Ismét megosztotta gondolatait az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő – derül ki a Mandiner összefoglalójából.

Nógrádi György: Ukrajna 24 óráig sem tudna életben maradni a nyugati fegyverek és támogatások nélkül
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Tanár úr az Ultrahang Youtube-csatornának adott interjújában kitért Dúró Dóra közelmúltban tett nyilatkozatára és az arra adott kijevi reakciókkal kapcsolatban úgy fogalmazott, amíg Mihajlo Podoljaknak ilyen sok dolga van, jó lenne, ha nem Magyarországgal foglalkozna.

Nógrádi szerint nem Magyarország keresi majd Kijev kegyeit, sokkal inkább Kijev fogja keresni a világ kegyeit, mivel 24 óráig sem tudna életben maradni a nyugati fegyverek és támogatások nélkül. „Persze a másik oldalon is vannak okos emberek”, utalt cinikusan Dimitrij Medvegyevre, akinek megszólalásait, mint mondta, nem szabad komolyan venni, elemezni viszont érdemes.

A szakértő emlékeztetett: Kárpátalját azért nem érte érdemi támadás, mert Magyarország bölcs politikát folytatott az elmúlt tizennégy hónapban és Kárpátalja felől nem érkeztek fegyverek Ukrajnába.

A teljes adás: 

Forrás: mandiner.hu, Youtube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Megszólalt a vén moszkovita komcsi , azért Ukrajna a nyugati fegyverek nélkül is tudta tartani az agresszort , nyilván , hogy szüksége van nyugati fegyverekre , a mennyiséget , minőséggel lehet kompenzálni , és felülmúlni !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Megszólalt a vén moszkovita komcsi , azért Ukrajna a nyugati fegyverek nélkül is tudta tartani az agresszort , nyilván , hogy szüksége van nyugati fegyverekre , a mennyiséget , minőséggel lehet kompenzálni , és felülmúlni !
izéke
A hős magyarok még nyugati fegyverekkel sem tudnának 12 óráig ellenállni,már Záhonynál lefeküdnének az oroszoknak és önként vinnék a lányaikat,asszonyaikat egy kis testi üdvözlésre
izéke
@dr. prédikátor: de a haláltusájában még sokszázezer rátámadó orosszal is végez... talan putyin istened foga is beletörik és sirathatod gazdáddal felváltva
izéke
@dr. prédikátor: bocsánat,összekevertelek egy trollal ;)))
polgarb
Kell is,hogy támogassák! Sőt a NATO-nak már régen el kellett volna taposni a tetves muszka férgeket egyszer és mindenkorra!! Putyler nem más mint hitler reinkarnációja!
jáger laszló
USA kitart az orosz-ukrán béke mellett!!
Ragyásig küldi a fegyvert Kijevnek az amcsi érdekek védelmében a ruszkik LN!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Hát ez a pojáca még mindig tud "okosakat" mondani,amire itt mindig lesz szarevő!
kereső
Bocsánat, hogy ilyet irok- Te vén hülye! Mi lett a két hetes villámháborúból- amit putyon tervezett Ukrajna megsemmiisitésére?
Emlékeztetném a vént, hogy Ukrajna nyugati fegyverek nélkül úzte el az oroszokat Kijev mellől- vissza a Dnyepr partjára.
A nyugati segitség ezután érkezett- te orosz scheggnyaló "szakértő".
szép új világ
És Nógrádi mennyi ideig tudna életben maradni egy normális, az agymosásra és a idióta jóslatokra immunis társadalomban, ahol a fidesz nem biztosítani neki korlátlan publicitást?
csak úgy....
magyarország már régen nem létezne az eu. és a nyugati cégek nélkül!
kereső
@csak úgy...: Ez felháboritó aljasság! Ilyet egy Eu-s, és NATO tagországban megengedni? !!!
izéke
@KisTehen: aki követelőzik mindig az orbán és bandája,tiszteletet,pénzt,bármit mert nekik minden is jár,meg a nagy túrós járjon nektek
Béla333
Lehet, hogy Ukrajna a nyugati segítség nélkül nem sokáig tudná feltartani az oroszokat, de fordítva is igaz: az oroszok sem tudnák vívni a háborújukat, ha nem lenne a területükön kibányászott energiahordozókból hatalmas bevételük.
Egyik sem érdem, hanem egy adottság.
Nógrádi meg menjen a pxxba, ne károgjon itt állandóan, az oroszok seggét nyalva, mert ez undorító.
Szemét vén fasz!
ómió
Ez, viszont, "efftársi bagatellizálás" tárgya!
Menőmanó
@KisTehen: Ez akkora hazugság , hogy a holdról is látszik. A hozzád hasonló geciputtonyok találták ki.
namihami
A Putyuli is ezt hitte és ebben bízott! Eezért rontott rájuk!
Csak a nyugatiak támogatása lett az, ami pofára ejtette!
csak úgy....
@Maccska: mennyiért nyomod itt a ruszki propagandát te elmebeteg? :)
csak úgy....
@Maccska: te egy magyar útszéli ribi és egy szovjet közlegény leszármazottja? -mást nem tudok fölhozni a mentségedre! :)
kereső
Hir:1000 m2-en ég egy üzemanyagraktár Szevasztopolban/Krim -félsziget/. Dolgoznak Róbert "Magyar madarai"- a drónok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.