Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hazugságokra épített kampánnyal nyerte meg a 2006-os választást, és vele még három év kormányzást. A magyar politikai jobboldal innen eredezteti azt a meggyőződését, hogy (nem Gyurcsány Ferenccel, hanem) a baloldallal, az ellenzékkel; voltaképpen bárkivel szemben minden megengedhető, hiszen hazudni, csalni csúnya dolog.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@simmering73: nyolc éve??Több az!Jó lesz az 2x8-nak, illetve már előtte is- de a java 2002 után kezdődött,most meg csúcsra jár!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Hazudni, csalni csúnya dolog. Akkor ti miért hazudtok nyolc éve, brigantik?
kereső
@simmering73: nyolc éve??Több az!Jó lesz az 2x8-nak, illetve már előtte is- de a java 2002 után kezdődött,most meg csúcsra jár!
simmering73
@kereső: Igazad van. Már akkor hazudtak ezek a fiatal csótányok, mikor 90-ben először bekerültek a Parlamentbe. Megjegyzem, nekem első pillanattól kezdve nem voltak szimpatikusak.
adrenalink
"ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" /orbán/
Szóval ő is hazudik, amit a saját szájával be is ismert...
kereső
@adrenalink: sőőőőőt! Birósági papirja van róla!
papa.49
Nem kicsit álságos ennyi év 2/3 kormányzás után még mindig VISSZAFELÉ MUTOGATNI ???
Már felmutatták neki (csutipatkány) a PIROS LAPOT Békéscsabán is !!!
nezelodo
Milyen szerencse, hogy a fidesz és vezetői sosem hazudtak, sem a két hét alatt rend lesz, sem a zsebszerződésekről, sem vasúti szárnyvonalakról, sem a kis postákról, a tisztakezűségről a föld-árverésekről az EU-s támogatásokról, a pofátlanul magas fizetésekről és annak adójáról, Ausztria megelőzéséről a bevándorlásról, a pofátlan lopásaikról, az ország eladósításáról és így tovább...
karma1
Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy orban ne vadaskodjon, ha ugy erzi, hogy valamiben Gyurcsany a hibas, tegye meg a feljelentest, akar ismeretlen tettes ellen is, es nyomozza ki, hogyha valami stiklit csinalt volna.
De nem mer ilyet megtenni, mert az mar koncepcios per lenne, hazugsagokra alapozva. (Bar a rakosi - meg horthy fele allamapparatus es igazsagszolgaltatas a peldakepe a puhosnak , de ezt azert mar megsem meri lehuzni. rakosinak nem volt problema Nagy Imret es a tobbieket elitelni es kivegezni, de ez azert ugy mar nem menne,. mint akkor.
Tessek felsorolni sorban, hogy miben allt Gyurcsany hazugsaga - ha volt egyaltalan - , es tessek megtenni a megfelelo lepeseket.
Az a ragalomhadjarat, ami mindent es mindenkit misztifikal, nem mondja ki sem a vadakat, sem a feltetelezett bunoket, az a zavarosban halaszik, es kaoszra torekszik, mert a zavarosban akar halaszni.
Vagyis O HAZUDIK, nem Gyurcsany
DR Eric CARTMEN
Nem lehet mindenki Rogán Tonyó verőlegénye, a kabriós M Richárd. Abban az országban ahol egy pszichopata a miniszterelnök, a belügy miniszter egy nehézsúlyú bűnöző, a pénzügy miniszer egy közönséges tolvaj, ahol a kormányzat tehetségtelen félművelt idiótákból áll és az ellenzék csak a parlamenti mandátumát félti, ott a becsületes munka értéktelen, a szegény az teher, a beteg, elesett az felesleges kolonc, a segítő szándék megvetendő. Ahol a vállalkozó szinonímája a bűnöző, ahol az üzletemberé a csaló, ahol a menekülté a terrorista, ott Iványi Gábor válhat számkivetetté és egy M.Richárd meg egy Berki Krisztián lehet arany szívű jó ember. Kifordult ez az ország magából.
qxy
Mondtam én hogy mind egy szar.
Amúgy rá jöttem miért nem változik semmi a politikában.
az ellenzék is nagyon jól tudja hogy mindenről aki tehet az Polt Péter. és a leváltásával meg szűnne a lopás csalás, Ha csak nem olyan főügyész lenne az ujj aki megengedi a lopást mint Polt. De ha ilyen lenne akkor azt már eleve meg lehet támadni. Vagyis, Nem szabad Polt Petit bántani mert ha az ellenzék lesz fent akkor neki is fogja törvényileg engedni a lopást De így amíg a Fidesz áll mert Polt Péter szabad kezet ad a rablásnak, ,. Marad minden régiben és a nép le van szarva. Hőzöngenek, szidnak minket? Kit érdekel amíg napi fél millát keresek ugye???
Nessy
@DR Eric CARTMEN: Sajnos igazad van! De hát "ezt akarják a zemberek"! Pénzért, hatalomért feledik, hogy egykor a gerincesek rendjébe tartoztak!
Nem csak az ország, de már a világ is kezd kifordulni a sarkaiból.
Lám, még az Északi mágnes pólus "migráns" lett.
advocat
De kétfordulós választással. Viktor meg biztosra megy. Egyfordulós és kapjuk be! Most akkor ki és miben hazudik?
simmering73
Miért nincs a tolvaj, hazug illib csürhe már börtönben? Hazaáruló, tolvaj, degenerált csürhe! - kérdezi shikari. Mi is ezt kérdezzük, te balfasz.
advocat
@Shikari: És 2006-ban miért volt több sérült rendőr? Azért gumilövedék a franciáknál (németekél, stb. is van). A sárgamellényesek ellen is bevetették, és 9200 lövést le is adtak. Állítólag. És az ország szavazóképes lakosainak 52 %-a nem a fideszre szavazott. Csak a törvényt nem ők csinálták! Vélemény? (Mert megtehették. Egyfordulós a választás. Ugyebár.)
polar450
@Shikari: Amiért az elmebeteg gazdád sincs börtönben!

Figyelj, majom, így b***ott át benneteket O1G:

"Ez nem bonyolult - azt mondjuk az embereknek, hogy visszaállítjuk a nemzet nagyságát, a gazdasági szereplőknek pedig azt, hogy mit várhatnak a Fidesz-kormánytól" - jelentette ki Orbán Viktor az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének egy 2008 áprilisi diplomáciai távirat szerint, amit a WikiLeaks szivárogtatott ki. Az April H. Foley korábbi nagykövet aláírásával megjelent, "confidential" (bizalmas) besorolású táviratban az akkor alapításának huszadik..."

Ennyire egyszerűek vagytok!
Yoda69
@Shikari: Mi van csikari, felretetted a regens nickedet? Ennyire lejaratodtal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.