Az államfő szerint a remény jövőjét kell nyújtani a következő nemzedéknek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
A reménynek mi az árfolyama? Hány ebédrevalót lehet venni reményért? Pénzt adjatok,hogy normálisan élhessen mindenki,nem csak a ti mocskos családjaitok és akkor lesz remény! Én pl.remélem,hogy hamarosan utolér titeket a jól megérdemelt sorsotok!
Péter2
A demográfiai válság Magyarországot fenyegeti az egyik legjobban , öregedik a társadalom , fogyóban a magyar , nagy az elvándorlás az országban uralkodó morális és gazdaság miatt , egyre több fiatal vándorol nyugatra , és egyre több gyerek születik ,magyar anyától nem magyar állampolgárnak , ráadásul Erdélyből , Ukrajnából , jönnek a külhoniak akiknek többsége roma származású , így már a romák nem 2050 re lesznek többségben Magyarországon , hanem sokkal előbb ! Ere tart jelen állas szerint az ország , sokan megmondták a világban , ami nem életképes az egy idő után bár mit tesznek kihal , erre tartanak a magyarok is.
Macskaszem
"A következő nemzedékeknek a remény jövőjét nyújtsuk"...
Azt sajnos elbasztátok legalább 3 nemzedékre előre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.