A Fidesz megmondóembere ismét megvédte szeretett miniszterelnökét és kormányát.

Bayer Zsolt földbe döngölte az Egyesült Államokat: "Kuss! Remélem, ez világos…!"
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Bayer Zsolt most azon rugózik, hogy "az Amerikai Egyesült Államok jelenleg regnáló, halálkultuszban, abnormalitásban, Európa gazdasági tönkretételében és a háború eszkalációjában utazó kormánya" plakátkampányba kezdett Magyarországon.

A plakáton az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc ikonikus falfirkája és követelése látható-olvasható, nevezetesen ez: „Ruszkik haza!”

Bayer szerint – elővéve a régi lemezt - ha van ország a világon, amelyik nem teheti óriásplakátra, nem idézheti ezt a mondatot Magyarországon, az az Amerikai Egyesült Államok. "Ugyanis az Amerikai Egyesült Államok akkor, 1956-ban elsőként hagyta cserben és árulta el Magyarországot" – fejtegeti a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikájában.

Útravalóul ennyit üzen az amerikaiaknak:

E helyről üzenem Pressmannek és a kormányának: 1956 dolgában, szimbólumaiban és emlékezetében a ti nevetek: kuss! Miképpen ugyanez vonatkozik rátok, amennyiben Magyarország belügyeiről van szó. Kuss! Remélem, ez világos…

- írta Bayer Zsolt.

Forrás: mno.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A jelek szerint a Zsóóóótit mint egy köpönyegforgató volt kommunistát - érzékenyen érinti a "Ruszkik haza" plakátkampány...
Ő inkább behívná újra az oroszokat, neki az volt a szép idő, amikor az orosz csapatok itt voltak...
Mocskos szemét, hazaáruló maffiózók!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
A büdös sz@rszájú már megintt kinyitotta azt a mocskos görény pofáját, mikor verik már be, ++++
Nessy
A lovagelvtárs elővette a jobboldali, megszokott itthoni stílusát, öregbítendő kis hazánk jó hírét!1956-ról, meg neki szilencium, röviden kuss! Akkoriban még lelkes elvtárs, a baloldal, és a Szovjetunió lojális híve volt,
Béla333
A jelek szerint a Zsóóóótit mint egy köpönyegforgató volt kommunistát - érzékenyen érinti a "Ruszkik haza" plakátkampány...
Ő inkább behívná újra az oroszokat, neki az volt a szép idő, amikor az orosz csapatok itt voltak...
Mocskos szemét, hazaáruló maffiózók!
jesz
mint tudjuk, Bayer Orbán szókimondója...amit Orbán gondol, de nem mondhatja ki, azt Bayer tudatja velünk...

nincs ebben semmi...ebből lesz majd a Kossuth díj...
Menőmanó
@KisTehen: Most meg felkínálkoztok rossz kurvák!
Pálinkás Pál
remélem az USA meg " látogatókat " küld a lovaghoz...nem fogjuk megkönnyezni...
csipetke
Milyen jót röhöghetnek Amerikában ezen a sipákoló patkányon.
Az elefánt,és az egérke szerelmesek lesznek egymásba,és miközben az elefánt bandukol az úton,az egérke kufircolja. Az elefánt belelép valami nagy tüskébe,és felszisszen. Mire az egérke úgy gondolja,hogy a párjának ő okozott fájdalmat,aggódva kérdezi.- Fájt,kicsim?
Nahát Amerikának kb annyit számít az idióta bajer,mint az elefántnak az egérke kufircolása...Másrészt ez az idióta bajer szereti kiröhögtetni magát?
csipetke
@KisTehen: 16:12 Épp azért kéne már megszabadulni tőlük. De orbán,és a külügyese,madárfejűlajcsika napjában többször csóválják a farkukat a testi lelki jóbarátaiknak, a puttyosnak,és lavrovnak...
frank
A stílus nem, de a mondandó korrekt. Mert egy összetákolt naggyá tett gyülekezet sem viselkedhet
a másik országgal szemben megmondóként.
Ez a stílus is alávaló senkiházi prolis, akik itt a többségben levő magyar embereket gyalázzák.
Clavigo
Lóvalagkeresztes Zsóóóti.. Zsóóóti - néninek hogy megy a vérplazma- üzlet ? Takonyféreg vagy Zsóóti..( mint a dagadt Gazdaállatod )
szegfue
@frank: Nekem az utolsó mondatod nem világos: Te most Bayerre gondolsz az "alávaló senkiházi prolis" jelzővel? Mit értesz az alatt, hogy "itt a többségben levő magyar embereket gyalázzák"?
Nessy
@frank: Rossz a cím. Kéretik a megjegyzést külügyérünknek adresszálni, meg a szócséplőknek, akik naponta beszólnak, felszólítanak, más államokat!
amortizáltok
tetvek tetve hány százezernek adtak menedéket te kis elkényeztetett majom orbánszócső? Na meg KANADA ahová egy egész erdőmérnöki kar ment el a végzős évfolyammal, erről ugye most hallasz előszőr meg a Semleges Svájci UNRA vőröskeresztes csomagokról ? Szerencsétlen flótás szerinted Puskás vajon miért is ment el? ja magyarázz amit akarsz, ne az igazat mond a VALÓT.
Pálinkás Pál
@Maccska: az osztrákok segítettek te nyomorék...nem kísérték vissza a hatért illegálisan átlépőket, mint a szarosgatya csicskahordája most...úgyhogy kussolj, napjaitok meg vannak...
Galway
Egykor az ENSZ-ben a szovjet pártelnök, Nyikita Hruscsov a cipőjével csapkodta az asztalt,midőn a szónokok arra utaltak, hogy a Szovjetunió „elnyelte” Kelet-Európát. A brit miniszterelnök, Edward Heath csak annyit fűzött a látottakhoz:
"Jó, akkor ez most fordítsák le nekem4"

BájerGúnár Zsótinak is kéne szólni, hogy nem biztos, hogy a világon mindenki érti és nem magyarázza félre, hogy
"Ha a föld isten kalapja,
Hazánk a bokréta rajta!".

Aki viszont tanult esztétikát, már az első órák egyikén értesült róla, hogy a fenségest és a nevetségest egyetlen hajszál választja el, és Zsóti inkább ez utóbbi oldalra bír esni...
jáger laszló
bzs hadat üzent Amerikának
De ott a szamárordítás már nem hallatszik,ezért tudomást sem vesznek róla!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sámannus
Takonygetzi ha leszoptad magadat anyádra köpködd a taknyot nyomorék hazaáruló a Schmidt Marcsába is kenheted az való neki akitől 56-ot tanulmányozod, aludjál vele min ta kecskebaszó plakáthamisító kandúr haverod a Dósa lacika
Az rsztyény hazudozókkal kussolj te nyomorék szarházi.
hvg.hu/itthon/20180709_Dozsa_Laszlo_es_Pruck_Pal_utan_teddy_hengeres_Scmidt_Maria_kerult_a_hazfalra
kereső
Történelmi tény: 1944-Jaltai konferencia, 1945 Potsdam : az angol miniszterelnök egyezett meg Európa felosztásáról sztálinnal. Az USA gyakorlatilag néma szemlélője volt a dolognak.
1956- harmadik világháborút senki sem akart kockáztatni, hiszen 1954-ben létrejött a Varsói szerződés- katonai szervezet, amelynek tagjai a szerződés értelmében hadba léptek volna , ha az USA bevonul Magyarországra. A szabad európa rádió hülyitette a magyarokat- ezen tényeket elhallgatva.
kereső
És kéretik az állampártnak nem a szájára venni 1956-ot, azok után, hogy Nagy Imre miniszterelnök szobrát az éj leple alatt ki -lopták a Parlament elől.
justhpeter
Nekem is az jutott eszembe, hogy az 5. számú tagkönyv tulajdonosa megint váládékozott. Ennyit az országot kormányzó intelligenciáról.
Aki Én
Nyilván parancsra teszi ez a beteg csicska, de mi a faszt meg nem engednek ezek maguknak, az ország kárára.
Nyírfa
@kereső: 20.04, 06

Úgy kell a józan tényszerűség, mint egy falat kenyér, hogy ne tudják átírni/átíratni a történelmet.
libellle
ès erre Amerika ijedtében lehuzta a rollot. Mert ugye annyira érdekli Amerikát, hogy mit mond egy örült mint az amikor egy zsák rizsa eldöl kinában.
Sakk Matt
Kemény, mint a fagyott kutyaszar. És annyit is ér...
drrotf
Az intelligencia csak úgy sugárzott Zsótirol a földbe döngölésnél.Lassan ő lesz a FIDESZ vagy a kormány szóvivője, mert ilyen határozott fellépése a jelenlegi szóvivőknek nem volt!az Egyesült Államok most akkor a földben nyugszik, és kormányunk az elfoglalt álláspontjából nem engedve,kilépett a hazai kémbankból!
csipetke
@KisTehen: 18:24 Na ennek nézz utána,mert többfelől is jöhet hozzánk gáz,a ruszkin kívül.Mellesleg egész Európa keresztül kasul van gázvezetékekkel,különböző helyekről. Itt orbán putyinfüggősége a gáz. És most a ruszki gázra alapozva még gázerőműveket is építenek közpénzből, hogy az akksigyárakat ki tudják szolgálni. Soha a büdös életben nem fog megtérülni, mert a kis ferdeszeműek kiviszik innen a profitot. Ez a debil kormány 60 millió ft-ból alakított ki EGY munkahelyet. Ráadásul nem is a magyaroknak,merthogy munkaerőhiány van, hanem a külföldi vendégmunkásoknak...
jáger laszló
56-ból pedig nem engedek,hiszen én is éles harcot vívtam az ABC keretei között arással és a z olvasással!!
A különbség annyi,hogy én totális győzelemmel fejeztem be ezt a csatát!!
Nem buktam L amire ma is nagyon büszke vagyok!!
Nekem ez a győzelem évfordulója és nem a vereségé!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@KisTehen: Ebből persze nem az a tanulság amit most csináltok, mármint hogy önként és dalolva rohantok Putler elvtárs seggéhez orosz nyelvgyakorlatra...
kereső
„Az '56-os szabadságharcosok leszármazottai, akikre Pressman úr előszeretettel hivatkozik oroszellenes beszédeiben, határozottan elutasítanak minden külső nyomást, és ezt egész történelmük bizonyította” – áll a posztban./orosz nagykövetség posztolta!!!/

"Az orosz nagykövetség itt úgy hivatkozik 1956-ra, hogy a szovjet történelemértelmezés szerint az nem szabadságharc volt, hanem a CIA által irányított puccs - ez a magyarázat pedig a mai napig megtalálható az orosz állami médiában. Arról nem beszélve, hogy 1956-ban éppen ki fejtette ki a „külső nyomást”.

1956 emlékét tavaly ősszel Orbán Viktor is elkezdte aktuális oroszpolitikája mentén újraírni: arról beszélt, hogy a szabadságharc a béketárgyalásokért folyt."

444!
kereső
Ugye ismerős ez a "CIA puccs"- az itt trollkodó fizetett narancsos moszkoviták ezt emlegetik a kijevi Majdan téri felkelés kapcsán is. E doktrina jegyében annektálta moszkva a Krim félszigetet, e doktrina jegyében szitotta a harcokat a wagner zsoldosokkal a két szakadár megyében. És bizonyára ez volt az "indok" anno 1968-ban a "prágai tavasz" leverésében is.
koszpeko
1947-ben Molotov végül elutasította a szovjet részvételt a Marshall-tervben, mivel úgy gondolták az az USA közelgő válságát áhított enyhíteni, és erős politikai haszonnal is jár Európa felett. Ezt a gondolkodás módot hamar abszolválta a magyar kommunista vezetés is, akik nem voltak hajlandóak az Amerika vezette "nyugati blokkhoz" tartozni. Majd Molotov a Marshall-tervről szóló konferencia előtt pár nappal "kérte" a kelet-európai országok természetesen kommunista vezetését, hogy ne menjenek el az eseményre.

Így tényleg maradt a sok tízéves lemaradás, ami még most is tart, és hatása nem csak gazdasági, hanem lelki nyomot is hagyott a magyar emberekben.
kereső
@Maccska: Nem ez a téma B+. Az a téma, hogy honnan veszi a bátorságot orbán viktor szája-alias bayer zsolt, hogy részt vegyen az oroszok történelem hamistásában, a fideSS-kdnp erkölcsi, és kultúrális és intellektuális erőfölényét bemutatva ismételten. És, ha tudsz olvasni, egyszerű mondatokat értelmezni- akkor ott fentebb leirtam, hogy mi is volt a helyzet katonailag 1956-ban. És 1956 okán, éppen Magyarországnak kellene- ha ki tudna bújni az orbán/szijjártó tandem putyin scheggéből- minden segitséget megadni az ukránoknak. Nem a "béke lózungját" harsogni- de legalább azt követelni, amit most az USA nagykövetsége kipllakátolt- ez volt 1956 jelszava. Szóval dugulj el!
kereső
Csak azt "fájlalom", hogy ez nem a szószátyár magyar ellenzéki pártoknak jutott eszébe. Mert dumálni, azt nagyon tudnak..., ja meg egymást gyilkolászni, és tenni-venni a formájukat orbán bikinijeként a játszóházban.
Toller Béla
@Maccska: Egyszerűem és tényszerűen, nem igaz ! Amúgy meg, amit tesz, szemmel láthatóan nem elég, alatta marad a lehetőségeinek !
frank
szegfue ! Többségben nem a Bayer által gyalázottak vannak Magyarországon.
Dr. Proktor
@kereső: Ne feledkezzünk meg a "baráti segélynyújtás" kódszavú akcióikról sem!
Dr. Proktor
@KisTehen: Ezek szerint nektek a segg árnyéka jutott, hogy így lelkesedtek Putlerért...
ómió
Pedig a honi efftársak legjobb tanítói a jenki efftársak! Még dollárt is "gurítottak" nekik!
kereső
Jánosi Katalin:
Csúnya ügyek. S mi jön még! - Sürgős lett, a min.elnök máris aláírta (hála a rendeleti kormányzásnak) az orosz bankból való kilépést az amerikai szankciók után néhány órával - míg pár napja még Boros Imre a kommunista állambiztonság fizetett SZT-tisztje, Orbán egykori minisztere, egy a kormányzati megmondóemberek közül (aki Bayer Zsolt és Bogár László társaságában osztja az észt) a pártállami tévében: - "Az USA az oroszok egyik szövetségesét, Magyaroszágot támadja"... - az összeomlás szélén billegő orosz kém-banknak "Magyarország az első számú részvényese"... ez utóbbi még igaz is, de ezt eddig mem mondta ki, ismerte el senki. Viszont az, hogy Magyarország Putyin szövetségese lenne - ez így merész, bár sokan érzik ezt így a világon. Hm. Fedett és nyílt konspirációk, ügynökök világa. Csúnya ügyek. Persze a megoldás még messze van, vagy mondhatnám: az igazság odaát van... Viszont olvasom: Szabad Európa: Magyar kormányzati tisztviselőket és kormányközeli szereplőket kitiltó törvény készül az Egyesült Államokban, ezúttal nyilvános lenne az érintettek neve is... Talán emiatt vált oly sürgőssé a kilépés?
Nem tudom, honnan vette az önbizalmat a budapesti orosz nagykövetség (nyilván moszkvai utasításra), hogy az '56-os szabadságharcosok leszármazottaira merjen hivatkozni, de megtette (link a kommenteknél).
Nos, én mint Nagy Imre mártír miniszterelnök leszármazottja, e rokoni szálak miatt 2 esztendőre túszként fogvatartott és mindenfajta magyar és orosz állami nyomásgyakorlás elszenvedője közlöm, hogy egyetértek az amerikai nagykövetség "Ruszkik haza" plakátkampányával, szolidáris vagyok Ukrajnával, egyetértek az orosz kém-bank elleni szankciókkal (tudván információ-szerzési munkájukról) s mint magyar hazafi ellenzem a bank budapesti jelenlétét - akkor is, ha mindez nyilván nem tetszik az orosz és sajnos a jelenlegi magyar kormánynak. ...
kereső
...Ugyan tisztában vagyok azzal, hogy véleménynyilvánításom ma veszélyeket hordoz személyemre nézve, mégsem tagadhatom meg Nagyapámat, a forradalmárokat s igaz történelmével együtt a magyar népet, forradalmát, szabadságharcát. Módfelett gyomorforgatónak tartom s ellenzem, hogy egy általuk kezdeményezett, egy éve tartó véres háború idején épp az 1956-os orosz agresszor hivatkozzon az általa véresen legyilkolt szabadságharcunkra - még ilyen-olyan indokkal, az említés szintjén is. Az ellen pedig kifejezetten tiltakozom, hogy az orosz nagykövetség a "leszármazottak" nevében, megkérdezésük nélkül nyilatkozzon, bármiféle véleményt fogalmazzon meg, nyilvánítson. (Természetesen, a magyar kormány anyagi nyomására pár '56-os szervezettől megkapják majd a pártoló nyilatkozatokat.) A konfliktus további élezése, a magyar, orosz és amerikai diplomáciai kapcsolatok további megfontolt, célzott rontása hiteltelenné teszi a magyar kormány békepártiságát és hazánk érdekeivel tökéletesen ellentétes. Amennyiben a magyar kormány célja a konfliktus világháborús eszkalációja (ahogy a sűrűsödő esetek mutatják), erre a célra ne használják a magyar forradalom emlékét, mártírjainak áldozatát, s a leszármazottak lelkét, lelkiismeretét.
El a kezekkel a magyar 1956-tól, Ukrajnától, ruszkik haza!"

bayer KUSS!!!
Apfelbaum
@vacsi: anyád is megértette te fideszes patkány
Havanagi
Méghogy földbe döngölte ! Ez az ember annyi,mint egy légypiszok a lámpabúrán. Amerika a seggét nem törölné ki ezzel a mocsokkal.
drrotf
A ma reggeli Orbán rádió nyilatkozat után az aranyszájú,nyelvére lakatot soha nem tevő, bülbül szavú B.ZSolt úgy módosít, hogy" Barátaink , kuss!"Orbán szerint ugyanis az Egyesült Államok a barátunk, de ettől B.Zsolt nyugodtan lehet paraszt velük szemben is, hiszen a" barátainkról" van szó.Remélem holnap is nyilatkozik a 5.számú pártkönyv tulajdonosa, és akkor láthatjuk hogy B.Zsolt mennyire fogadja el pártvezetőjének álláspontját és változtat előző nyilatkozatán.
drrotf
@Shikari: Orbán Viktort már semminek nézed!Nem megmondta hogy az USA a barátunk és szövetségesünk!BARÁTODAT, SZÖVETSÉGESEDET TE ODA BASZOL, ÉS LEHUGYOZOD?AZ ELLENSÉGEDET MEG A KEBLEDRE ÖLELED?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.