A Fidesz döntése lesz, hogy az Európai Néppártban látja a leghatékonyabbnak politikája képviseletét vagy más keretek között - mondta Hidvéghi Balázs. A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott, az Európai Néppárt "se hús, se hal, balfelé mozduló politikája" gyengülést hozott, ezért a pártcsalád irányultságát "jobboldalra kellene vinni". Megerősítette, a néppárti tagság nem önmagáért való céljuk, valódi szándékuk ugyanis, hogy a "magyaroktól kapott felhatalmazást" tettekre váltsák. Közölte, a Fidesz-KDNP megválasztott képviselői azt a célt tűzték ki, hogy vezető pozíciókat szerezzenek az EP szakbizottságaiban. A magyar kormánypártok tizenhárom képviselője a harmadik legnagyobb nemzeti csoportot alkotja az Európai Néppártban:"kifejezetten nagyok vagyunk, ez nekünk mindenképpen egy politikai erőt ad odakint és meglehetősen tiszteletet parancsol"Kijelentette, Magyarország helyzete nem gyengül, ha a Fidesz nem lesz az Európai Néppárt tagja.

(Forrás: atv.hu, Északi által)

Itthon - 2019. October 18., 13:14
Ez áll Borkai Zsolt vagyonnyilatkozatában
Itthon - 2019. October 18., 11:45
Megvan! Ő lesz Karácsony kabinetfőnöke
Itthon - 2019. October 18., 08:34
Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ezt a végtelen szerénységet. El vagytok ti tévelyedve mint Jancsi és Juliska az erdőben. Kicsik, vagytok, nullák vagytok akik hajbókolva lesik egy elmebeteg nacionalista ámokfutását és parancsait, ezért pedig nem tiszteletet parancsoltok (amit egyébként is kiérdemelni kell) hanem megvetést és lekicsinylést. Majd a bőrötökön fogjátok érezni a tisztelet mértékét miközben megtanultok repülni a Néppártból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ezt a végtelen szerénységet. El vagytok ti tévelyedve mint Jancsi és Juliska az erdőben. Kicsik, vagytok, nullák vagytok akik hajbókolva lesik egy elmebeteg nacionalista ámokfutását és parancsait, ezért pedig nem tiszteletet parancsoltok (amit egyébként is kiérdemelni kell) hanem megvetést és lekicsinylést. Majd a bőrötökön fogjátok érezni a tisztelet mértékét miközben megtanultok repülni a Néppártból.
papa.49
Birom ezt az EGÉSZSÉGES ÖNDICSÉRETET igen kifejezetten NAGY MARHÁK VAGYOK A SEMMILYENNEL EGYÜTT !!!
RonaGyuri
igen te biztosan nagy vagy, de hogy miben azt nem illik képernyőre tenni! =))
Gauntlet
@RonaGyuri: hülyeségben világelsők!
Eladott Ország
Az EU lakosságának kevesebb mint 2 %-ával, az EU össz GDP-jének 0,7 %-ával akarja a passzátszelet fújni "Seggvéghi", de csak O1g hátsóját lehelgeti. $€ggvéghi nertárs előkapta kedvenc fidesznyik metódusát: ki a francot érdekli, hogy mi a valóság, maj' mink tematizájjuk. "kifejezetten nagyok vagyunk, ez nekünk mindenképpen egy politikai erőt ad odakint és meglehetősen tiszteletet parancsol" .
"Mikor jöttem Magyarország, nem vót nekem semmi,
csak egy rongyos nagytarisznya, abba' se vót semmi,
de azután nagy úr lettem, nem parancsolja senki,
csak ha mondják:Janó mars ki,
akko' ki kell menni"
Gondlom egyes fidesz szavazók kapkodják rendesen a fejüket az elmúlt pár hónapban Orbán gyors irányváltásai miatt. De olyanok ők, mint az a nő aki tudja, hogy csalja a férje de igyekszik elhinni az átlátszó magyarázkodásait, mert könnyebb hazugságban élnie, mint szembenézni a valósággal. Ezt a gyökeret sem az eszéért szopta le az asszony...
desir62
Hát komám lehet , hogy a hülyék versenyét te nyered.
kereső
"kifejezetten nagyok vagyunk"-mint bolha pöcsén a pattanás.Annyira.
A magyar emberek !!! nem csak nektek adtak felhatalmazást, hanem másik négy pártnak IS! És ők nem csalva,dezimformáálva és hazudozva kampányoltak mint ti. Vagy úgy gonndolod,gondoljátok ,hogy csak azok a "magyar emberek" akik rátok szavaztak?Akik magyarul sem tudnak? Ki szavazott a fülkében helyettük? Hányan szavaztak kétszer?Maffia.
Eladott Ország
Tetszik, mikor a zsivány akarja eldönteni, hogy mi lesz a büntetése. De ezek mindenkit hülyének néznek, és még mindig nem szégyenlik magukat. Jó ha Hidvégi is tudja, hogy a Néppárt dönt a jövőben rólunk. Szerintem a fideszben a választás előtt arra számítottak, hogy a holland Geert Wildersék is bejutnak, és Salviniék még nagyobbat nyernek, így nem kellene most kanosszát járni és hogy Strache nem nullázza ki magát a választás előtt, persze. Ez nem jött be. De nem jött össze, így most megjátsszák a finnyáskodást, hogy á, ők nem akarnak átülni oda. Ellenkező esetben, ha sokkal több mandátumot szereznek a nemzeti érzelműnek nevezett populisták, akkor nem a kifogásokat keresnék, hanem örömmel repülnének át hozzájuk. Így aztán most csak a kerítésig repülhettek. Most ülnek a földön, mint a verebek és várják, hogy ki ad "enni".
Ártunk és ormányunk migránosok elleni kerítése nagyjából olyan hatásos, mint mikor egy botot szúrnak a folyóba és a víz elfolyik körülötte. Ha a néppárt még mindezek után továbbra is megtűri soraiban ezt a végtelenül aljas bűnöző bandát, rászolgál saját pusztulására.
tulipan
"Nagy vagyok ám!" Mondja a tetű - "Csak nektek rossz a szemetek"!
tulipan
Ez valahogy sehoy sem stimmel a Hidvéghi-tetű éltal elóadottakkal ?
https://hirklikk.hu/kozelet/orban-a-mergezett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. October 17., 19:22
Újra kiadják Hitler könyvét
Szórakozás - 2019. October 17., 17:44
Íme a világ legszebb nője – kizárólag tudományos alapon
Nagyvilág - 2019. October 17., 17:28
Ez a két cég tényleg tud brandet építeni