Az európai parlamenti (EP) választás tétje a bevándorlás, mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, majd hozzátette, hogy az embereknek pedig joguk van tudni, mire készül Brüsszel.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
remélhetőleg arról fog szólni, hogy te hazug retardált dagadt törpe vagy, aki ellopja az EU-s polgárok pénzét! =))
kereső
Rendben! Jogom van tudni- te mondtad miniszterelnök. Akkor jogom van tudni!!!-hogy, mire készűl a magyar kormány: MTA-val, a takarékszövetkezetekkel,a kirivóan egyedi támogatással idetelepülő orosz bankkal( állam lesz az államban),miért akar a magyar kormány orosz-,kinai és egyéb diktatórius országokkal szövetkezni a "nyugat" helyett, miért tekinti a 93000km2-en élőket másodrendű állapolgároknak a külhoni kettősökkel szemben, miért csavarja még mindig az adócsökkentés kormánya az élőmunkán az adóprést, miért szünt meg a szociális háló, miért szűnik meg a felekezet nélküli világi oktatás, miért csökkenti a kormány a gimnáziumi férőhelyek számát, miért avatkozik bele az egyetemi oktatásba, miért verte szét a szakképzést- miért dilettánsok ülnek miniszteri székben-akik ugatják szakmát-és ennek következtében soha nem látott káosz van az egészségügyben, miért egyentankönyvekből tanulnak a diákok, miért nem kapják meg közmunkások a garantál bérminimumokat,az ellenzéki szavazók által megválasztott ellenzéki képviselők miért nem gyakorolhatják törvényes jogaikat retorió nélkül, miért egyen ujságok és elektronikus médákból lehet csak tájékozódni???Na kérem ,ha a magyar kormánytól mindezekre VALÓS!!! válaszokat kapok, mint az "emberek"- akkor talán még az is érdekelni fog, hogy mire készül "Brüsszel"!
namihami
Na, Soros vagy Gyurcsány,? Esetleg Juncker?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.