Nem sikerült megállapodni az európai uniós intézmények elnöki tisztségeinek betöltéséről a tagállami vezetők brüsszeli csúcsértekezletén. A bonyolult helyzetről Törcsi Pétert, az Alapjogoklért Központ kutatási igazgatóját kérdeztük, aki kifejtette, már az EP-választás előtt lehetett sejteni, hogy nem fog működni a csúcsjelölti rendszer, a választások után pedig az is nyilvánvalóvá vált, hogy új, jóval széttöredezettebb EP-ben lényegesen nehezebb lesz döntéseket hozni, az EU-csúcs eredménytelensége pedig ennek lett az eredménye. Törcsi hozzátette, az EP-választások előtt a haladók a mainstream sajtóval karöltve támadták Orbán Viktort és a magyar kormányt, ami miatt kihátrált Weber mögül, mostanra azonban bebizonyosodott, hogy ismét a magyar miniszterelnöknek lett igaza. Már az EP-választások után rögtön, de valamennyivel már előtte is lehetett sejteni, hogy sem Weber, sem pedig Timmermans nem fog befutni, mivel a csúcsjelölti rendszer nem működik. Ezt már 2014-ben is a németek...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a derék szerki megint a szarból, szaráltalt ünnepli! =))
Eriksson
Jól emlékszem, hogy Orbán Webert támogatta?
Ha jól emlékszem mindaddig, s még kicsit azon is túl, hogy idejött nagy mellényel, ellentmondást nem tűrően oktatni, hogy így kell, meg úgy kell. Meg mit lehet és mit nem. Egy sokadik senkiként, aki maga sem tudta még a maga helyét. S amíg ki nem jelentette, hogy inkább nem kell neki az elnöki poszt, minthogy a Fidesz segedelmével érné el.
Most lehet, hogy jól jönne egy kis támogatás, de Macronnal már le van zsírozva, Merkel is elállt. Orbán meg ott van, ahol volt.
Ő meg így járt!
tudode
Hát ami azt illeti FELFÜGGESZTETTEN, a szőnyeg alól kikukorékolva ez a vicc kategóriájába tartozhat!!!
.
És mi jár annak, akinek igaza van, a szája!
papa.49
Nem a te dolgod KALAPJOGOKÉRT KÖZPONT i hülye, hogy ezt megítéld ne szarjál be megfogják oldani de egy biztos a ,,SZENTED,, a csutitetű NEM LESZ A JELÖLTEK KÖZÖTT, SŐT MÉG A FASORBAN SE LESZ !!!
desir62
@Macskaszem: Még annak sem jó.
pesti strici meg a durbincs, két hülyeség.
Macskaszem
Ha jól emlékszem orbán egyik héten nem támogatta, másik héten aláírta, hogy támogatja, most megint nem támogatja, mivel a többség sem támogatja. Kicsit kellemetlen, hogy a többség azért nem támogatja, mert számításból nem volt képes orbánt seggberúgni, inkább megalkudott egy felfüggesztésben.
simmering73
"De miután a liberálisok és a szocialisták bejelentették, hogy Weber-t nem támogatják, Orbán úgy adta elő Magyarországon, mintha ő akadályozta volna meg a 751 fős parlamentben levő 14 helyével Weber megválasztását, miközben Weber megválasztását ő megszavazta. A liberálisok és a szocialisták éppen azért tartják Webert alkalmatlannak, mert Orbánt nem rúgta ki, de Orbán úgy tesz, mintha rajta múlott volna, és nem a politikai ellenfelein."
nepszava.us/agyrem-a-fidesz-erte-el-hogy-a-liberalisok-ne-szavazzanak-weberre-akit-ok-megszavaztak/

Látod milyen hülye vagy te durbincs.
kakaósbögre
@simmering73: Alapvető előirás ezeknél a funkcionális analfabetizmus.
papa.49
@durbincs: Beszélek néhány ócsaival kitekerik a nyakad román tetű, már piszkosul pikkelnek rád geci !!!
Már azt is tudják hol keressenek !!!
papa.49
@durbincs: Bozgor baszd szájba a legközelebbi nőrokonod világos !!!
Apád a hegyi kecske már keresett már neki is terhes hogy ekkora nagy barom vagy
papa.49
@durbincs: Te vagy a békaember ??? Te okoztad a Dunán a hajókatasztrófát Gyanús vagy nagyon bozgor !!!
csak úgy....
@papa.49: ha begurulsz és idegeskedsz a tetvesen,akkor elérte a célját ! nyugi-nyugi ,csak nem akadsz ki egy elmebeteg miatt!?
papa.49
@csak úgy...: Dehogy akadok csak úgy teszek ez a FÉLFAROK meg itt strapálja magát én meg csak röhögök a barom román gecin !!!
csak úgy....
@durbincs: szegény megboldogult atyád ,még a másvilágon is pirul a hibbant kölke miatt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.