"Árucikk lett az LMBT? Homoszexuális párokkal is reklámozzák az idei Sziget Fesztivált" – utal kormányközeli hírforrások híreire Rétvári Bence fideszes országgyűlési képviselő, államtitkár, miután megnézte a fesztivál 

Rétvári Bence csókolózó lányok miatt került idegállapotba

A politikus Facebook-bejegyzésében azt írja, ezzel is csak ingyen reklámot akarnak maguknak, a Sziget marketingesei pedig tudatosan provokálják az embereket

Brüsszeli nyelven ezt úgy mondanák: „nem-bináris személyek instrumentalizálása”. Azaz azonos nemű csókolózó párok felhasználása arra, hogy nagyobb hírverést kapjanak, több jegyet adjanak el, és így több legyen a profit

- írja Facebook-oldalán Rétvári, aki úgy véli, sikerült egy reklámmal mindenkit megsérteni: a homoszexuálisokból marketing eszközt faragni, a konzervatívokat provokálni.

Az államtitkár azt sem érti, hogy "miért kell a másként gondolkodókat folyamatosan provokálni". Fel is teszi a szokásos kérdést: "miért kell mindenbe kötelezően beletenni az LMBT ideológiai üzenetet?"

Rétvári Bence szerint a külföldi tulajdonossal jön kötelezően az LMBT is. Hozzáteszi, Európa szinte minden országából azért jönnek tízezrével Budapestre a Szigetre a fiatalok, hogy igazán szabadnak érezzék magukat.

Arra a Magyarországra, ahol a híradóik szerint autokrácia van, nincs szólásszabadság, csak az elnyomás dohos levegője.

Az államtitkár szerint mégis ez lesz a nyaruk legszabadabb hete, így le is vonta a következtetést: Magyarország a szabadság egyik utolsó szigete.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szoljon szajjerjoskanak, majd o megnyugtatja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
látom az itteni fidesz törzsgárda keni -vágja a buzulási témákat , mint a profik! :)
lehet,hogy ez a kedvenc témájuk?
namihami
A ""természetes"" irígység egy olyantól, akinek eddig csak fiúkkal (elsősorban saját párton belül) sikerült és csak fiúk jutottak!
justhpeter
Boldog és büszke lennék, ha "pártunk és kormányunk" tagjai a becsületességökkel, az intelligenciájukkal hívnák fel magukra a figyelmet és adnának követendő példát a szellemi toprongy, szégyenkeresztény híveiknek. Ma azt hiszem ez a hajó is elment, nem csak a Mészárosé.
jesz
aszongya: megvan az utódja Pintérnek...van a faszt...aki ott volt a Gripen döntésnél, az örökre védett..
namihami
Kicsit alaposabban megnézve a képet, lenne még egy kérdésem ehhez a nagyeszű Kormosbencéhez.
Te balfék, te világéletedben úgy csókolóztál, hogy a fiúddal mégcsak össze SE ért a szátok? Hát igen, ez aztán az igazi fideszes ""szájer/er/otika" !
jáger laszló
A kis Bence még mindig idegállapotban ,de már nem veszélyes stádiumban
Úgy tűnik javul az állapota!!!??
Reméljük a legjobbakat
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.