A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint migrációs kérdésekben valótlanságokat állít a balliberális oldal EP-kampánya.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában azt mondta, az EP-választásokhoz közeledve Nyugat-Európából egyre többször halljuk, hogy a migráció véget ért, pedig ez nem igaz. A migrációs krízis körüli elhallgatások a nyugat-európai embereket megnyugtatására, érzékenyítése és befolyásolása szolgálnak – tette hozzá.

Úgy fogalmazott: a nyugati politika nem a helyben segítésen, hanem "valamifajta homályos európai megoldáson" gondolkozik, amelyben a szolidaritásnak nem a kibocsátó országok segítése, hanem a migráció jó színben történő feltüntetése a cél.

Bakondi György az Európát érő jelenlegi migráció nyomással kapcsolatban azt mondta, hogy valós a probléma, hiszen a magyar-román határon nemrég 12 iraki és szír illegális bevándorló akart átjutni, míg Málta partjainál 85 embert mentettek ki a hatóságok egy bárkából a napokban.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ki ébresztette fel már megint ezt a barmot?
"migrációs krízis körüli elhallgatások a nyugat-európai embereket megnyugtatására, érzékenyítése és befolyásolása szolgálnak – tette hozzá."
Hát tudd meg te idióta fax, nyugat-európa nem Magyarország, ott nem b..-ák át és nem befolyásolják hazugságokkal az embereket naponta, mint ti itthon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Shikari: Nácikám,ez a Te igazi műfajod! Én jobban kedvelem Erkel Ferenc műveit!
tulipan
@Shikari: Kretén nácikám, nagyon aktív vagy ,a! Hja, ha vakainek ez fuzetett munkája! Érdekes,, hogy megtudtam, hogy ilyesmi is létezik! Habár, nekem nem hiányzott, hogy újabb zenei műfajról kapjak TŐLED, mint legfőbb náci-tudortól felvilágosítást!!!
tulipan
@Shikari: Te orbán-seggnyaldosó, román, náci féreg! Rád viszont egészen biztosan büszke lenne, tehát lengethetnéd a karod rendesen !
Macskaszem
Hazug Vakondi bújj vissza a vakondtúrásba vazze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.