Több esetben is átlépték a fölvásárlás törvényben megszabott határait, egy polgármester családja egy csapásra földbirtokos lett. Most Bács-Kiskun megye földárveréseit elemezte Ángyán József. Az egykori földművelésügyi államtitkár minden egyes elemzése azt támasztja alá, hogy a 2012-13-as állami földpályázatok utáni földárverések alapvetően nem változtatták meg a birtokszerkezetet, a tulajdonosi kör átrendezésével viszont a kormánybarát érdekeltségek létrejöttét, erősödését szolgálták. Ángyán József már több megye eredményeit elemezte, most Bács-Kiskun megye árverési eredményeit dolgozta fel.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: csak a fotyesz-károsodottaknak, a mondás: „Omnes viae Romam ducunt”!! =))
RonaGyuri
@Gauntlet: ez a híres "minden út Rómába vezet" mondás eredetije, s én úgy vélem, hogy manapság nagyon sok mindenről elmondható, hogy így vagy úgy Lolo porfóliójába kerül! =))
Jozefina
Reméljük valamikor lesz egy olyan törvény is, ami visszaveszi ezeket a füldeket állami tulajdonba és ismét lesz virágzó mezőgazdaság hazánkban!!! A földjáradékokat meg már régen meg kellett volna szüntetni!!! Nálam ez tisszeségtelen haszonszerzés kategóriába tartozik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.