A közvéleménykutatás rákérdezett Tarlós megafonos akciójára is, kiderült, az még a fideszeseknek sem fér bele.

Publicus: nem tett jót Tarlós népszerűségének a bömbizős akció

A budapestiek 43 százaléka szerint romlott Tarlós István megítélése a megafonos akció után – írja a Népszava a Publicus Intézet friss kutatására hivatkozva.

A Publicus mérte a főpolgármester-jelöltek támogatottságát is, a biztos szavazók között Tarlós István 49 százalékon állt, míg Karácsony Gergely 47-en, Puzsér Róbert támogatottsága 4 százalékos volt az adatok felvételekor, míg Berki Krisztiáné 0.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Illyés Tibor

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@reagens: Az meg jobb lett volna akkor most 0-an lenne mint a breki. Primitiv bunko paraszt nem kell a Budapestieknek. Nalatok Romaniaban biztos ez is belefer.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Egy óvodás szintjét hozta tapló úr. Egy gyereknek sem engednénk meg ilyen viccet.
reagens
Valóban csalódtam. Azt vártam felrúgja Bencécskét! :-))))))))))))
Yoda69
@reagens: Az meg jobb lett volna akkor most 0-an lenne mint a breki. Primitiv bunko paraszt nem kell a Budapestieknek. Nalatok Romaniaban biztos ez is belefer.
papa.49
Hiába aki bunkónak született az is marad, lásd taplóspista !!!
Ludmilla
Gulyás Balázs Tarlósról készült filmje is robbanni fog
Nessy
Nem baj, Puzsér ajándékoz 4%-t Tarlósnak! Biztos áldó imában emlegeti majd a nevét sok fővárosi! Azért érdekes lesz, mit fog kapni ajándékba a fidesztől!
reagens
@Yoda69: Te mondod meg, hogy ki kell a magyaroknak, mikor ékezetes billentyűd sincs? Te románozol, aki azt sem tudja, mi van Magyarországon?
Köszönjük, de nekünk magyaroknak Tarlós nagyon megfelel és most magasan győzni fog! A tied pedig egy idegen szívű, kisebbségi, nem magyar vélemény, ami a lőtéri kutyát nem érdekel! :-))))))))))))))))))))))
reagens
@szép új világ: Emberi reakciónak hívják! A szemtelen patkánynak ilyen sors jut!
nemkati
@reagens: A tahó Tarlósnak meg olyan, hogy eltakarodhat. :DD
Yoda69
@reagens: He, sikari! Bukarest az nem Budapest. Ne keverd a kettot. Te maradj magadnak a roman szekus barataiiddal. Eleg nagy kart okoztatok ott is, itt nem kerunk beloletek.
Eriksson
Ez most tök fölösleges cikk, csak a több szó kedvéért, na meg a honoráriumért írhatták.
Amikor azt mondja, hogy "biztos szavazók között Tarlós István 49 százalékon állt, míg Karácsony Gergely 47-en, " mi ebben a hír? Tarlósnak nem a saját támogatói miatt romlott a renoméja 43%-ot, mert akkor már csak 6%-a lenne.
reagens
@Yoda69: Valami gondod van a szövegértéssel hungarofób? Soha nem voltál magyar, nem is leszel! Nem zavar a demagóg, degenerált kisebbségi véleményed. Égesd csak magad tahó! :-)))))))))))))))))))))))))))
reagens
@Eriksson: Tetszik. Láttam már erről a buta szamárról a karikatúrát! Bízom benne, hogy ezek a senkiháziak eltűnnek a süllyesztőben!
Az a pár szamarat, amelyik itt bőg, nem kell képviselni! Verik magukat eleget! :-))))))))))))))))))))))))
reagens
@nemkati: Tarlós a tahó, mert ezt a provokatőr idiótát helyére tette? Így kell bánni velük, megértem Tarlóst!
Ezek nem értenek a szóból! :-)))))))))))))))))))))))))))))
Aki Én
@reagens: ...én is megértem Tarlóst. Neki megmondták, hogy kikhez szóljon, mekkora a közönségük IQ-ja.
Hogy neked ez tetszik, az teljesen rendben van.
nemkati
@reagens: Tordai Bence annyit kérdezett Tarlóstól, hogy miért nem áll ki az ellenzék jelöltjével vitázni. Erre Tarlós a megafonján keresztül kezdett ordítozni Tordai fülébe. Ez oltári tahóság, és ezt sok fideszes is így értékelte. Neked meg ez kulturált viselkedés. Értem.
reagens
@nemkati: Biztos végignézted a felvételt és láttad, hogy Tordai folyamatosan akadályozta Tarlóst a sajtótájékoztató megtartásában. Aki csak ebből ért, az megkaphatja. Nagyon tetszik Tarlós helytállása ezzel az agresszív kis mihasznával szemben!
reagens
@Aki Én: Neked nem kéne az IQ-t emlegetned, mert nagyon nem jól jönnél ki belőle! :-))))))))))))))))))))))))))))))
fahrenheit451
Érdekes, hogy a fidelitas bohócos plakátján megjelenteket egymaga Tarlós szállítja:
1 megafonos bullshit
2. a baleset után: "Éééén, nem ittam egy kortyot sem, biztosúr! Hukk"
3. az erőből keresztény: "Nézzétek csak, hogy mekkora keresztyíny vagyok! Hö

Tapló István
Budapest fő-Orbán-csicskája

BIZTOS
KEZEKBEN
A MEGAFON
Eriksson
@nemkati: Tordai sem Tarlós sajtótájékoztatójára nem volt hivatalos, sem a márc. 15.-ei zászlófelvonás előkészületeire.
24.hu/belfold/2019/03/15/tordai-bence-marcius15/
Jó néhány parlamenti performansza sem a kultúrember benyomását kelti.
nemkati
@Eriksson: Nem volt hivatalos? Miért kellene meghívó egy parlamenti képviselőnek? A Karácsony sajtótájékoztatójára hivatalos volt a fidelitaszosos csürhe? Vagy a DK sajtótájékoztatójára a bohóc bácsi? Tarlóssal szemben Tordai Bence kultúrember volt. Más dolog, hogy a fideszimádók letörölnék a Föld színéről az ellenzéket, de hát bele kell törődni, hogy vannak, és nekik is van szavuk. A Fidesz, a kormány és a csatlósaik próbálják lehetetlenné tenni, hogy megszólaljanak, de nem fog menni. A fél ország bízta meg őket a képviseletükkel, el kellene már végre fogadni ezt.
advocat
@Eriksson: Ennyire buták nem lehettek!
reagens
@Eriksson: Tordait és a kultúrát nem keverném össze! Ez egy gátlástalan botrányhős, aki igyekszik mindenkit kihozni a béketűrésből és áldozatként tetszelegni! Nem hallottam még csak hírét sem, hogy valamilyen konstruktív javaslata lett volna! Botránya és pimaszsága viszont bőven!
nemkati
@Eriksson: Mi is ebben a kulturálatlan?? Nemzeti ünnepen nem szabad kérdezni a házelnököt? Máskor sem lehet. Lehet viszont megzavarni nemzeti ünnepet (2006.október 23-án, az 50 éves évfordulón) a Fidesz által feltüzelt (és kirendelt?) csőcselékkel? Próbálj már meg azonos mércével mérni!
Eriksson
Jellemző megtestesítője annak a mentalitásnak, hogy addig pofátlankodik, míg egyszer le nem ütik. Aztán szalad fűhöz-fához, bírósághoz, hogy kérem, engem bántanak!
Bár egyenlőre még megúszta a nagy diktatúra ellenére.
Eriksson
@nemkati: Majd ha tudod, hogy miről beszélsz, akkor szólj.
Yoda69
@reagens: Szar lehet neked csikari, se nem vagy roman se nem magyar. Tolod a szart valahonnan a Roman alfoldrol. Lehet hogy ertesz magyarul de attol meg roman paraszt maradsz.
kokopelli
@Yoda69: ...írtam már hogy a művészneve shikari volt, és szlovák! (az "n"-betűre a szlovákok tesznek pontot,
amire figyelmeztetett egy aranyos kommentelő leányka privátban! Azóta leß@om a soknevűt! (;-))
jesz
ez a Tordai nem való a közéletbe...túlmozgásos, öntelt, személyiségzavaros...

De nincs mese, a nép megfelelő számú választója szereti. Akkor Tarlósnak jópofát kell vágnia.
reagens
@Yoda69: Borzalmas lehet ékezetes billentyűzet nélkül eljátszani, hogy magyar vagy! :-))))))))))))))) Nem is sikerült! :-)))))))))))))))))))))))
bence
@reagens: ! Ha neked annyira megfelel Tarlós , szavazz rá ! Akinek viszont van egy csepp esze és intelligenciája , az messze elkerüli Tarlóst ! Az , aki képes lesüllyedni ekkora tahóra mint Tarlós , az maradjon otthon és ezt a paraszt stílust alkalmazza a családja körében ! Mellesleg nem Tordait kellett volna felrúgni hanem Tarlós jól fejbe rúgni , talán az némi segítség lett volna , hogy a zavarodott elméje a helyére zökkenjen !
reagens
@bence: Ha valaki tapló és tahó, akkor az a Tordai majom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.