Reagált a győri MSZP a helyi Jobbik mai ellenzékrobbantására.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Borkai-botrány közepén kilépett a Jobbik négy képviselőjelöltje az ellenzéki összefogásból Győrben. A párt helyi vezetője szerint ugyanakkor már hónapok óta tervezett volt a kilépés, és a döntésnek nincsen köze a győri polgármestert „ocsmány módon lejárató anyagokhoz.”

Fodor Roland Facebook-bejegyzése szerint "az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is". Hozzátette, az összefogáshoz azért csatlakoztak – írja –, mert így terveik szerint a "nemzetellenes baloldali pártok" nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük "- minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba".

Reagált a győri MSZP

Úgy tűnik, Borkai Zsolt lányok mellett fiúkat is vett magának

- utalt egy mondaton belül a négy győri jobbikos önkormányzati képviselőjelölt visszalépésére és a polgármester nemrég kirobbant botrányára Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke, aki maga is önkormányzati képviselőjelölt.

Pollreisz keddi sajtótájékoztatón reagált Fodor Roland Facebookon tett bejelentésére is, mely szerint a Jobbik Győri Alapszervezete öt nappal az önkormányzati választás előtt visszalépteti négy egyéni képviselőjelöltjét, akik az ellenzéki összefogás támogatásával, közös jelöltként indultak volna egyéni választókerületekben.

Győrben 16 képviselőt választanak egyéni körzetből a városi közgyűlésbe, vagyis Fodor Rolandék lépésével az ellenzéki szövetség egyéni jelöltjei negyedét bukta.

Fodorék akcióját a Jobbik országos vezetése magánakciónak minősítette, amit tovább erősített, hogy a Jobbik győri illetőségű országgyűlési képviselője, Magyar Zoltán kedden Pollreisz mellett állt a szocialista politikus sajtótájékoztatóján.

A 444.hu azt írja: Pollreisz mindezek alapján feltételezi, hogy a helyi jobbikosok döntésére hatással lehetett Borkai is. Borkai hétfőn "a felolvasott üzenetében harcot hirdetett, ez annak lehet az egyik állomása" – mondta Pollreisz Borkai kamerába olvasott nyilatkozatára utalva, amiben a polgármester azt elismerte, hogy valóban ő látható a felvételeken, és valóban megcsalta a feleségét.

Forrás: 444.hu, HVG

Címlapkép: Facebook/Momentum Győr

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Lopott eleget!!!, Kilóra megveheti a jobbikos selyemfiúkat, akik meg buknak a cumira!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Szeparepa2: maga moslékpofájú bányás,mit kapargatt ide 1000km-ről -13 mélyrűl a bezárt bányábúl ? Ákkcentusosan ?
simmering73
@durbincs: Mit röfögsz itt, te moslékpofájú kotonszökevény?
durbincs
@Aki Én: ja mit csak eddig ide kapart Ákkcentussal,? 1000km-ről a bányábúl ?--- Idegenszivvel, a marék banyiért ?
durbincs
@simmering73: Bezzeg-Tahő ? csatlakozott @Aki Én: testvirjihez ? Azt maguk mind agyatlannak születtek ? már ?
Eriksson
@Aki Én: Nyilván én használom az eszem, még témát is kapsz, hogy legyen kötözködni valód.
Mert lássuk be, érdemben sehol se vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok