Mint arról beszámoltunk, nem lesz egyszerű azoknak az élete, akik úgy döntenek, hogy élőben követik a Puskás Aréna nyitómeccsét. A hír hallatán facebook oldalán reagált Vitézy Dávid, a VEKE alapítója, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum megbízott igazgatója.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A Normafához meg miért kell parkoló?
Hogy ritkítsák az erdőt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hiába no épp akkora barom, mint az uncsi-tesója!!! =))
Qqberci
Példaértékű, mert ekkora baromságot máshol nem követnek el...
Qqberci
Dávid vitéz eltüntetett egy Közlekedési Múzeumot, Kozma László üzemképes első számítógépét pedig úgy vitette át a Prielle Kornélia utcába, hogy most már csak egy roncs...
Sanding
Na akkor ez meg olyan,mint egy olyan kocsma, ahol nincs WC! Gratulálok az ötlethez!
Csizmás Kond
Aki fotbalmeccsre megy azt egy kilométeres körzettől csak gyalog engedném oda...ha sport hát legyen sport.
CsipkeRózsa
Lehet, hogy a tervekben benne volt, csak a pénz elfogyott, ráfogták, hogy ezért kell a + pénz.
Eladott Ország
És mi lesz, ha 557 fideszes akar ott parkolni? Kisorsolják, hogy ki a soros. 556 parkoló, hát ez elég lesz Orbánnak és a seggnyalóknak.
reagens
A fikavadász Vitézy mindent tud. Jönnek vissza a tehetségtelen barmok.
Eladott Ország
@Sanding: ma, 16:45; A kórházakban elég a WC darabszám, csak papír nincs hozzá, de nem baj, majd a KESMA olvasatlan közpénzből fizetett lapjaival lehet pótolni a WC papírt, legalább hasznosítása megoldódni látszik.
Sámannus
Ötszáz kocsi helyén elfér legalább kétezer bicikli no a pohos is ezzel fog járni.
A kerékpáros fradisták meg legázolják a rolleros MTK-t Muhhhaha
görbetükör
A Normafához meg miért kell parkoló?
Hogy ritkítsák az erdőt?
Nessy
Anno, a Népstadionban voltak rendezvények, amikor kb. ennyien voltak, és tömegközlekedéssel ha lassabban is, de hazajutott az ember. Pl. Luis Amstrong koncert. 65000 néző.
csak úgy....
@Eladott Ország: @Sanding: a @reagens: vadi új ,alig hasznát müvészneve,
oktatáson vót a szentem,oszt ott történhetett,hogy átkeresztülték...
namihami
@Nessy: Csak akkor a privátgépkocsik darabszáma a mainak töredéke volt. Ha akart, se tudott volna autóval jönni, autó híján. (emlékszel? Merkur--kiutalás).
Ma viszont a zemberdk tetemes része még sz@rni is a céges (és itt a cégesen van a hangsúly) autóval menne, ha beférne az ajtón.
Egyébiránt, ha nem is 40-50.000 hely, de azért kb. 20.000-t azért illett volna, akár emeletes, nyitott kivitelben, de építeni.
Sámannus
@Nessy: Annyiban más a helyzet, hogy itt azért szurkolóknak nevezett állatok is megfordulnak. Soha ne felejtsük el, ahol ezek "szurkolnak" az nem más mint rombolás. Egy egy ilyen meccs után garantáltan szétverik majd a főváros közlekedését Ezét is tartom a sportberuházásokat a legszennyesebb legpiszkosabb eszköznek amit a társadalommal szemben alkalmaznak.
Ha ott kezdeték, hogy minden sportszövetségbe küldtek egy rakás álltagokat, akik pillanatok alatt lesöpörték a korábbi vezetőket, majd elkezdték önteni ezekbe a tapló pénzt.
Nessy
@namihami: Papíron 2000 parkoló van! Ugyanis mikor pályáztak ( nem tudom már milyen foci rendezvényre), ott először 500 parkolót írtak be, de 2000 volt az elvárás. Beírták a 2000 parkolót. Most a Papp László aréna segít nekik, hogy abban az időszakban nem lesz nagy rendezvénye, és rendelkezésre bocsájtja a parkolóhelyeket a Puskás stadionnak.
Nessy
@Pegero: Ott voltunk életempárjával. Kösz a javítást.
lusta
Körbeszaladtam, hát elég nagy parkolóhellyel rendelkeznek a stadionok. Pl. Varsóban a nemzeti stadionjuk 4000 parkolóhellyel rendelkezik.
karma1
@RonaGyuri: Gyurikam, Te jobban kepben vagy: ez AZ a vitezy, akit a Gergo meg akar bizni megint valami fontos poszttal, vagy annak a rokona? mert ha ezt teszi meg valami kozlekedesi vezetoi pozicioba, akkor a fenti nyilatkozata alapjan igencsak mellenyulna Gergo!?
Ehhe cimeres f@sznak kell lennie, hogy ilyet allitson! Nincs az a stadion a vilagon, ahova ne epitenenek parkolot!
karma1
Vegulis a videkieket igy szinte teljesen kizarjak BARMILYEN esemenybol, (pl. rock-koncert) , mert azok hol hagyjak az autojukat? ANnakidejen a Fradi stadionba az Ulloi uton mi is gyalog setaltunk ki, dehat ott laktunk a "kozeleben" , es hat ez mar 50 eve volt, akkor pedig meg a TV-ben is (majdnem) ugy koszontek, hogy "Jo estet Kadar elvtars, jo estet Losonczi elvtars", es kb. ennyi embernek volt autoja is...:o))) (najo, eros tulzassal, ... Ennel azert tobb auto volt mar forgalomban, de nem igazan hasznaltak azokat minden nap, inkabb csak a hetvegeken)
karma1
A vilagon mindent meg lehet magyarazni, meg lehet ideologizalni, - az impotens ferfi is ugy adja elo a nejenek a szitut,. hogy "Azert puha, hogy ne fajjon!"
Rockxy
a zarénához bicajjal kőll menni, a geri is azzal jár.
környzetvédelem, ércsük?
Sámannus
Ha szétveritek a városi közlekedést akkor majd példaértékűen gyalog mehettek haza, és a stadionnál példaértékűen nem engedném megállni a tömegközlekedést.
RonaGyuri
@karma1: igen uncsiteso; pontosabban step-cousin-ja a dagadt retardált törpének, az ötleten én is nagyon meglepődtem! =))
Eladott Ország
@karma1: tegnap, 22:37; Vitézy Dávid , kádergyerek minősítés alapja az, hogy édesanyja, Hankiss Ágnes 1990-ben a Fővárosi Közgyűlés fidesz-frakciójának tagja volt, majd 1998-ig a párt parlamenti frakciójának dolgozott, később pedig az Európai Parlamenti frakció tagja volt. Vitézy Dávid féltestvére, az édesapja első házasságából született Vitézy Zsófia Orbán Viktor miniszterelnök unokatestvére. Vitézy az atlatszo.hu-nak cáfolta, hogy az édesanyjának bármilyen szerepe lett volna karrierje alakításában: „Tarlós Istvánt, aki anno delegált a BKV felügyelőbizottságába, később pedig jelölt a BKK vezérigazgatójának, VEKE-s ( Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület ) munkám révén ismertem meg, óbudai polgármesterként, nem édesanyám révén” – mondta. Hagyóval együtt Vitézy is nagyot lépett előre: a FIDESZ 2007 márciusában a BKV felügyelő-bizottságába ültette. Ekkoriban nyilvánvaló lett, hogy Vitézy egyre szorosabbra vonja a kapcsolatot a párttal. „Nem tartotta be azt a határvonalat, amit egy független szakmai civil szervezet képviselőjeként illett volna. Rendre a FIDESZ-frakció tagjaival ebédelt a közgyűlési szünetekben. Nem volt többé kérdés, hogy elkötelezte magát” – mesélte egy neve elhallgatását kérő egyesületi tag. Egyébként az országos településrendezési és építési követelmények ( OTÉK ) meghatározza a szükséges parkolóhelyek számát és méretét. 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet
az országos településrendezési és építési követelményekről...
fahrenheit451
vitezy david egy buzi zsido, aki lehet, hogy mar most pedofil, de kesobb biztos az lesz
Eladott Ország
@Rockxy: Révész Márius (fidesz) kerékpárbiztossal, biztosan odaérsz a "zarénához...
Sanding
@Eladott Ország: Azért a parkolókat nem hasonlítanám össze a wc papírral. Az egyik beruházás, a másik meg üzemeltetés!
Aki Én
@reagens: ...hogy beszélsz te orbán rokonáról?
Eladott Ország
@Sanding: Valóban, annyi azonosság van köztük, hogy mindegyikből hiány van, kivéve a fidesz birkákból.
Sanding
@Aki Én Hogy beszélek róla? Ahogy arra úri kedvem szeretne!
Aki Én
@Sanding: ...ezt egy picit benézted. Te vagy a Reagens is?
Sanding
@Aki Én: Mindenki leáll most arról beszélni, hogy ki vagyok? Te ki vagy amúgy? Van egy másik alak, akivel össze borulhatnátok! Az már két nevet is talált rám!
Gyerünk! Te is keresgélhetsz még a lomtárban!
karma1
@Szeparepa2: 22,54-re: De tarlosnak muszaj vo't, mer a fo"ni rakta a fovaros meg a tarlos papa nyakaba
karma1
@Aki Én: Ezek szerint,...:) Hat vo't ma'n nekunk ilyen trollunk,... Tobb neven,... Es azt hiszi, hogy "dorzsolt"...:o))))
karma1
Vegulis az is nagyon celravezeto, ha egy hazba peldaul nem epitenek be ablakot, mert akkor nem torik ki az uveg, es ablakot se kell mosni...Ezek mind olyan praktikus dolgok...:o))) Nem vertek veletlenul ezt a kis agyast ugyanugy agyon, mint az orbancot?
Aki Én
@Sanding: ...nem érted, mi. Segítek.
Reagenstől kérdeztem valamit, erre te válaszoltál. De azért duzzogjál...
Aki Én
@Sanding: ...ja, lehet, hogy tényleg te vagy.
karma1
@Aki Én: Persze, ok "egyek"...:o)))) Azert regen ezert a Modi rendesen kib@szta mindket nicknevet, dehat ma mar nincsen modi, a propi ugy mukodik, mint az atkosban a "hangulatjelentes"
Nem szoptak volna ekkorat 13.-an, ha nem a hulye tulfizetett statisztikusaikra figyelnek, hanem egy-egy ilyen oldalon az ilyen szerencsetlen trolloktol begyujtik a velemenyt. De ezek kb. pont annyit ernek, mint szoloben a madarijeszto. Akiknek meg a seregelyek is a fejukre szarnak, csak ideig-oraig jok arra, hogy riogassanak. (Ezek a szerencsetlenek meg arra sem, mert az ember maximum undorodik toluk, de nem ijedezik...:o))))) Hiaba, no, ennyire kepes a futyisz meg a fidelitasz-orbanjugend, oszt jonapot
karma1
Nem is peldaerteku, mert mindent ugyanigy basz el a fideszes maffiakormany, tehat nekunk fel sem tunik...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.