Orbán Viktornak megvan a terve arra, hogyan szerzi meg az EU-s pénzeket.

Orbán Viktor elárulta, mikor kapjuk meg az EU-s pénzeket: „Ha odamegyünk egy zsákkal, és hazahozzuk”Orbán Viktor/Facebook

Megkapjuk-e az EU-s pénzeket? – egyebek mellett ezt a kérdést is nekiszegezték Orbán Viktornak a tusványosi szabadegyetemen tartott előadását követően – tudta meg a vg.hu. A miniszterelnök azzal kezdte a választ, hogy rengeteg hiedelem kering a téma körül, amelyeket külön előadás keretében kellene tisztázni, hogy rendet lehessen vágni végre a kusza gondolatok között.

A kérdésre, hogy mikor kaphatja meg Magyarország az uniós pénzeket, elmondta:

ha odamegyünk egy zsákkal és hazahozzuk.

De, hogy kell ezt csinálni? Erre van terve a miniszterelnöknek. Az uniós költségvetés a csőd szélén áll, Brüsszel azt kérte a tagállamoktól, hogy módosítsák a hétévs büdzsét és még fizessenek be sok tízmilliárd eurót a kasszába. Csakhogy ehhez egyhangú döntés kell.

Na, és akkor kell tartani a zsákot, és kész. Így, ez a terv

– kerekítette le a folyamatot. Ennél kicsit bonyolultabb lesz a megvalósítása, de lényegében erről van szó. 

Forrás: vg.hu

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Egy szóval amit nem mert kimondani OV, ha megint vétózunk!Zsaroljuk az EU-t , hog nm szavazzuk meg a költségvetést ha nem töm9i teli a zsákunkat pénzzel.Szerintem meggondolja még ezt a mi utcai harcos , Orbánunk.!Lehet hogy ez már nem is utcai harcosok módszere, mert azok kiállnak a küzdelemre szemtől szembe, hanem az útonállóké akik lesből , cseles módszerekkel veszik el azt ami úgy gondolják hogy jár nekik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
Egy szóval amit nem mert kimondani OV, ha megint vétózunk!Zsaroljuk az EU-t , hog nm szavazzuk meg a költségvetést ha nem töm9i teli a zsákunkat pénzzel.Szerintem meggondolja még ezt a mi utcai harcos , Orbánunk.!Lehet hogy ez már nem is utcai harcosok módszere, mert azok kiállnak a küzdelemre szemtől szembe, hanem az útonállóké akik lesből , cseles módszerekkel veszik el azt ami úgy gondolják hogy jár nekik.
Eladott Ország
Mikor mit ígért a kormány, mikor kaphatjuk meg az EU-pénzt? „Navracsics Tibor szerint ő a garancia arra, hogy sikerül megállapodni az uniós forrásokról” Szánalom a köbön: folyamatosan köpködik a gonosz Brüsszelt, de közben megy a rinya a pénzért. Mert Brüsszel egy tolvaj, tegnap megtudtuk a kormányinfón, mi pedig annyira erős sajátlábak vagyunk, hogy a "tolvaj"-tól kérünk pénzt. EU-s pénz nem lesz, ebbe jobb ha beletörődünk! Ugyanis, ha Orbán visszaállitaná a valódi jogállamiságot, az azt jelentené, hogy Lőrinc, a vej, és ő maga is mennének a sittre a tolvajlásaik miatt. Úgyhogy a kormány csak látszatintézkedéseket hoz, csakhogy Brüsszelben nem hülyék vannak, hogy úgy át lehessen verni őket , ahogy a magyar lakosságot átverik.
www.datawrapper.de/_/s2yMk/
Nessy
@drrotf: A simaszkot itthon ne felejtse!
Nessy
Most akkor gazdag az unió, vagy a csőd szélén áll? Orbán beszédei aranyhalaknak szólnak. Azoknak 9 mp a rövidtávú memóriájuk.
kereső
Soha napján. Hiszen megmondta- Magyarország folytatja a 2010-ben számára kijelölt utat.
Eladott Ország
@Őrnagy: Pénz az nincs és remélem nem is lesz míg a csútiröfi moslékol a vályúnál. Nem szabad adni neki, mert mindenki félrelökdös, ezzel szemben, hogy örüljenek a magyar emberek, lett főispán, vármegye, többfajta vezénylés az orvosnak, ápolónak, pedagógusnak, rimánkodásra sem induló mentő, jövedelemkiegészítés a klérusnak, sok sok új templom amibe csak a nagyon hívő emberek egynegyede jár, lett autópályakoncesszió lölőnek és a cimboráknak, Hatvanpusztán is halad a munka. Lett, azaz, dehogy lett sok új szövetségesünk a nemzetközi színtéren, igaz, hogy Szíjjártónak egyre távolabb kell utazni... Moszkva, Minszk , Peking.
Mi van a 27 "szupermérföldkővel? Teljesültek már Röfikém? 27? nagyon nagy szám az. Az ÁFA miatt lett annyi, poénból. Mégis mitől érkezne? Attól, hogy 27 mérfőldkőből 4-et sikerült úgy ahogy teljesíteni? Róna Péter mondta, hogy idén biztos nem jön egy kanyi se.
uploads.disquscdn.com/images/f2bb597f545f0f390ae5ac5396ccbd40a5eb9806a2316953ec344dd90282c6c8.gif?w=800&h=282
Ölég gáz, ha így néz ki az Isten...
uploads.disquscdn.com/images/2721fda8358c17a22b6685304b341bf427352c13f0e4c297bf1098e1d32d5f1c.jpg?w=800&h=2153
Béla333
Ezek a hülyék miatt nyomnak ki bennünket az Uniós parkolópályára!
De ez kell a hülyemagyar maffiahívőknek, akik majd ekkor újra behívják az orosz csapatokat is.
És visszaállítják a szocializmusnak nevezett diktatúrát is!
csak úgy....
a faxi jobban megvan huzatva ,mint az állítólagos st. gallenig portyázó ösei...,akik szintén lopni,rabolni jártak nyugatra! -jut eszembe, ö indiából származik ! :)
baxxus, annak ellenére,hogy még hegedülni sem tud,jobban leveszi a lábukról az "okos magyarokat" mint a vén cigány...
Havanagi
Zsákkal és éjszaka.Mint a magyar törvényhozás.
CsipkeRózsa
A zsák már megvan, akkor Orbán hozza el az ellopott ezermilliárdokat otthonról, a bankba rejtett betétekből, és szedje össze a család többi tagjától is. Több zsákra lesz szüksége.
jáger laszló
Pénz az ablakban!!
Már csak be kell venni jogállami keretek között!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ditrich
Éjszaka megnézte Robert De Nirotól a szemtől szemben című gengszter filmet onnét meritette az ötletet!
Mondjuk tudvalevően nem állnak távol tőle az ilyen cselekedetek!
dr. prédikátor
tudod mit kapsz te mocskos cigány lókupec??? EGY NAGY ZSÁK LÓFASZT A SEGGEDBE EGYET MEG A KEZEDBE HOGY NE FELEJTSD EL MI VEN A SEGGEDBE!!! te mocskos hazaáruló nemzetvesztő szarházi!!!
simmering73
Akkor ezért mászkál hátizsákkal. De csak a szaros gatyáját meg a fogkeféjét hozza haza benne.
tothjani
Tehát lopni, megyünk lopni??
De majd, ha csatlakozunk az Orosz föderációhoz akkor Putyin Kamionszámra küldi a pénzt. :(
csak úgy....
@Maccska: az ország? :) -te egy ritka hiszékeny,buta állatka.. ,talán majd a vö,lölö vagy récsöl! + felcsut ,hogy fölzárkózhasson borsodhoz!
Yoda69
Magyarul végleg lemondott az uniós pénzekrol.
justhpeter
Első körben egy esetleges vétó esetén megyünk a periféria külső szélére, második vétó után megyünk a levesbe. Ahogy ma láttam a szar még mindig lekvárnak gondolja magát és szeretne a polcra kerülni de rossz hírem van, le fogják húzni a retyón.
csak úgy....
@Maccska: fogadok,hogy abból vetted a szegénységi bizonyítványodat ! :)
- tibim,te álmodozni és hazudozni lassan úgy tudsz mint a bumburnyák vezéretek!
te valóban nem veszed észre,hogy a fidesz bagázs kilopja alólad még a bilidet is?
csak úgy....
@Maccska: te mibe fektetted azt a sokat? :) - mesélj tibim, ne tartsd vissza magad.
Karvaly
Főnök a mai beszéde után én is átállok,Fidesz szavazó leszek ez tuti!
Megyünk a zsetonért Brüsszelbe az frankó,főnök ez nagy buli lesz!
csak úgy....
@Maccska: azt mivel magyarázza meg nektek a indiai származásu miniszterelnökötök ,hogy erdélyböl is inkább nyugatra mennek az értelmes,tanult fiatalok és nem magyarországra? te valóban ennyire buta? - pedíg te tanár is egyszer, ha nem tévedek! :)
Béla333
Ez a mentalitás tetszik a hülyemagyar maffiahívőknek! Aztán majd lehet mocskolni az Uniót, ha nem vevő erre az aljasságra!
Nem is valók vagyunk Uniós állampolgárokra! Inkább szavazunk a balkáni lókupecre!
AMORÁLISOK
előbb leszel rabosítva mint odaérnél lásd majd a népedet amikor a puszta ivóvizét is megemelitek, a türéshatárnak
is van ám GÁTJA akár a mol szemétszállitás is a karton 18 forintos ára mi a szartól lett 198 FT ? nos ez csak egy kérdés és a roncsautók meg a kopott autógumikkal mi is készűl: max feltételezhetően alkalmi tüzesetek már volt pár gyanus példa rá, tüzesetek sokasága mert nagy tömegben ki fogja eloltani TE?
csak úgy....
@Maccska: én az elmeállapotodba fektetném, lassan túl sok lesz az elbutult ,kuka magyar,akik nem látnak át a szitán!
kereső
444.hu/2023/07/22/orban-evszazadokat-utazott-az-idoben-majd-beismerte-hogy-a-kovetkezo-valasztas-a-legfontosabb

A fideSS-nek semmi keresnivalója az unióban. Menjenek Ázsiába, a türkökhöz- vagy ahova akarnak. Tegyünk róla, hogy azon a nagyon fontos választáson ne jusson fideSS-es az EP-be,
kereső
@Béla333: Bélám, nem "szocializmus" lesz az/ már diktatúra van, csak éppen kommunista retorikával kevert fasiszta. Ebből soha nem lesz, mégcsak "szocializmusnak" nevezett sem. Tényleg nem tudtok különbséget tenni? A retorika- az inkább hajaz a sztálinira/ putyin oroszországa, a propaganda meg goebbelsi.
AMORÁLISOK
@csak úgy...: kiegészíteném : nem mennek mentek már 1990 től folyamatosan.Ma is ne gondoljátok hogy ostobák és a jég hátán is ...
csak úgy....
@kereső: és ha 4 éven keresztül ök lesznek a csaszik,mikor bebizonyíthatják a hozzánemértésüket ? -szerinted van más lehetöség megszabadulni tölük?
európa nem magyarország ...
csak úgy....
@Maccska: "Én is kaptam sokat." :) -mesélj tibim, kik bántottak mire ennyire elhyültél ? :)
Aki Én
Eddig is zsákkal hordtad ge-ci. Ebből lett elegük.
csak úgy....
@Horizont: 0rbán éppen a rengeteg lopott holmi miatt akar,szeretne elhatárolódni az uniotol,akik akkor is kifogják fizetettni veletek..., és nem vele a tolvajjal,aki benneteket is meglopott!
csak úgy....
@Maccska: tibim,portás létedre piszoku jól hazudozol! :) a mezögazdasági szektorból,rólad csak a buta hazúg álmodozó paraszt jön le!
- de mesélhetsz még magadról ,ha úgy gondolod! :)
csak úgy....
@Maccska: tibike te gyogyós! :) te csak itt a propelleren érzed szuper jól magad, itt azt találhatsz ki magadról és másokról, amit te éppen akarsz...,te buta,csálinger ,krumplis cigó! :)
izéke
@Maccska: siess a kukához enni mielőtt megelőznek a magyar nyugdíjasok...eheted amit a patkány meghagyott vagy kiszart
csak úgy....
@Maccska: ez egy ritka buta,balfax érvelés,persze töled nem is fussa többre! :)
- neked csak az a fontos ,hogy fideszes szartól lehessen barna a szádszéle!
justhpeter
@Maccska: Orbánnak semmiben nincs igaza. Ő mindenhonna csak a tejszín szeretné leszedni, a végterméket hozza létre más. Az Unió nem egy erre szerződött társaság. Olyan ez mint amikor fel vagyok háborodva, ha a sarki boltban nem hagynak lopni. Márpedig ahhoz, hogy a közös nyereségben osztozzak valakivel, a közös munkában is részt kell vegyen.
Emlékezz arra, hogy Orbán a manyupot hazugsággal és csalással szerezte meg. Most meg azt mondod társulnál vele.
Nyugodtan tedd ezt, de számomra egy megbízhatatlan köztörvényes bűnöző.
Kapanyél
@csak úgy...: Valamikor be volt tiltva! :)))
Nessy
@Kapanyél: köszönöm! A mai nap vad szövegei után, jól szórakoztam!
Revans
@durbincs: Már saját magát is listázza,mint az 50-IQ midráncs fartúró!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Meglátszik magán az IQ hiánya és még közszemlére is teszi mindig!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
teuton
@Maccska: Na latod, igy lehet ugy viccelni, hogy a potrohos kolostormalacot kieheztetik. Az meg teged ne zavarjon, hogy ezert kevesebb a TE penzed is, de az inflacio az europainak a HAROMSZOROSA!!! Mostmar nyugaton olcsobb az energia es az elelmiszer, mint Orbanisztanban, 3-5x magasabb fizetesek mellett! Na ennek tapsolj birka!!!
teuton
Talan a ciganysoron ez a szokas, odamenni -ejszaka- egy zsakkal es lopni...
Nessy
@teuton: Nem adhat mást, csak mi lényege!
teuton
@Maccska: Na figyelj te analfabeta fajgöreny naci, ha megtanulsz olvasni, kukkants be a netre, ahol megtalalod a nemet elelmiszerarakat. Napraforgoolaj 1 orai minimalber, Pick szalami 1 kg 1 ora 10 percnyi minimalber, a havi gazszamla egy 2szobas lakasra (fütes+fözes-melegviz) 4,5 orai minimalber. Most hazudd ide a magyar arakat!
jáger laszló
Azért jár hátizsákkal.mert abban hozza majd az EU-s pénzt akár a Mikulás!!!??
csak ennyi barátilag
J.L..
izéke
@teuton: hát az a napraforgóolaj ár nem stimmel szerintem. 2eu alatt van literje és a minimálbér picit több,szerintem,vagy tévedek?
Pálinkás Pál
nos, az unió helyében,elszigetelném az országot,...lezárnám a vezetékeket, csak élelmiszer jöhetne az országba a lakosság miatt...azt tarthatná a zsákját a büdös cigány, ja..a NER össze uniban lévő vagyonát zárolni...szerintem pár nap alatt a saját emberei törnék ki a nyakát...
Toller Béla
Vazze, még handlécigánynak néznek és be sem engednek a zsákoddal ...már megbocs ...
kereső
@Toller Béla: Mé'???,Nem az? Már régen az- az ország népével együtt. És még lop is, miután bekérezkedett egy pohár vizért.
puszt
Nem hinném, h az EU-ból is zsákban, kitalicskázva lophatná el a pénzt, m országunból...
laszlobihari
@Maccska: gyere ki Németországba dolgozni, akkor majd rájösz, hogy itt tényleg olcsóbb az élet mint otthon, szerinted miért viszek haza innen kaját cukrot kávét stb..., egy kilós Kometa szalámi 10,99 oké 11 euró durván 4100 HUF, ezek csak példák de a végértékelésben az jön ki, hogy otthon élni sokkal drágább! A víz(hideg-meleg)-villany-internet(!)+55euró havonta a bérleti díjon felül, most augusztus elsején költözök egy másik lakásba ott 350 euro a teljes bérleti díj rezsivel együtt.
Aki Én
@Maccska: megint olyanról hazudozol, amiről fingod nincs.
ómió
Egyszerűbb a sohanapján! A korruptbolsi efftársak már rég szétlopták!
kereső
@sgl: Azok a fideSS szekta vakhitújeinek számára csak a "kóbor apácák megtévesztésére szolgálnak"- az az "igaz", amit az m1,a tv2, a hirtv, a kesma 19 lapja, meg a mandiner mond. És főleg az amit orbán mond. Igaz, hogy amióta kétágó, azóta igaz / valós szó talán el sem hagyta a száját.
teuton
@Maccska: Ezt a baromsagot/hazugsagot hol szedted össze, Ripost vagy Origo? Masoldd mar be ide azt a szamlat, meg a tied is! En meg elküldöm neked az ismeröseim szamlajat:
1. Csaladihaz egy eszaknemet közepes meretü varosban, 4 szoba, 105 m2, kert, carport +autoparkolo havi 1000€ (az összes rezsivel gaz es aram nelkül), a berlö havi jövedelme csomagfutarkent 2300-2500 euro.
2. Közepnemet kisvarosban (de nagyon jo közlekedessel, Berlin-München autopalya 8 percre, a masik 20 percre, repülöter 40 perc, ICE vonat, stb.) 50 m2 tarsashazban, 2 szoba összes rezsivel 280 euro (gaz es aram nelkül). A berlö havi jövedelme 1700 euro minimalberes arufeltöltökent...
teuton
@Maccska: Csak nem kepzeled fajgöreny analfabeta, ha valahova a cigany zsakkal lopni megy, akkor barkinek csurran abbol valami?
teuton
@Maccska: Add mar be a koordinatait annak a szep csaladi haznak amit idehazudsz! Esetlege a Google-Eath-ön is megtalalhato? Ja, neked semmid nincs, csak kurta labaid vannak, mint a hazug gazdadnak, amelyik azert lopni jol tud, mert genetikailag arra van prorammozva...
izéke
@Maccska: persze,hogy nem mész Németországba mert ahhoz is hülye vagy,hogy nyelvet tanulj. Te csak trágárul tudsz. Az ilyenekre mint te,itt van szükség,hogy életben tartsa orbán rendszerét mint hasznos idióta.
teuton
@Maccska: Analfabeta fajgöreny naci majom, mit tudsz te? Baromsagokat firkalgatni vasarnap is, 100at? Amit allitasz, bizonyitsd, különben hazugsag! Mint a 6 millio fagyhalott az elmult telen Nyugat-Europaban... Barom!
laszlobihari
@Maccska: félsz a megmérettetéstől? végy példát a gazdádról, ő mondta, hogy az angliai tanulmányok során megmérettetett, csak nem tette hozzá, hogy könnyűnek találtatott! egyébként itt Németországban tényleg sok a munkalehetőség, nekem is van munkám hatvankilenc évesen.
Aki Én
@ómió: ,, A korruptbolsi efftársak már rég szétlopták!"

Na, végre igazad van. Elegük is lett a brüsszelieknek, meg egész Európának, hogy a korruptbolsi efftársaid ellopták.
gina
Persze és a wc be lóg az a puffadt fejed te barom, a zsiros seggedbe rúgnak ennyi,,
gina
Ez az emberi véglény mindig hülyébb lesz, ugyanolyan mint a követöi alja alkesz prolét
ómió
@Aki Én: Már megint nem nismered fel a korruptbolsi efftársaidat, bolsiék elmebetege! Se idehaza, se Brüsszelben!? Sürgesd a donor kutyaagyadat! Hátha azzal majd sikerül!
Aki Én
@ómió a buzitémák szakértője: ,, A korruptbolsi efftársak már rég szétlopták!"

Na, végre igazad van. Elegük is lett a brüsszelieknek, meg egész Európának, hogy a korruptbolsi efftársaid ellopták.
Béla333
Biztos is, hogy arra játszik, hogy tönkretegye Magyarországot...!!!
Más magyarázat erre a "politikára" nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.