Ismét Bayer Zsolt családjának tulajdonában van az az ingatlan, amit a fideszes publicista tavaly szeptemberben cserélt el egy 49 négyzetméteres önkormányzati lakásra a budai Várban – derítette ki a 24.hu.

Fordulat Bayer 32 ezres vári bérlete ügyében: először tagadott, majd beismert kamera előtt

Bayer Zsolt újságíró (j) beszédet mond a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Békemenet-szervezők civil autós zarándoklatának sümegi állomásán, A demokrácia lényege a társadalmi összefogás című nagygyűlésen a sümegi művelődési házban 2015. március 23-án. Az asztalnál Csizmadia László, a CÖF elnöke (b) és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője.

A Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa Orbán Viktor miniszterelnök új rezidenciájától, a felújított karmelita kolostortól pár száz méterre fekvő Úri utcába költözött be egy önkormányzati bérlakásba, amit meglehetősen olcsón, 32 ezer forintért bérel az I. kerületi önkormányzattól.

Az újságíró lakáscserével jutott hozzá az önkormányzati bérleményhez. A híroldal kérdésére akkor azt közölte, hogy egy budai agglomerációban lévő, 70 négyzetméter alapterületű kertes házat adott cserébe, ám annak helyét nem közölte.

A 24.hu kiderítette, hogy Bayerék egy pilisszentkereszti házat adtak a vári ingatlanért cserébe, ami két hónappal az üzlet nyélbeütése után ismét a fideszes publicista családja – egész pontosan egyik fia – tulajdonába került.

Bayer szerint nincs mit takargatnia. amikor a 24.hu az ügyben tartott sajtótájékoztató után rákérdezett, hogy a pilisszentkereszti ház volt-e a cserealap, előbb

letagadta, hogy azt az ingatlant adták az Úri utcai lakásért cserébe, ami két hónappal később újra a családja tulajdonába került, majd – mint a cikk elején található videóban látható – a híroldal kamerája előtt mégis elismerte a történteket.

Azt mondta, visszavásárolták az ingatlant, és ezzel nincs is semmi probléma, hiszen az új tulajdonos annak adja el, akinek akarja. Szerinte nem játszották ki a lakáscsere szabályait sem.

Az ügy további részleteit és a videót itt találja.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Varga György

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Hazug, tolvaj féreg , egyszóval fideszes.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Hazug, tolvaj féreg , egyszóval fideszes.
dr. prédikátor
Gerinctelen féreg vagy te szarosszájú geci!!!
Aki Én
@staro2: Szeretem a tiszta, egyenes beszédet.
magyarbakancs
Minden Fidesz politikus a várba szeretne költözni .
Legyen de cella legyen a neve.
kereső
Trrrrallala!! Az "aranyszáj" IS seggszáj!!! Kedden számoltunk be róla, hogy a Fidesz ötösszámú párttagkönyvének tulajdonosa Orbán Viktor miniszterelnök új rezidenciájától, a felújított karmelita kolostortól pár száz méterre fekvő Úri utcába költözött be egy önkormányzati bérlakásba, amit meglehetősen olcsón, 32 ezer forintért bérel az I. kerületi önkormányzattól. Az újságíró lakáscserével jutott hozzá az önkormányzati bérleményhez. Kérdésünkre akkor azt közölte, hogy egy budai agglomerációban lévő, 70 négyzetméter alapterületű kertes házat adott cserébe, ám annak helyét nem közölte.

Lapunk viszont kiderítette, hogy Bayerék egy pilisszentkereszti faházat adtak a vári ingatlanért cserébe, ami két hónappal az üzlet nyélbeütése után ismét a fideszes publicista családja – egész pontosan egyik fia – tulajdonába került.

A Budavári Önkormányzat tájékoztatása alapján Bayer tavaly szeptember 5-én jutott hozzá lakáscserével az Úri utcai lakáshoz, a cserealapul szolgáló pilisszentkereszti háznak pedig a tulajdoni lapja szerint egy nappal később, szeptember 6-án lett új tulajdonosa. Az új tulajdonos nem más, mint az Úri utcai ingatlan egyik korábbi lakója, akinek a neve most is szerepel a kapucsengőn. Ez a magánszemély azonban alig két hónapig birtokolta a pilisszentkereszti házat, az ugyanis már tavaly novemberben visszakerült Bayer Zsoltékhoz, az újságíró fiának nevére.
alex070125
A kutya sem ugat anélkül, hogy kaját kapna!
Sőt a patkány sem megy a kukához, ha nincs benne neki való... Ez utóbbi jobban illik Bayerhozz!
Azért, ha megbukik egyszer a tolvaj banda, bizonyára lapulni fog ez a fajta...
papa.49
@alex070125: ,,Megvilágosodik,, újra és teljes mellszéllességgel az új rend mellett fog ugatni !!!
KisGenyo2
Zsoltit a taknyán és a vérén fogják elhúzni a legközelebbi lámpavasig egyszer. Nagyon drukkolok, hogy megéljem. ;-)
verőce21
Háááááá…Háááááááááá…Hááááááá…!
Így kell egy Úri utcai tüzelőtároló bérlőjének tízmilliókkal kiszállni a bérletéből!
advocat
Hazudik. Akkor is ha kérdez. De az ötösszámútagkönyvvel ez is elmegy!
Borsodi
Nem véletlenül kapott lovag keresztet,elvégre egy lovag,18 éves kis lányokkal.Ezért tart itt az ország,ezek az emberek semmi hasznot nem hajtanak,csak gyűlöletet keltenek amiért elismerés és anyagi juttatás jár.@KisGenyo2: Remélem úgy lesz.
terlasz
Fölöttébb szánalmas hazudozó ez a gerinctelen szkarabeusz!
Desischado
Rohadt hazug, gerinctelen féreg! Lámpavasra vele is!
Lepényleső
Ez egy lovag? Milyen aki azzá ütötte? Csak nem kizsákmányolók szülötte?
wpym
Felelmetes: lopnak, rabolnak szerte az orszagban es meg meg is magyarazzak!
Sámannus
E rendszer végbélnyílásai kerültek előtérbe. Hányás szarás fingás huggyozás. Zsóti te egy utolsó elb@szott szarházy mocsadék ganyéjtúró szarjankó vagy. Választékosan magasztaltak te mocsok kegyenc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.