Féláron kapták meg azt a balatoni kempinget, ahol titokban évek óta már házakat építenek. 
Így lopják el és pusztítják a természetet Balatonakalin – videó!

A Mi Hazánk készített videót Balatonakalin, ahol a Strand-Holiday Kemping ügye még a helyiek számára is kérdőjeleket vet fel. Tisztázatlan a tulajdonosi háttér és a természetrombolás már évek óta zajlik.

Az alábbi videóban további részleteket lehet megtudni az ügyről. 

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Az első simlis húzásuknál kellett volna jól szájbabaxni a rohadt tolvajokat,mostmár késő ,mert a hatalom mindent maga alá gyűr!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bődületes
A Kempingeket Jászai Gellért féle cég vásárolta fel, hathatós OTP hitelekkel. Miután ígéretekből semmit nem tartott be, a kempingeket elkezdte kiárusítani. A Balatontourist addigra már vagyonából kiforgatott cég volt, csak üzemeltetői jogokkal! Jászai Gellért itt bizonyította be, hogy saját képességeit jelentősen meghaladják a befektetői magatartása, csak kárt okozott! (Lásd még: Sármellék repülőtér). Ő kizárólag hatalomból tud alkotni, mikor ki kell szolgálnia azt! Itt el kell bontatni és helyre kell hozni a partvonalat, mert a Balaton állami, közkincs onnan kizárni senkit nem lehet. Ha nem megy szép szóval akkor erőből, melynek egyik eszköze lehet egy mederhasználati adó, melynek mértéke jelentős terhet ró a tulajdonosokra! Fizet, vagy elad az állam felé! A vételárból le kell vonni a helyreállítás költségeités az eljárási díjakat!!
izéke
@Bődületes: és ezek után benevezni őket a Balatonátúszásra,ólomfürdőruhában,oxigénpalack nélkül
human
Nem tudom rávenni magam, hogy megnézzem ezt a videót. Túl sokat láttam eddig is hogy milyen pusztítást műveltek Orbán és mocskos hűbéresei a Balatonon. Hiába lakom 200km-re a Balcsitól, akkor is fontos számomra. Rövidtávú haszonért teszik most tönkre.
Dr. Proktor
@human: Balatonmáriafürdőn nyaraltunk, egész nap szólt a láncfűrész vagy valami hasonló a nádas felől, még a hétvégén is...
ómió
A SZOT és KISZ vagyon szétlopói meg az "így lopják el" hírdetői...!
telegdilaci
@humanEzektől a rablóktól még hitványabb aljasabb gazember kormánya még nem volt az Országnak,ezeket csak a saját jólétük érdekli,nem az hogy a Magyar lakosság hol üdüljön akinek esetleg még telik rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.