Január 1-től már nem rendelhető, 2019 végén a beváltás is megszűnik. 2019 végéig válthatók be az Erzsébet-utalványok – közölte az Erzsébet Utalványforgalmazó (EU) Zrt. a honlapján. A jelenleg forgalomban lévő érvényes (papíralapú vagy elektronikus) utalványokat a mintegy 60 ezer elfogadóhelyen használhatják fel az utalványbirtokosok a lejárati időn belül, legkésőbb 2019. december 31-ig. Erzsébet-utalvány 2019 januárjától nem rendelhető.

Forrás: index.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
HAHAHA! TEGNAP még igérgették az embereknek, ezek a hazug PATKÁNYOK!!!
tulipan
HAHAHA! TEGNAP még igérgették az embereknek, ezek a hazug PATKÁNYOK!!!
papa.49
@tulipan: A szokásos csak HAZUDNI TUDNAK !!!
simmering73
Megszűnik, aztán lehet fizetni a büntiket. Az első külföldi már megnyerte a pert, ha jól emlékszem 11 milliárd forintra kaszálták el esetükben a magyar államot.
lampa laz
Aha, akkor azért ígérték meg a nyugdíjasoknak, h jövőre kapnak utalványt. Lehet szavazni drágáim továbbra is a hazug, tolvaj orbánra.
nevemnick
Hejába, a maradékot gyors kiosztották a rendőröknek, hogy védjék a kormány nyomorultjait.
Ez is arra a sorsra kerül, mint a 13. és a 14. havi fizetés ígérete.
Bezzeg a kormányzatban és a bankokban milliárdon felüli összeget osztottak szét...
Sajnálom a nyugdíjasokat, a keveset keresőket, a friss házasokat, házasulandókat és a diákok szüleit, pláne, hogy a jövő évi infláció magasabb lesz az ideinél.
O1G

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.