Soros emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben (EP) – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus kifejtette:

a brüsszeli migrációs biztos és az EP-képviselők "bevándorláspárti kórusa" az EP keddi ülésén újra arról "prédikáltak", hogy be kell telepíteni a migránsokat.

Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagja megint elmondta, hogy a bizottság szerint a betelepítések megszervezésére fenntartható és kiszámítható szolidaritási mechanizmusra van szükség – idézte Halász János, aki szerint ezzel megint a kvótát erőltetik.

Kitért arra is:

a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter ugyancsak a migránsok szétosztását és a tagállamok nagyobb pénzügyi hozzájárulását sürgette a migráció menedzselésében.

Megint teljesen egyértelművé vált, hogy a brüsszeli bizottság és az EP bevándorláspárti többsége a Soros-terv mentén halad – jelentette ki a fideszes politikus.

A szóvivő úgy értékelte: nem hiába találkozott Soros György a bizottság vezetőivel az utóbbi időben legalább 20 alkalommal.

Soros György diktálja a brüsszeli migrációs politikát, ő mozgatja a szálakat a mostani bevándorláspárti bizottságban, az EP-ben és a magyar ellenzéknél is – értékelt, megjegyezve: ha rajtuk múlik, akkor bevándorlókontinenst csinálnak rövid idő alatt Európából. Ez az Európai Parlamenti választás tétje – hívta fel a figyelmet Halász János.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Fidesz/YouTube

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Pumpás te nagy ember is lehetnél de csak egy tökfilkó vagy, és nem vagy gondolatolvasó sem!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Pumpás te nagy ember is lehetnél de csak egy tökfilkó vagy, és nem vagy gondolatolvasó sem!!!
kereső
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy úúúúúúúúúúútálom már!!!
namihami
Persze, hogy felülnek a döglött lóra. Miért ne tennék, ha a fidesznyikek olyan hülyék, hogy még előttük ostorozhatják, hátha mégis elindul az a gebe. Már szaga van, a bőre rá van száradva, de ha a Vezér mondja, akkor talàn feltámad. Ha már a harmadnap régen el is múlt
nevemnick
Az igazmondó csutak és csicskája:

nepszabi.blog.hu/2019/01/15/gulyas_gergely_soros_tema

Van valami kérdés?
verőce21
Tegnap este Soros bérencei alakítottak még egyet az angol parlamentben is, a legnagyobb zavart okozva. Mintha visszakényszerítenék az angolokat az EU-ba, vagy ha nem, a legnagyobb zavar keletkezzen, így az angol font is zuhanni kezd majd.
(Két legyet egy csapásra.)
kereső
Ez is hir???Ugyanmá', esetleg az újszülötteknek.Mi már annyiszor hallottuk,hogy szót se érdemel.
Az viszont,hogy matolcsy pöttyös közpénzt lopott,és ezt még a kúria is kimondta- na ez hir!!!
"Másodfokon a Fővárosi ítélőtábla változás nélkül helyben hagyta az ítéletet. Matolcsy a Kúriához fordult felülvizsgálatért, de a harmadfokú bíróság is csak arra jutott, hogy a ténybeli alapok alapján igenis ki lehet mondani, hogyMatolcsy György ellopta a közpénzt."
Orbánnak meg arról van birósági papirja,hogy hazudott.( ha valaki nem emlékeznék rá- ez volt az a bizonyos "megfigyelési ügy"-még az első országlása idején, amikor ki lett deritve deutsch anyukájának a neve).
Szép kis vircsaft mondhatom!
libellle
@Shikari: Tja ilyen megállapitás arra enged következtetni, hogy alogikát még csak 1 %-ban sem uralod. Mert ugye az angolok fizetnek mindenért vámot igy dragul az áru egyre kevesebb angol fogja tudni megfizetni. A munkahelyek egyrésze megszünik a bankok költöznek a Kontinensre. ès -és- és De valószinü ezt te ugy sem érted.
Lepényleső
Na és a fydes mikor jut arra szintre,hogy az alattvalóknak újat ad be?
Nessy
Csak tudnám, hogy ezen az egy "Soros kampány, Soros emberei," szövegen kívűl van e esetleg értelmes vita érvük ?
Bármiről lett légyen is szó, ez rá a válasz.
Kínos kérdés? 1.Soros. 2. A kormány ezzel nem foglalkozik.
papa.49
@Nessy: Úgy vannak ők a Sorossal, mint a tánciskolában a kályhával, ONNAN TUDNAK CSAK ELINDULNI ))))))))))))))
Aki Én
@verőce21: @Shikari: Régen hétfőnként ment a kabaré a rádióban, de megszűnt.
Mégsincs hiányérzetünk, mert abszolút átvettétek a szerepét.
Azzal egy pillanatig ne foglalkozzatok, hogy a Soros kampány egyik szervezője már kipakolt. Ne hagyjátok magatokat összezavarni.
libellle
@Shikari: Akkor legálább annyi okosságot rnek a brexitröl le mint te.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.