E törekvéseket csak akkor koronázhatja siker, ha egyre több olyan hitvalló közösség lesz a Kárpát-medencében, mint a nagykátaiaké, mondta Nagykátán.

(Forrás: Index)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na ez méh tőled is nagy lenne, ha sikerülne egy fikarcnyi kereszténységet is a te életformádban! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
Szokásos üres frázisok fidesz módra. Ahol vannak, ott adják elő a "házi gazdáknak" semmitmondó hízelgő szöveget. Nagyon, nagyon szánalmas és átlátszó.
Hari
@Nessy: mindez igaz, csakhogy ezeket ez nem érdekli. Csak a hatalom, és annak megtartása. Eddig bevált, mert sajnálatosan a magyar köznép szellemileg még mindig a kádári időkben ragadt, azaz amit "fentről" mondanak az úgy igaz. Ez részben félelemből, vagy kényelemből fakad. A rendszerváltás utáni összes regnáló vezetőség meg nem tett semmit ennek megváltoztatására, mert így a tömegek manipulálhatósága fennmaradt. Az a néhány tízezer meg, aki átlátja a valós helyzetet könnyen lesöpörhető. Ezt a jelenlegi kurzus magas szintre emelte.
nezelodo
Az ő kereszténységével, na meg a Kövér és famíliájának keresztény hitével mindig meg tudnak röhögtetni a fiúk, főleg, ha visszaemlékezem, kik "álltak őrt" a hittan beíratásnál, a szülőket megfélemlíteni, hogy ne akarják a gyerekeiket hittanra járatni! A leszármazottak, vagy ők maguk is ma már minden bigott keresztények.
advocat
"Térdere, imához!" Vagy ez most nem megy? Viktorkám öregszel, elfelejted a régi szép időket, pedig akkor voltál fiatal. Alzheimer elvtárs kopopogtat, vagy csak símán hülyére veszel? Mindenkit?
tudode
Attól függ melyik ÉLETFORMÁT szándékozik megvédeni, azt amelyet .. v á l a s z r a .. sem méltatja, már ami "EGY RENDES CSALÁD" életformáját illeti:
.
---- Negyedszerre sem válaszolt nekünk Orbán Viktor a kaotikus templomavatón
.
https://www.youtube.com/watch?v=hZtACrDkoiw&t...
.
Szégyenletes, ahogy HÜLYÉRE veszi a sajtón keresztül a társadalmat azzal, hogy állandóan lefetyel, de az újságíróknak MEGKUKUL ahelyett, hogy "tiszteSSégeSSen válaszolna, ami többek között a feladata is lenne, ha nem folytatnának RABLÓGAZDÁLKODÁST!
.
Szégyenletes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.