A nyilvánosságra tartozik, hogy hányan létesítettek lakcímet és jutottak így választójoghoz a 2018-as országgyűlési választást megelőzően, mondta ki a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és a Political Capital (PC) által a Belügyminisztériumtól (BM) kikért adatok kiadásához kapcsolódó perben a bíróság – tudta meg a napi.hu. A TASZ és a PC közösen...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
És akkor mi van?
Manapság a törvénytelenség a törvény. Illibsi országban így szokás. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Bárcsak megkapargatnának minden ilyen ügyet,nem kevés van ilyen a választások környékéről
Aki Én
Sok mindenben döntött már a bíróság, aminek határozatait totál törvénytelenül nem hajtották végre. Egyik ilyen a sok közül például a TAO.
görbetükör
És akkor mi van?
Manapság a törvénytelenség a törvény. Illibsi országban így szokás. :(
Commenter
@csipetke: Még rég halott emberek adataival is visszaéltek a rendszerszintű csalással. Tóth Zoltán az akkor még OVB egykori elnöke nyilatkozta, hogy semmi sem volt rendben. Bár nem mai az interjú, érdemes elolvasni:
24.hu/belfold/2018/07/05/gyerekeknek-foz-szakacs-lett-az-allamtitkarbol/

Ez már így is marad, mert a fidesz azóta még jobban bebetonozta a hatalmát.
Peller Anikó
Csalás csalás hátán, hazugságon alapul az egész harácsoló rendszer, szavazatvásárlás, horribilis, öncélú önfényző plakát, újság, rádió, tévéreklámok milliói, elherdált Eurómilliárdok, ellopott nyugdíjpénztár, hatalmas adók (élelmiszeren, pénzmozgáson, tescón stb) és foci, foci, foci mint valami idióta ovodás a faluvégi putriból.

Rohaggyon meg az összes bugris aki ezeket képes támogatni, szemét népség.
Nessy
na bumm, és akkor mi van? Eddig is fütyült pártunk és kormányunk a jogerős bírói ítéletekre, most sem lesz másképp! Ki ellenőrzi a holt lelkes levél szavazatát? Még a barlangi medvék, meg a szomszédasszony macskája is szavazhattak levélben, hiszen nincs ellenőrizhető lista! Csak a magyar kint dolgozóknak kell a kijelölt helyekre utazni!
A számítógép csodás "leállásáról, sortévesztéseiről" nem is beszélve.
A "kék cédulás" szavazás ehhez képest tisztességes volt anno!
Eladott Ország
Ettől a bírósági döntéstől a szem nem marad szárazon. Azt hittem már túlvagyunk a Rákosi korszakon. Még jó hogy a nyilvánosságra tartozik, hogy b@sznátok meg a qrva anyátokat, szarházi gecik!
i2.wp.com/kanadaihirlap.com/wp-content/uploads/2012/12/rakosi_orban.jpg?resize=585%2C396&width=400
namihami
Kiváncsi vagyok, hogy fogja a Polt/Pintér/Orbán klikk ezt kivédeni. Mert hogy ki KELL az biztos. Döntő lehet a 2/3-ra és (a bigottokat leszámítva) talán még a gondolkodó hívek fele is.
Ez bizony igencsak kaszasuhogás jellegű hangokat hallat.
CsipkeRózsa
A csalások többsége most sem fog kiderülni, hiszen csak a lakcímhez jutással kapcsolatos eseteket kell kiadniuk.
papa.49
Nem ez volt az első eset, hogy szart a fütyisz a bíróság ítéletére, és NEM IS EZ LESZ AZ UTOLSÓ !!!
csipetke
@Commenter: 15:34 Köszi a linket,jó ez a cikk.Szerintem a következő választásra is érvényes lesz a cikkből a jelmondat:-Ne szavazz a Fideszre! Most,hogy az EP-ből árgus szemekkel figyelik orbán minden lépését,talán egy kicsit visszafogja magát,bár ami törvényt-jogszabályokat összetákoltak,ki tudja kinek milyen esélyei lesznek 2022-ben,de ezeket másképp nem lehet ritkítani,csak összefogással.
Desischado
Mindenki tudja, hogy ordas csalással nyertek, sajnosennek a bírósági ítéletnek nem lesz semmi eredménye, bár ne lenne igazam!
Commenter
@csipetke: örülök, hogy jónak találtad a cikket. Sajnálom hogy egy olyan szakember mint Tóth Zoltán, már nem foglalkozhat politikával, választásokkal. Ő soha nem volt egy Patyi András vagy egy Pálffy Ilona.
Szimpatikus hogy most kitanult egy másik szakmát és beteg gyerekeken segít. A fideszt pedig csak ellenzéki és választói összefogással lehet legyőzni vagy ha úgy sem akkor jön egy sokkal rosszabb változat.
SystemError
@Shikari: Semmi baj, a retkes fasszópó nácik nem értik. Ezért szoktátok a sitten végezni. Ne izgulj sokan fognak átjelentkezni a celládba.. Főleg a 600 éves barátaid sűrűn látogatni, de ha nem tudnák, hova kell átjelentkezni, akkor majd koordináljuk őket. Nincs ezzel semmi baj!
csipetke
@CsipkeRózsa: 16:49 tegnap Asszem a Házonkívül műsorában nyilatkozott egy pár,hogy a polgármester megzsarolta őket,hogyha nem engedik,hogy bejelentsenek hozzájuk néhány embert,(29 fő) megszünteti a közmunkájukat.A ravatalozóba több,mint 200-an voltak bejelentve a választások idejére.Ja,és ez az ukrán határ mellett volt.Ezeket igenis vizsgálják ki.
Aki Én
@Shikari: ...nem semmi. Te súlyos elmebeteg vagy és rettentően buta :(
Aki Én
@Shikari: Érdekes a klaviatúrád. Csak nem megint románból osztod a maradék eszedet te ártány?
Aki Én
@Shikari: A te képességeiddel ezt nem vagy képes felmérni, ne erőlködj hazaáruló féreg.
Aki Én
@Shikari: Anyád hátán fogom a fogkövedet törni :)
Csak nehogy aztán tényleg összefussunk egy ilyen táborban. Ha én leszek a felügyelőd, akkor nem szenvedsz majd hiány semmiben.
Ha érted mire gondolok...
SystemError
@Shikari: "A náci nekünk nemzeti érzelműeknek dicséret" De egy ostoba egy bunkó vagy! :)
SystemError
@Aki Én: 14:35 Ugyan az ilyenek szoktak anyuzni az első este, már a cellaőrök megcsinálják még mielőtt a többiek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.