Bár Orbán Viktor pénteken azzal haknizott a Kossuth Rádióban, hogy "egyre közelebb jutunk ahhoz, hogy békefenntartó csapatokat küldjenek az európaiak Ukrajnába, és gondolati szinten ez megjelent", Tarjányi Péter szerint ezt az állítást semmi nem támasztja alá.

A biztonságpolitikai szakértő Facebook-oldalán felidézi: Oroszország volt elnöke és miniszterelnöke Medvegyev abszolút elhitte hazánk kormányfőjének agymenését és trágár szavakkal kezdte ostorozni a Nyugati vezetőket, figyelmeztetve mindekit, hogy koporsókban fognak sokan hazakerülni az egyébként senki által meg nem erősített, nem létező EU- s misszióról…

Annyira jó, hogy az amúgy is feszült háborús helyzetet ilyen megfontolt és átgondolt nyilatkozatokkal igyekszik csökkenteni országunk kormányfője. Láthatóan sikerül is neki, hiszen a halállal, gyilkolással való fenyegetőzés az orosz politikai elit részéről teljesen megszokott és nem kell komolyan venni…Jaaaa, de!!!

- írja Tarjányi.

A szakértő emlékeztet: "az ilyen békefenntartó missziókat nem lehet egyoldalúan megszervezni és végrehajtani. Csak akkor lehet ilyet működtetni ha Ukrajna ÉS!!!! Oroszország IS!!! egyszerre akarja. Ezek alapján itt meg is dőlt a pénteki nyilatkozat komolyan vehetősége". 

Forrás: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Akkor megint , mint midig átb@szták a híveket , mint sz@rt a palánkon , megvolt a mantra , azt hallatták velük, amit hallani akartak . Így járnak a tudatlan, buta , beszűkült látókörrel , egy oldalról tájékozódott irányítható , gondolkodást 100% mellőző emberek .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@csipetke: Hülye kutva, az anyád a hibás aki avilágra szűlt te vén ribi!@Gregoryx: @balos: @jáger laszló: @m73: @Péter2: > ugye mivel gondolkozni képtelenek vagytok most a legújabb cél az oroszokat hangolni ellenünk! Ez mindíg a moslék aljas népség fegyvere! >>" barártságtalan ország" Hát persze, hogy azok vagyunka moslék nyugattal szemben és amégmoslékabb usa-vak szemben! és mindaddig azok is leszünk amíg el nem takarodnak Eupa területéről a seggnyaló szemetek és amolyan indián módra meg nem lesznek skalpolva! Dögöljenek meg ! És éljen a Putyini elme!
csipetke
@Németh István: Anyáddal szórakozz,te agyatlan tapló debil
Havanagi
@Péter2: Nem az az ok,hogy megtévesztett emberek,hanem az,hogy IGY SZÜLETTEK!!
sunoge
@Németh István: Мы рады, что вы с нами, ждем вас в понедельник в Мавзолее Ленина. Мы и вас туда поместим, такой бычок стоит сохранить.
Németh István
@Péter2: az agynélküli @csipetke: a seggagyú; @Havanagi: agy nélkül élni nehéz, bizony nehéz, ki vantéve az embernek fia a hülyék befolyásának! @sunoge: Drasztvútye tovaris > du bist nicht alain >> megfertőzött barom >>gyógyíthatatlan kilőni!! Davaj!
A lényeg, hogy a rohadék usa-nató armada takarodjon Európából, és az Eu.vezetése a börtönbe - akasztásilag!
Németh István
@csipetke: a szókincsed a támához való magas szinten van! A többiek pesze veled együtt valóságos agyi trotylik > azért is mert azt hiszik, hogy megtanultak beszélni a szavakat nagyjából összerakni, akkor ők már politikusok! Tévedés szar moslkékok akik csak lötyögnek a moslékos vederbe, és ontják a bűzt! A poltikusi gondolkozás és ama sajátos gondolatvilágból való megnyi-latkozás számukra rébusz! Tanúlni nem akarnak a spontán szar-okáddás az igazi énjük, énetek! Ennyi!
De a lényeg >> az usa-nató moslék-tesótok armadája takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a bitófára rohadásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.