Soros György pénzéből szervezik a tüntetéseket, azért, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak – közölte a kormányszóvivő szombaton.

Ennyit mond a kormány a tüntetőkről: "Soros György"

Hollik István a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban hozzátette: ezért támadják egész Európában a bevándorlásellenes kormányokat.

Ellenzéki pártok, szakszervezetek és civil szervezetek délutánra kormányellenes demonstrációt hirdettek a fővárosba. Több vidéki városban is szerveztek tüntetéseket a napokban a rabszolgatörvény ellen.

(MTI nyomán)

(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez a lemez már nagyon karcos! Valami újabb ötlet?
Egyébként, ha esetleg a valóság is érdekel, akkor nem "be"vándorló, hanem "ki"vándorló ország lettünk / vagyunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
@verőce21: Van akin a Gundelből kapja ..van akinek meg olasz a szakácsnője...Mi a közös bennetek??? Mindegyikőtök egy hazaáruló gazember! No nem...nem a kaja miatt!
verőce21
@creativehun: Szerintem meg, a gondos ételválogatás a közös. Nehezen lehetett rábeszélni erre a minielnököt, de a végén megérte. (Még enni kell megtanítani, de az már kisebb gond.)
A hazaáruló gazember meg te vagy!
kissé felnőttem
itt a baj mert csak a soros a soros
most a bukásotok soros !!!
elég volt,.20 éve stár stilusban papagályokkal hazudtattok JÓ PÉNZÉRT CSERÉBE
hol látható előrelépés? oktatás? jólét ? egészségügy? faluk ? nagy szart csak STADION ÁLLAM lettünk . milliárdok osztogatása Észszerűség aZ = nulla CSAK rezsi sziszi meg hazug csökkentések , 1600FT, egy kiló fehérrépa
300 a sárgarépa 1 kiló alma ? 3-500 FT.
JA havi kettőmilios fixek az ember könnyen viccel ?AZ ország uthálozata 60 % ban romokban hever ,százával csak kormányautókra meg rendőrautókra
meg várra elég volt. EZEK A RÉMÁLMAID VIKTOR ?
500-700 körzeti orvos, ápolónők tőmkelege hiányzik,
semmit nem érzékeltek Ibizzán meg a karib szigeteken?
sebészek, kardiológusok hiányoznak rezidensekre toljátok a FELELŐSSÉGET? hát kurvára ostobák lennétek ha ezt nem érzékelitek. pedig ez van
nezelodo
@verőce21: "Meg csak enni kell megtanítani" Szóval az SMS már megy. Ez sem lenne baj, és nem jelent újdonságot, hogy Orbán egy csinált személyiség. Következésképpen a háttérből vitatható erkolcsu csoportok mozgatják, akik aztán nem hazaárulók ám! Mellékesen a marionett figurák akarva akaratlan magukon hordozták a mozgatoik tulajdonságait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.