Trócsányi László igazságügyi miniszterként segített megvédeni Magyarországot a migrációtól, az Európai Parlament (EP) bevándorláspárti képviselői viszont nem tűrik el, hogy az új Európai Bizottságnak olyan tagja legyen, aki lezárta a magyar határt a bevándorlók előtt – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn.

Nincs új a nap alatt: a kormány szerint Trócsányi a migráció miatt bukott el

A közleményben arra reagáltak, hogy az EP jogi bizottsága megerősítette múlt heti döntését, és fenntartja álláspontját, amely szerint összeférhetetlenség van Trócsányi László biztosi pozíciója, valamint a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda tevékenysége között.

A tájékoztatási központ azt írta, Trócsányi László "bűne", hogy segített a kormánynak megvédeni Magyarországot a migrációtól, az ő segítségével alkották meg a jogszabályokat ahhoz, hogy senki se érkezhessen okmányok nélkül, szabálytalanul az ország területére.

Hozzátették: a bevándorláspártiak azt szeretnék, ha a határokat megnyitnák a bevándorlók előtt, ahogyan az új baloldali olasz kormány megnyitja a kikötőket előttük.

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az új az lenne, ha a hazugság helyett végre elolvasnák és visszamondanák az EU kifogásait.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Az új az lenne, ha a hazugság helyett végre elolvasnák és visszamondanák az EU kifogásait.
Macskaszem
Egy bukta nem bukta, nesze még egy, zabálj Tócsányi-pocsolyányi!!!
justhpeter
Szemét munkát végzett itthon és a szemét nem kell az Uniónak.
dr. prédikátor
Nem megmontam, nem megmontam trutymocsi hogy ne ugrálj??? kellett ez neked???Leégtél bazmeg mint a Reischtag!!! Most már elhúúúúúúzhatsz a sunyi picsába!!!
reagens
Ez most ismét a Fidesz pozícióját erősíti és az euroszkepticizmust! Bravó! Igazán kontraproduktív lépés volt! :-)))))))))))))
tulipan
Há' ,má', perrrsze! Csak éppen, szépen sorban, kitessékelnek benneteket MINDENHONNAN!!! AKKÓ' MEG, HONNAN LESZ MAJD az a sok ellopni-való PÍÍÍZZZZ?? :D
privatbankar.hu/makro/die-welt-megala...
Nessy
Tessék mondani, hol hangzik el a migrációval kapcsolatos kifogás a Jogi bizottság részéről? Jó, tudom, itthon, most a csapból is ez folyik!
dr. prédikátor
@reagens:Megjöttél buzernyák cerkóf?? leestél az O1g picsájáról??De le is szoptad bő nyállal??? Mocskos román bozgor!!!
tudode
A francokat!
.
Orbanisztán kiépítésében a jogÁSZ klán egyik cinkostársa!!!
.
Persze!
.
A migráncsok a hibásak azért is, mert a fasza falusi gyerek az idők végezetéig élősköhet az ország testén, mint az EU bacilusa elvégeztetve a piszkos melót azokkal, akiket a köz lóvéján képes megvásárolni!!!
tulipan
@reagens: Azé' is várt hát, Március óta, tűkön ülve, reménykedve a narancsos tolvaj, hazug banda, hogy most aztán egységesen,végleg kirúgják őkelméket a Néppártból!!! Nagy siker! Igazán, csak gratulálni lehet nekik! Ezért is reszketnek most annyira az itthoni választás eredményétől!!! Hogy már lassan kifogynak, a a pofátlan, mocskos, rágalmazási ötleteikből!!! :D
reagens
@dr. prédikátor: Szóltam volna hozzád? :-))))))))))) Úgy tudtam, hogy primitív bunkók, mint te, maguknak valók! :-))))))))))))))))))))))
Magadba beszélgetsz kishaver? :-))))))))
Na csáááááááááááááááááááááááááááááááá! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@Nessy: Az igazság még sokkal rosszabb lenne, narancsoséknak! :D
dr. prédikátor
@reagens: Nyikari cerkóf!!! neked K U S S a magyarok özött!!! Román bocskoros bozgor!!!Volt neked apád vagy anyád???Vagy csak a nap melege keltett ki a disznószarból!!!Patkány!!!
reagens
@dr. prédikátor: na csáááááááááááááááááááááááá, kishaver!!! :-))))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@Nessy: "Tessék mondani, hol hangzik el a migrációval kapcsolatos kifogás a Jogi bizottság részéről?"- "Jó, tudom, itthon, most a csapból is ez folyik!" ...a magyarok nomád nép voltak, a birkáknak köll a friss legelö...
namihami
Lassan már a Móricka is lemarad mögöttük. Ezek többet migráncsoznak, mint ahányszor a Mórickának eszébe jutott a pu..ci.
simmering73
@reagens: Te hülyébb vagy mint durbincs, az akoltársad.
reagens
@simmering73: Mi lenne ha gondolkodnál? Figyeld meg kinyílik a világ neked! :-))))))
csak úgy....
@reagens: tibim,te mit szedsz ? most el ne meséled nekem,hogy te fü nélkül erre képes...
reagens
@simmering73: Látod, ezért vagy szánalmas! Nincs humorod! :-)))))
tulipan
@reagens: Sokféle humor létezik, szerencsére! Ámde te, nagyon SZÁNLMEAS VAGY, mert CSAK az ostoba narancsnyiik HOZSANNÁZÓ, ELLENZÉK ócsárolót ÉRTED!!!
reagens
@tulipan: Bravó! Van habroló- ócsároló és persze SZÁNLMEAS!

Szeretném ráérsz magasított? ::-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.