Kásler azután vázolta fel a kormány meddőségkezeléssel kapcsolatos terveit, hogy a csütörtöki Magyar Közlönyben már megjelent a rendelet, amely szerint hat meddőségi központot államosít a kormány. Kásler most azt mondta, mivel a demográfiai kérdésen múlik mindig a nemzet jövője, ezért a kormány sok irányból támogatja a jelenlegi helyzet javítását. Így született döntés arról, hogy határozottan támogatják és egységesítik a meddőség kezelését. Kásler az MTI kérdésére elmondta: az állami intézetekben történő infrastrukturális és az asszisztált reprodukciós eljárások fejlesztésének köszönhetően négyezer újszülött világra jövetelét prognosztizálják 2022-re. Azt is mondta, hogy Magyarországon 150 ezerre tehető a meddő párok száma, de szerinte nem egyszerűen genetikai, hanem egy civilizációs problémáról van szó, kialakulásához pedig az életmód is hozzájárul.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ahh szorgalmas ember...gondolom mind maga fogja legyártani...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ahh szorgalmas ember...gondolom mind maga fogja legyártani...
Clavigo
Vazze,,amibe ezek belepiszkálnak... Már csak a Nemzethhyyy Lebensraum-ok felállítása hiányzik..
szegfue
Fujjátok fel!! Azt hiszitek, hogy ha nem magán-, hanem állami kézben lesznek ezek az intézmények, akkor annyi gyereket "rendelhettek", amennyit akartok?! Államositsátok a Suzuki "összeszerelő" üzemét és akkor mindjárt több embernek lesz ilyen autója M.o-n... nem?! Tehetségtelen, agytalan banda!!!
volvós
Ez a vénember egyre jobban demences lesz...Gondolom idióta, ehhez a
4000 kisbaba szüleinek pénzt is adsz a felnevelésükhöz...
simmering73
– Józsi bácsi, a disznó mennyit fog fialni?
– Mennyi a terv, elvtárs?
– 14!
– Ezt megmondták a disznónak is? Azé’ jobb, ha maga beszél vele, mégiscsak egy szinten vannak!
(by Hofi)
vacsi
Ez így önmagában nagyon szép! De ha összevetjük pl. a bíróság ítéleteivel, a gyámhatóság döntéseivel, mindazokkal az esetekkel, ahol gyerekek az áldozatok...
CsipkeRózsa
Az állam fizethette volna a magánrendelőknek a kezeléseket, nem az államosítás volt a megoldás. Így sokkal drágább lesz az egy gyerekre eső költség. Persze, akkor nem lehet odahelyezni "közeli" embereket, nem lehet lenyúlni milliárdokat egy új területről is, és az épületek tulajdona is megvan.
Macskaszem
Aki gyereket akart eddig is igénybe vette, még ha fizetni kellet is érte, de legalább innentől ingyér lesz. Több gyerek így sem lesz, mert a pusztuló egészségügy, a lebutított oktatás, az erőltetett vallásosság, a rabszolgajövő stb elég hatásos fogamzásgátló.
Sámannus
A megfogant magzatokkal máris üzletelni fog a maffia. Korábban má kibökték, hogy ezzel is bajuk volt.
Amúgy gyógyítsad má orbánt meg mert még kikúrálja valaki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.