A miniszterelnök a keresztényüldözésről szóló konferencián arról is beszélt, hogy indult nélkül kell kormányozni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
"eszerint indulat és dölyfösség nélkül kell kormányozni; ehhez tartja magát a kormány is - jelentette ki Orbán."
Ezt többször el kéne olvasnia, hogy megértse!!!
Mellesleg kik nek tartják ezt a konferenciát???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Jozefina: Gondolom a halálra "üldözött" keresztényeknek.
kissé felnőttem
indult az a menni kezd nek a mult ideje lenne? Én inkább indulatot sejtek sajnos ez ujabbi hazugság.
mert akit kérdeznek a parlamentben és emut nyocévez meg sorsozó a bizony indulatos és nem a kérdésre válaszol hanem vagdalózik és tereléssel elkendőzi a választ. nem egyszer ezerszer.Jóbb ha ott sincs..
Clavigo
@Jozefina: Szerintem a Gyagyàs lassan már azt sem tudja ,,hol van fellépése,,kiknek tart felolvasó szeanszot..
Eladott Ország
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter 2006-ban azt mondta: 3 millió eurót, azaz 930 millió forintot különít el a kormány arra, hogy a világban élő, támadásokat elszenvedő keresztény közösségeket segítse. Hát ja. Végül is már kedd van és még nem sikerült elkúrni 1 milliárdot, akkor legyen ez. Ki az a félkegyelmű, akinek egyáltalán eszébe jut, hogy egy porfészeknyi nemzetállam fog védelmet nyújtani olyan közösségeknek, amelyeket például az ENSZ, vagy bármely nemzetközi szervezet, netán az érintett ország vezetői is csak korlátozott mértékben képesek oltalmazni az elmebeteg, öncélú pusztítással szemben? A Magyarországon üldözött keresztény, egyre gyarapodó kisebbséget ki támogatja? A társadalom peremére szorult emberek csoportjait, betegeket, öregeket, fogyatékkal élőket, gyermeküket egyedül nevelőket, a közmunka rabigájából kiszabadulni nem tudókat ki támogatja? És miért nem őket elsősorban-mindenekfelett és ha már minden rendben van, majd miért nem azután kezdünk foglalkozni az Afrikában a Boko Haram által üldözött keresztényekkel?Javíthatatlan ez a valláskárosult rablóbanda. Az egyre jobban teljesítő impertinencia mellett minden lépésüket a bármit megtehetünk cinizmusa irányítja. A pofámról leégne a bőr a helyükben, ezek viszont tök komolyan gondolják. A gyűlöletről elhíresült, kékbe borult országban, ahol az idegenellenesség soha nem látott magasságokba csapott, a fidesz helyettes államtitkársággal küzd a világban üldözött keresztényekért. Most majd a migránsozás mellé érkezik a keresztényüldözés terminusa is, valahogy csak összekínlódják, hogy úgy tűnjön: igenis van munkája az új hivatalnak és szükség is van rá, mint egy falat kenyérre. Aztán ha már semmi új lopási technikát nem sikerül kitalálni, majd jön a máglyarakási, boszorkányüldözési, inkvizíció-, tornádó-, óceán- és vulkánkitörés-ügyi helyettes államtitkárság. Kerül, amibe kerül. És a végére talán azt is sikerül bebizonyítani, hogy a vasárnapi nyitvatartás valójában a keresztényüldözés egyik formája.
Clavigo
Kár,hogy nem vitte magával a konferenciára a Baltás Haverját..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.