották a KISZ vagyont!!!
Mit szimbolizál az 1000 km és Ploesti???
csipetke
@bencemacska: 23:14 Semmit.Most ezt tolja a minivirsli helyett,mikor kiderült,hogy neki van minivirslije.Most biztos nem találta meg a szopi-rongyát,anélkül nem tud aludni
Commenter
@bencemacska: Mit szimbolizál az 1000 km és Ploesti??? szerinte azt, hogy román bérkommentelők vagyunk.
Eriksson
A megmozdulást rá kellett volna hagyni a szakszervezetekre, a pártoknak távol kellett volna tartani magukat a tüntetéstől, sokkal hitelesebb lett volna. Azzal a hőbörgő szoci elnökhelyettessel, és a vele kapcsolatos hangulatkeltéssel, ne mondjam hazugságokkal is bakot lőttek.
Azzal, hogy Gy. odament helyzetfelmérni, végképp össze lett szarozva az egész demonstráció.
tulipan
@durbincs: ja csak ez régi lemez ? 1000jére -1000km-ről ? a Ploesti román bányabirodalomból
tulipan
@durbincs: azt csak nem a bajaidra, próbász drazsét ,ócska román gumbó ?
kereső
hirklikk.hu/kozelet/kivonult-az-ellenzek-a-pecsi-kozgylesrl-video/345330

Pécs- az ellenzéki képviselők kivonultak a közgyűlésről, a parlamenti események miatt!
bencemacska
@Commenter: Ez jó vicc.
"Szívet cseréljen, aki hazát cserél!!!'
Commenter
@bencemacska: Neki nem vicc. Én nekem román felmenőim is vannak (nem erdélyi területről) és konkrétan sért amikor a fidesz durván és agresszíven nyilvánul meg Románia felé. Ezzel nem az erdélyi magyarságot nézem le sőt. De az a külpolitika amit a fidesz folytat Romániával szemben az nem kicsit veszélyes.
laszlobihari
@Jozefina: igaza van, előbb elszámolni velük utána jöhet a leszámolás!
Lepényleső
Pedig a bán példát mutatott ellenzékben(ami a foga fehérje is),simán szétrugdosta a mobil
kerítést a parlament tövében. (Mi halandó polgárok ülnénk érte,amíg csak őt látni a tv-ben?)
JAJMÁR
@verőce21: "Nincs előrelépés, ha egy ország vezetése nem veszi figyelembe az emberek jogos dühét" - mondta Macron. De ő egy Vezető.
verőce21
@JAJMÁR: 20:23 Szimbolikusan egy király. Ezért érvényes az itt leírt történelmi anekdota,
mely szerint XVI. Lajos, hírt kapva a Bastille bevételéről, megkérdezte: "C'est une révolte?"
tulipan
@bencemacska: Ott lopták a a haverokat, boldogúlt ifikorukban, a Dáciakat a gyárból, azért emlegeti Ploestit annyit, könnyes szemmel!
tulipan
Ej, @durbincs: Te idióta narancsos segglyuknyaló félfaroknyi Sügér! a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokba ? Péntek este? Te Űrtakony pofátlankodsz 1000km-ről itt-volt ? Ákkcentussal és Ploestiből ? báníalóvizeletpáleszt szivornyázva ?
takonykecos ? Hord el magad, de gyorsan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.