A Fidesz megmondóembere ismét megvédte szeretett miniszterelnökét és kormányát.

Bayer Zsolt földbe döngölte az Egyesült Államokat: "Kuss! Remélem, ez világos…!"
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Bayer Zsolt most azon rugózik, hogy "az Amerikai Egyesült Államok jelenleg regnáló, halálkultuszban, abnormalitásban, Európa gazdasági tönkretételében és a háború eszkalációjában utazó kormánya" plakátkampányba kezdett Magyarországon.

A plakáton az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc ikonikus falfirkája és követelése látható-olvasható, nevezetesen ez: „Ruszkik haza!”

Bayer szerint – elővéve a régi lemezt - ha van ország a világon, amelyik nem teheti óriásplakátra, nem idézheti ezt a mondatot Magyarországon, az az Amerikai Egyesült Államok. "Ugyanis az Amerikai Egyesült Államok akkor, 1956-ban elsőként hagyta cserben és árulta el Magyarországot" – fejtegeti a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikájában.

Útravalóul ennyit üzen az amerikaiaknak:

E helyről üzenem Pressmannek és a kormányának: 1956 dolgában, szimbólumaiban és emlékezetében a ti nevetek: kuss! Miképpen ugyanez vonatkozik rátok, amennyiben Magyarország belügyeiről van szó. Kuss! Remélem, ez világos…

- írta Bayer Zsolt.

Forrás: mno.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A jelek szerint a Zsóóóótit mint egy köpönyegforgató volt kommunistát - érzékenyen érinti a "Ruszkik haza" plakátkampány...
Ő inkább behívná újra az oroszokat, neki az volt a szép idő, amikor az orosz csapatok itt voltak...
Mocskos szemét, hazaáruló maffiózók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
...Ugyan tisztában vagyok azzal, hogy véleménynyilvánításom ma veszélyeket hordoz személyemre nézve, mégsem tagadhatom meg Nagyapámat, a forradalmárokat s igaz történelmével együtt a magyar népet, forradalmát, szabadságharcát. Módfelett gyomorforgatónak tartom s ellenzem, hogy egy általuk kezdeményezett, egy éve tartó véres háború idején épp az 1956-os orosz agresszor hivatkozzon az általa véresen legyilkolt szabadságharcunkra - még ilyen-olyan indokkal, az említés szintjén is. Az ellen pedig kifejezetten tiltakozom, hogy az orosz nagykövetség a "leszármazottak" nevében, megkérdezésük nélkül nyilatkozzon, bármiféle véleményt fogalmazzon meg, nyilvánítson. (Természetesen, a magyar kormány anyagi nyomására pár '56-os szervezettől megkapják majd a pártoló nyilatkozatokat.) A konfliktus további élezése, a magyar, orosz és amerikai diplomáciai kapcsolatok további megfontolt, célzott rontása hiteltelenné teszi a magyar kormány békepártiságát és hazánk érdekeivel tökéletesen ellentétes. Amennyiben a magyar kormány célja a konfliktus világháborús eszkalációja (ahogy a sűrűsödő esetek mutatják), erre a célra ne használják a magyar forradalom emlékét, mártírjainak áldozatát, s a leszármazottak lelkét, lelkiismeretét.
El a kezekkel a magyar 1956-tól, Ukrajnától, ruszkik haza!"

bayer KUSS!!!
Apfelbaum
@vacsi: anyád is megértette te fideszes patkány
Havanagi
Méghogy földbe döngölte ! Ez az ember annyi,mint egy légypiszok a lámpabúrán. Amerika a seggét nem törölné ki ezzel a mocsokkal.
drrotf
A ma reggeli Orbán rádió nyilatkozat után az aranyszájú,nyelvére lakatot soha nem tevő, bülbül szavú B.ZSolt úgy módosít, hogy" Barátaink , kuss!"Orbán szerint ugyanis az Egyesült Államok a barátunk, de ettől B.Zsolt nyugodtan lehet paraszt velük szemben is, hiszen a" barátainkról" van szó.Remélem holnap is nyilatkozik a 5.számú pártkönyv tulajdonosa, és akkor láthatjuk hogy B.Zsolt mennyire fogadja el pártvezetőjének álláspontját és változtat előző nyilatkozatán.
drrotf
@Shikari: Orbán Viktort már semminek nézed!Nem megmondta hogy az USA a barátunk és szövetségesünk!BARÁTODAT, SZÖVETSÉGESEDET TE ODA BASZOL, ÉS LEHUGYOZOD?AZ ELLENSÉGEDET MEG A KEBLEDRE ÖLELED?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.